Pracuje některá jako prostitutka, společnice?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
34473
1.7.17 21:18
@Klopotkova píše:
Souhlasím až na to, proč do ´toho pleteš zrovna Jágra?

No protože má doma bývalou „striptérku“.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Klopotkova
1.7.17 21:29
@terien píše:
No protože má doma bývalou „striptérku“.

To vím, čekala jsem, že napíšeš, že dělala společnici :jazyk:

• Citovat
  • Upravit
Klopotkova
1.7.17 21:34
@Inaris píše:
Můžu se tě zeptat, jak jsi řešila to, že se Ti třeba nějaký chlap úplně nezamlouval?

Já sice společnici nedělala, ale kdyby se mi nějaký chlap nezamlouval, což si myslím, že bude něco i více jak polovina, tak bych to překousla, jde o peníze, o dobré peníze a to je základ. Pokud by to byl opravdu nějakej tragéd, tak bych odmítla, ale nadřízení to odmítání moc netolerují.

• Citovat
  • Upravit
2839
1.7.17 21:37
@Bůča píše:
Klidne bych sla slapat, mit na to povahu a nemit zabrany. nevidim na tom nic spatnyho.

Presne tak. Porad lepsi si slapanim vydelat na byt, auto, luxusni dovolene, prachy do zasoby a mit luxusni zivot. Nez tady pak brecet, jak vyjit na mesic s par tisicovkama, kdy dojde materska apod :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
791
1.7.17 21:50

Zajímavé téma. Nedávno jsem viděl Leaving Las Vegas, pěkný dojížděcí film. Pokud budou chlapi ochotní platit za „sex“ tak bude existovat tohle povolání. Ale stejně to musí být zvláštní pocit. Přefiknout denně 5-6 chlapů, potom jít domů, udělat děckám a manželovi večeři a potom ještě obsloužit manžela, posledního zákazníka. Chlápek se večer přitulí k manželce s vědomím, že je dneska ten poslední a už „toho“ na něj moc nezbylo a když tak může „vylízat“ po ostatních to, co tam nechali a manželka myslí jen na to, až se konečně udělá a jde se spát. Přesto asi to tak v praxi funguje, protože ťapin je všude kolem strašně moc, ať už současných nebo v „důchodu“. Vztah k*rva-topič do toho nepočítám. 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7250
1.7.17 21:55
@lauraka píše:
Presne tak. Porad lepsi si slapanim vydelat na byt, auto, luxusni dovolene, prachy do zasoby a mit luxusni zivot. Nez tady pak brecet, jak vyjit na mesic s par tisicovkama, kdy dojde materska apod :-)

presne a pak aby mi tady nadavaly, ze dojim stat na davkach :lol: tak radsi vydelat a jedno jak, klidne telem. kdyz to holce nevdi, jeji vec.ale je fakt, ze lidem se nezavdecis, beres davky- ses socka, slapes a zivis se telem- ses kur.wa :nevim: :mrgreen: kdo chce psa biti… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10392
1.7.17 21:56

Podle mě to dělají ženský kterým se nechce normálně makat, neodsuzuju nikoho, ať si každý dělá co chce, jen můj názor na toto povolání

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7250
1.7.17 21:57
@Klopotkova píše:
34, vím, že jsou některé i starší, ale já v mém věku to vykonávat nechci, kdybych byla mladší, jak jsem psala, tak neváhám, ale jen víkendově :*

wogo delas jak kdybys byla nejaka fosilie :lol: :mrgreen: vis, kolik to dela mnohem starsich zenskych? a i matek od rodin? :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7250
1.7.17 21:59
@malina83 píše:
Podle mě to dělají ženský kterým se nechce normálně makat, neodsuzuju nikoho, ať si každý dělá co chce, jen můj názor na toto povolání

jako mezi nama me se taky nechce makat. urcite ne nekde ve fabrice.ja otrok. radsi mit cistou hlavu a zadnou buzeraci od vedeni.fakt mit jinou povahu, jdu do toho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40536
1.7.17 22:01
@lauraka píše:
Presne tak. Porad lepsi si slapanim vydelat na byt, auto, luxusni dovolene, prachy do zasoby a mit luxusni zivot. Nez tady pak brecet, jak vyjit na mesic s par tisicovkama, kdy dojde materska apod :-)

Mohla by to být i pravda, ale to ta holka musí být chytrá.
Musí být i silná a s tím vyrovnaná, aby ji minulost v budoucnu nedoháněla.
A chytrá, aby to dovedla utajit, nesvěřovala se s tím každé „nejlepší“ kamarádce a hlavně aby ty peníze dovedla investovat a neutratila je za hadry a nesmysly.
A počítala s tím, že to nebude dělat navždy a třeba studovala, pracovala na sobě.
Obávám se, že ty hloupější to nezvládnou :)
Nezapomen, že dneska jich je mrak, i privátů atd. a myslím, že peníze vidlema tam nepřehazujou 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21703
1.7.17 22:03
@Bůča píše:
jako mezi nama me se taky nechce makat. urcite ne nekde ve fabrice.ja otrok. radsi mit cistou hlavu a zadnou buzeraci od vedeni.fakt mit jinou povahu, jdu do toho.

Myslim, ze si to idealizujes

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7250
1.7.17 22:05
@PaníBovaryová píše:
Myslim, ze si to idealizujes

to je mozny :think: asi jo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40536
1.7.17 22:05
@Bůča píše:
jako mezi nama me se taky nechce makat. urcite ne nekde ve fabrice.ja otrok. radsi mit cistou hlavu a zadnou buzeraci od vedeni.fakt mit jinou povahu, jdu do toho.

on kdejaký pasák nemusí být příjemné vedení a asi Ti nedovolí založit si odbory 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7250
1.7.17 22:11

@free333 privat, pod pasakem bych nedelala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40536
1.7.17 22:16
@Bůča píše:
@free333 privat, pod pasakem bych nedelala.

no, každý zákazník taky nebude sluníčkový, si myslím :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat