Měla jsem na Vánoce pověšené prádlo

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1392
25.12.25 16:28

Ja dnes normalne prala a presala drobky, uklizim prubezne, na povery kašlu, si to nenecham po svatcich bych se z toho po… pak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2962
25.12.25 16:31

Ja znam taky jen Novy rok, ale prdim i na to. Prala jsem vcera i dnes :nevim:, peru jak potrebuji, nemame susicku a ted to dele schne, tak proste prubezne. Ale az se neco vy**ere, tak aspon budu vedet, na co to svalit :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148217
25.12.25 17:07

To jsem se kdysi pohádala s mámou. Ta mi, když jsem věšela prádlo na nějaký takový zakázaný den, řikala že se to nemá a pánbůh se bude zlobit. Když jsem jí na to řekla že jistě, na světe jsou války, každý den na této planetě umírají lidi hladem, znásilňuji se děti ale panbicek nemá nic jiného na práci než sledovat mě kdy věším prádlo. Tak se strašně urazila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76049
25.12.25 17:19
@Margery píše: Více

nám odešla 23.12.mikrovlnka, co nám tím jen chce osud naznačit :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148217
25.12.25 17:27
@stinga píše: Více

Návrat ke kořenům. Bude se prát u potoka a vařit a ohřívat v kotli nad ohněm..

Příspěvek upraven 25.12.25 v 17:52

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8838
25.12.25 17:48

@hani28
Někdo dodržuje. Někdo ne. Každého věc. Nic proti ničemu. Dneska posílala švagrová v Anglii fotku od stolu. Taky mají prostřeno pro 6. U stolu je jich pět. Aj po 30 letech tam to drží. Včera měli tradičně naše Vánoce. Kapra a salát. Dneska mají jejich.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28617
25.12.25 17:54
@stinga píše: Více

Ta nám dneska vyhodila pojistky :lol: ještě jeden spotřebič a máme zas svatou trojici…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1038
25.12.25 19:52

K těm pověram - věřím na 7 let neštěstí po rozbití zrcadla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15692
26.12.25 01:23
@Anonymní píše: Více

Tak zrovna z toho, bych si hlavu fakt nedělala, vždyť to jsou jen pověry. Nic víc, ne? :nevim:
Já měla včera spíš strach, jestli to všechno nakonec dám.
Už od rána mi nebylo vůbec dobře, maso rozmražené, atp.
Ale nakonec jsem to zvládla, protože jsem musela. Jak jinak, že jo? :D
Jo…a s tou čočkou na Nový rok, to taky neber vůbec vážně, protože i to je blbost, která se nijak nezakládá na pravdě.
To si raději uvařte něco dobrýho, na co budete mít opravdovou chuť. :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
TRG
5355
26.12.25 02:07

Jen jestli tu pověru nevymyslela nějaká upracovaná hospodyně, aby alespoň kolem svátků měla pokoj. :D 8)

Mohla bych založit novou: Na Štědrý večer musí mýt nádobí chlapi. Kdo to poruší, bude rok a den trpět nedostatkem sexu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15692
26.12.25 02:24
@TRG píše: Více
:mrgreen: :palec:
A já bych k tomu přidala i to, že alespoň, všechny ty řízky usmaží sám. :pankac:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.12.25 08:07
@Evkad píše: Více
👍 :hug: Salát k snídani je na Vánocích to nejlepší. (Zrovna ho dlabu. V posteli :andel: )
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.12.25 08:12

Jinak mě včera chvilku stávkovala myčka. Asi se chtěla držet pověr. Nakonec to ale dala, holka 😀 musím říct, že jsem měla nahnáno

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1392
26.12.25 09:42

U nas zas maly páčil zásuvku, chtél rozsvítit vánoční stromek a to kovové zustalo v zasuvce :mrgreen: asi smolne vanoce :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5113
26.12.25 10:11

@Kelsey1 vsak jo, ono to bylo spis cele mysleno jako ze kdyz se chce zakladatelka fackovat kvuli poveseneho pradla, zna a ridi se i ostatnima poverama?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný