Pracovní úraz uraz - jaká bude výplata?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
74217
9.7.23 22:31
@matkabagristy píše:
zamestnavateli nejde az tak o pojistku. Tu vyplaci pojistovna. zamestnavatele stve, ze musi platit plny plat a jeste jineho zamestnance, ktery zastupuje. Vic takovych pracovnich urazu a nejsou penize na odmeny.

Proto jsem marodila týden a zbytek června jsem chodila o berlích. Abych nedělala větší problémy. Nemám tyhle situace ráda. Doktor mi nechtěl končit neschopenku. Musela jsem slíbit, že fakt budu maximálně sedět na řiti a nohu nezatěžovat. Někdo mi prva vodil děcka na obědy a zpět. Pak jsem to odpajdala taky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66845
9.7.23 22:37
@Kelsey píše:
Proto jsem marodila týden a zbytek června jsem chodila o berlích. Abych nedělala větší problémy. Nemám tyhle situace ráda. Doktor mi nechtěl končit neschopenku. Musela jsem slíbit, že fakt budu maximálně sedět na řiti a nohu nezatěžovat. Někdo mi prva vodil děcka na obědy a zpět. Pak jsem to odpajdala taky.

ty fole, o berlich bych fakt skolu nedala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
9.7.23 22:42
@matkabagristy píše:
ty fole, o berlich bych fakt skolu nedala.

Na marodeni bylo nafrani velike. Az byla neschopenka ukoncena. To bylo usmevu a slunickovani, obletovani 8).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16474
10.7.23 01:37
@Kelsey píše:
Na marodeni bylo nafrani velike. Az byla neschopenka ukoncena. To bylo usmevu a slunickovani, obletovani 8).

To je na houby.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák