Pracuje některá jako prostitutka, společnice?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
475
29.5.17 18:46
@Anonymní píše:
Tak se taky k Vám připojím. Já dělám prostitutku už to za chvíli bude 11 let. A nestydím se za to co dělám vím, že hodně lidí to odsuzuje, já si vždycky říkám ať si každý radši hledí svého. A mě lidi nezajímají ať si každý myslí co chce. Mě nikdo neživí v tehle zlé době se musí brát co je.Ale za tu dobu už jsem si zvykla. Jinak jsem v bordelu nikdy nedělala, pouze jsem na priváte-na bytě. Než někde dřít třeba v kauflandu za 10 000kč a dělat ze sebe šaška za pár šupů a ještě se nechat buzerovat, tak radši budu dělat to co dělám. Mám příjem, když dělám tu prostitutku tak měsíčně mám kolem 30 000kč některý měsíc mám i víc-je to různý. Peníze máte hned na ruku, takže nemusíte každý měsíc čekat na peníze :lol: Tento měsíc jsem si vydělala 35 000kč. A nemám pod sebou žádného pasáka, takže nemusím žádnému nic odevzdávat, takže je to super, když máte pod sebou pasáka a nebo nějakou ženskou říká se ji bordel mama :D tak z výdělku se odevzdává 30% a nebo 50%-což je půlka :roll: A taky když jsem začínala, tak jsem měla babu pod sebou, takže vím jak to funguje. Takže těd jsem já svým pánem-dělám sama na sebe, nejlepší co může být. I když ve větším městě je privát na každým rohu, takže je fakt, že někdy kšefty nejdou, tak jsem ráda i za jednoho za den, nebo se stane, že nepřijde žádný. Ale zatím si na kšefty nestěžuji. Stálý klienty mám co chodí pravidelně, bez nic by to asi nešlo :mrgreen: A jinak žádného chlapa jsem neodmítla, beru každého, člověk peníze potřebuje. Ale jak si zvyknete na příjem prostitutky, tak už nechcete jinak :lol:

Jak je to potom se sexem v osobním životě? Užiješ si to vůbec?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8149
29.5.17 18:50

Tak to mi nepřipadá, že si vyděláš nějak moc, na to, že pracuješ každý den a ještě děláš takovou práci. To teda fakt nic moc…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21
29.5.17 18:54

@Gen.custer Já přítele nemám, takže to nějak neřeším. Žádný normální chlap by nechtěl doma mít prostitutku :D :D :D :D Ale znám taky jednu ženu co semnou dělala a její přítel to věděl a taky z ní škubal peníze, on nedělal v te době taky na co, že? Když ho živila atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6915
29.5.17 18:55
@Gen.custer píše:
Jak je to potom se sexem v osobním životě? Užiješ si to vůbec?

Kdo by si tahal práci domů? Leda workoholik :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21
29.5.17 19:01

@Levandulina Tak mě to stačí kolik mám. Tak například prodavačka by tolik nikdy nevydělala :D A na privátě myslím, že to bude všude stejné. Zase nevyděláš měsíčně 100 000kč, jo možná kdysi před 20 lety jak priváty začínaly. To pak možná ano, ale v dnešní době ne, možná tak v zahraničí bys tolik vydělala, ale nevím nikdy jsem v zahraničí nedělala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14642
29.5.17 19:01
@Nik.Nome píše:
@Malaga Tak mě bude 34 let letos, vypadám mladší vzhled, ale jak píšu klienty zatím mám i stálý co chodí pravidelně, tak určitě tohle řemeslo nemůžeš dělat do smrti, ale zatím nad tím nepřemýšlím. Peníze nějaké našetřené mám na horší časy, ale jak píšu zatím nad tím nepřemýšlím, co bude tak bude :lol: Ale znám ženské co jim je 50 i víc a některá je i v důchodu a stále to dělají a tohle řemeslo už dělají více než 20 let :mrgreen: Ale zase je fakt, že ty starší ženský mají jiné ceny než mladší ženy nebo dívky.

Sorry jako, ale taky si myslím, že na to, co děláš, k tomu to zdravotní riziko, když pominu ztrátu důstojnosti, a zničenou pověst, která tě může dohnat kdykoliv, hlavně když to budeš nejméně čekat, ten výdělek není nijak závratný. Krom toho, z čeho ti jednou vypočtou důchod? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26270
29.5.17 19:04

@nostress důchody nebudou ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14642
29.5.17 19:08
@Nik.Nome píše:
@Levandulina Tak mě to stačí kolik mám. Tak například prodavačka by tolik nikdy nevydělala :D A na privátě myslím, že to bude všude stejné. Zase nevyděláš měsíčně 100 000kč, jo možná kdysi před 20 lety jak priváty začínaly. To pak možná ano, ale v dnešní době ne, možná tak v zahraničí bys tolik vydělala, ale nevím nikdy jsem v zahraničí nedělala.

Taky jsou i jiné profese, než prodavačka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14642
29.5.17 19:09
@Malaga píše:
@nostress důchody nebudou ;)

Aha. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21
29.5.17 19:09

@nostress Tak asi z ničeho, tak pokud se důchodu dožiju, tak budu žít z úspor, zase peníze umím našetřit, tak budu žít z úspor přinejhorším, ale do důchodu je zatím daleko, třeba se důchodu ani nedožiju :mrgreen: zatím nad tím nepřemýšlím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21
29.5.17 19:11

@nostress A co například??Dnes chtějí všude praxy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21
29.5.17 19:13

@Malaga To je taky pravda, na nás peníze nebudou. Takže pokud můžu, tak šetřím. Vždycky je dobré mít nějakou rezervu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14642
29.5.17 19:20
@Nik.Nome píše:
@nostress A co například??Dnes chtějí všude praxy.

Třeba teď je nejmenší nezaměstnanost za posledních x let. Pokud by jsi nechtěla do fabriky, a v některých mají velmi slušné výdělky, tak třeba do Lidlu hledají prodavačky, a nabízejí přes 20 tisíc nástupní plat. Nebo znám několik pedikérek, kadeřnic, nebo nehtařek po rekvalifikaci, které si vydělají celkem slušné peníze. To mě jenom tak namátkově napadlo. Našlo by s toho daleko více. Taky jsou výdělky jiné v Praze, a jiné třeba v Mostě. Například pokojská v Německu si přijde na slušné peníze. Kdo hledá, najde. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26270
29.5.17 19:21
@nostress píše:
Třeba teď je nejmenší nezaměstnanost za posledních x let. Pokud by jsi nechtěla do fabriky, a v některých mají velmi slušné výdělky, tak třeba do Lidlu hledají prodavačky, a nabízejí přes 20 tisíc nástupní plat. Nebo znám několik pedikérek, kadeřnic, nebo nehtařek po rekvalifikaci, které si vydělají celkem slušné peníze. To mě jenom tak namátkově napadlo. Našlo by s toho daleko více. Taky jsou výdělky jiné v Praze, a jiné třeba v Mostě. Například pokojská v Německu si přijde na slušné peníze. Kdo hledá, najde. ;)

Ale ona by hledala jen pokud by byla nespokojená…tohle má asi i svá „pozitiva“…třeba fůra času na údržbu sama sebe…pracovní nástroj, takže vlastně povinnost…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66852
29.5.17 19:43
@Gnaar píše:
Tady je ceník :mrgreen:

https://goo.gl/images/yxP2RO

Příspěvek upraven 29.05.17 v 18:14

ty si kůň :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat