Pracujeme na prvním miminku

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1555
28.12.16 13:58

@Janca116 :potlesk: juu a kdy vy cekate chlapecka? Ja jsem ted pekne neevozni 9.1. Nas ceka 2.triemestralni screening a mam strach. Ja jak ho nevidim tak jsem furt nervozni zda je ok :( pak se mi ulevi a za par dni uz bych sla nejradeji znovu na utz :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1555
28.12.16 13:59

@Zuzi_V :kytka: dekuujeme

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11137
29.12.16 21:24

@a.milka jeeee další květnové miminko :srdce: moc pěkné jméno jste vybrali :)
Já se mám moc fajn :) máme zkolaudováno, malá roste jako z vody

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4272
30.12.16 06:57

@a.milka Termín porodu mám 6.2 ale po poslední kontrole mi doktorka řekla že to vypadá že na svět přijde dřív tak se teď dost šetřim. Uvidím příští týden co mi zase nakuká :lol:
Hlavně klid, uvidíš že vše bude v naprostém pořádku. Navíc ty kontroly pak budou čím dál delší a ne pokaždé s ultrazvukem :) Taky jsem trpěla když jsem tam šla jednou za měsíc a neudělala mi ani ultrazvuk ale hold si člověk musí zvyknout :lol: Já bych po další kontrole měla chodit už každý týden, tak alespoň něco pozitivního :lol: Už se na mrňouska moc těšíme :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1555
31.12.16 13:10

@Janca116 tak me mudr zatim delala utz pri kazde kontrole. Meri mi i tim cipek, aby pry zbytecne nemusela do me hrabat. :-) tak to uz mate za chvilicku :-) me to tedy hrozne leti :D vcera jsem asi poprve citila pohB nebo spise asi neco bylo i predtim, ale to si nejswm jista. Vcera se mi ale uplne nadzvihlo :D je to sranda

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1555
31.12.16 13:11

@MakiD jojo kvetnatko i ja jsem kvetnova :D tak to je fajn, ze mate zkolaudovano :) a jak je stara malinka? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí