Praha 13

Napsat příspěvek
Velikost písma:
16700
6.6.13 23:09

Holky ja bydlim na Luka a rada bych taky vyrazila ven :-) ale jsme malinky, je nam 5 mesicu, tak snad vam to nebude vadit :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
320
7.6.13 14:40

Super, tak ja ti v pondeli napisu co budeme mit obleceny abysme se poznaly :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
320
7.6.13 14:42
@PetulaPl píše:
Holky ja bydlim na Luka a rada bych taky vyrazila ven :-) ale jsme malinky, je nam 5 mesicu, tak snad vam to nebude vadit :-)

Ahojky, me mala v kocarku uz moc nevydrzi. Chodime uz spis na hriste.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1719
7.6.13 14:45
@Zzorka píše:
Ahojky, me mala v kocarku uz moc nevydrzi. Chodime uz spis na hriste.
@Zzorka píše:
Super, tak ja ti v pondeli napisu co budeme mit obleceny abysme se poznaly :-)

Ok, tak já taky napíšu co budeme mít na sobě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1719
10.6.13 15:02
@Zzorka píše:
Super, tak ja ti v pondeli napisu co budeme mit obleceny abysme se poznaly :-)

Ahoj tak já budu mít dneska na sobě růžovo fialové triko a rifle.Moji fotku mám v albu. Jenom na plavání chodím bez brýlí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14973
10.6.13 21:44

Ahoj holky,

ráda se k vám někdy do parku přidám, jen jsem v 8.měsíci a už nejsem úplně 100% fit, tak už procházkuju méně. Ale klidně se někdy ozvěte a po porodu určitě pohyb ocením :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1018
22.7.13 15:39

@Fiducia Ahoj :mavam:,já taky bydlím na Luka :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5230
7.3.16 14:37

Ahojky, chtěla bych pozvat všechny maminky z Prahy 13 na bazar dětského oblečení tuto sobotu dopoledne :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1719
7.3.16 15:58

@Temaho já určitě jdu. o))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5230
7.3.16 16:53
@quatruska píše:
@Temaho já určitě jdu. o))
:palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8927
15.3.16 13:14

Ahoj, znáte prosím nějakou dobrou kadeřnici na Praze 13? Hledám novou kadeřnici a nechci riskovat :-). Díky za tipy. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5230
15.3.17 16:35

Nazdárek :mavam: jsem tu zpět s pozvánkou na bazar dětského oblečení. Určitě doražte, vždycky je z čeho vybírat a pro děti je připraven skákací hrad :dance:. Těšíme se na vás :kytka:
odkaz na fb zde: https://www.facebook.com/…79187592924/?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
223
15.3.17 21:56

Ahoj, chci se zeptat, byva tam i obleceni na mala miminka? ( Vel. 68 apod) diky :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5230
16.3.17 10:54

@S.Verka Ano, určitě, míváme od nejmenších velikostí až do 152 :-) Nikdy tedy nevíme jak se nám to sejde, někdy bývají některé velikosti slabší, ale nestalo se, že by nějaká velikost uplně chyběla. A na ty malá miminka to bývá moc hezké, ony to přecijen ještě tak nezničí. Určitě přijďte, jsem si jistá, že s prázdnou neodejdete :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
153
10.2.19 14:46

Na procházku na Praze 13

Ahoj ženy-maminky,
mám kamarádky různě po Praze, ale v místě bydliště (Praha 13) bohužel nikoho. Ráda bych se s někým, kdo tu také bydlí v okolí, seznámila a občas vyrazila ven s dětmi. Mám teď desetiměsíčního syna. Jsem spíš introvertnější a klidnější typ, proto je pro mě těžší se někde seznámit. Se synem chodíme na cvičení i plavání, kde trochu s ostatními maminkami popovídám, ale není jednoduché to překlenout do stavu, kdy bych navrhla, abychom společně někam vyrazily.
Budu ráda, když se některá ozvete a vyměníme si třeba pár zpráv a pak vyzkoušíme, jesti je nám společně i s dětmi fajn :)
Krásné dny :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová