Pracuje některá jako prostitutka, společnice?
- Fotoalbum (1)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@nostress píše:
Ohledně této kategorie bych řekla, že to je odraz jejich duše. Jestli jim to stačí ke štěstí, pak jsou politováníhodné. Už to, že si je může každý koupit, je pro mě nepředstavitelné. Jejich boj. Myslím, že jim chybí základní sebeúcta, mimo jiné.To je obraz dnešního světa. Bohužel.
Ale není, prostituce je, co svět světem stojí. I ve zvířecí říši dají samičky za malou službičku nadržených samečků ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@terien píše:okolo ich prachov urcite
To je možný, ale zeměkoule se netočí kolem chlapů
@Bůča píše:
Sex je vsude, v klipech, v tv, net, casaky, mluvi se o nem, kazdej ho dela, diky nema jsme na svete a holka co slape je ku.rwa? dost pokrytecky.je to obchod. pipina je nejmocnejsi zbran na chlapi, tak to je
ano holka co slape je ku.va.. comu nerozumies? ako aj ten co predava drogy je diler a nie obchodnik so stastim…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@bizon85 píše:
ano holka co slape je ku.va.. comu nerozumies? ako aj ten co predava drogy je diler a nie obchodnik so stastim…
pro tebe ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@terien píše:
Ale není, prostituce je, co svět světem stojí. I ve zvířecí říši dají samičky za malou službičku nadržených samečků
dyt to rikam, picka vladne svetu ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@bizon85 píše:
no teba nie, ale vacsinu chlapov urcite ano
Tak je pobuřuje, že si předávají zkušenosti o tom, která kde je dobrá a za kolik chodí.
- Citovat
- Upravit
Kdyby chlapi nebyli otroci svého pohlavního orgánu, nebyly by prostitutky.
- Citovat
- Upravit
@bizon85 píše:
okolo ich prachov urcite
Okolo prachů, který ochotě platí prostitutkám za jejich služby. Když s tím nemají problém oni, taky bych ho nehledala.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Kobliha51 píše:
Kdyby chlapi nebyli otroci svého pohlavního orgánu, nebyly by prostitutky.
tak tak ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Talitha píše:
Asi je to možný, ale celkove by me zajimalo, kolik procent ku#ev zije dlouhodobě v harmonickych vztazich.
Mi se ten bizonuv pribeh nezdal nijak extra vysinuty.
Kazdeho jeho zamestnani ovlivní.
Taky bych si tipla, ze vetsina si muze o nejake idylicke rodince nechat zdat. Pohybovat se v teto branzi neco stoji.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@terien píše:
Můžeš odsoudit koho chceš. Mě osobně nepobuřuje holka, která dá za peníze a pak si koupí kabelku za 3000 e, je to každého věc.
Me to taky nepoburuje. Ale je to hodne smutny.
Příspěvek upraven 01.07.17 v 20:11
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Být mi o 10 roků méně, tak jdu děla o víkendech na privát nebo do night clubu, sce se o sebe starám a vypadám dobře, ale 25.letým holká konkurovat nemohu. ![]()
- Citovat
- Upravit
@lauraka píše:
Takovych holek je strasne moc, chlapi tohle neresi. No podivejte se na JagraVzdyt dneska jen mezi vysokoskolackama je luxusnich prostitutek fura a rozhodne nemaji zpackanej zivot.
Souhlasím až na to, proč do ´toho pleteš zrovna Jágra?
- Citovat
- Upravit
@Klopotkova A kolik máte let??Znám ženský co jsou v důchodě a dělají to a jsou v tehle branži třeba už 20 let, zkuste to a uvidíte
A některý mladý muži mají rádi i starší ženy ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Nik.Nome píše:
@Klopotkova A kolik máte let??Znám ženský co jsou v důchodě a dělají to a jsou v tehle branži třeba už 20 let, zkuste to a uvidíteA některý mladý muži mají rádi i starší ženy
34, vím, že jsou některé i starší, ale já v mém věku to vykonávat nechci, kdybych byla mladší, jak jsem psala, tak neváhám, ale jen víkendově ![]()
- Citovat
- Upravit
@Klopotkova Mě bude v srpnu taky 34 let a už v tenhle branži jsem skoro 11 let a zatím bych neměnila
Začínala jsem, když mi bylo 23 let.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit