Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Holky ja bydlim na Luka a rada bych taky vyrazila ven
ale jsme malinky, je nam 5 mesicu, tak snad vam to nebude vadit ![]()
Super, tak ja ti v pondeli napisu co budeme mit obleceny abysme se poznaly ![]()
@PetulaPl píše:
Holky ja bydlim na Luka a rada bych taky vyrazila venale jsme malinky, je nam 5 mesicu, tak snad vam to nebude vadit
Ahojky, me mala v kocarku uz moc nevydrzi. Chodime uz spis na hriste.
@Zzorka píše:
Ahojky, me mala v kocarku uz moc nevydrzi. Chodime uz spis na hriste.
@Zzorka píše:
Super, tak ja ti v pondeli napisu co budeme mit obleceny abysme se poznaly
Ok, tak já taky napíšu co budeme mít na sobě.
@Zzorka píše:
Super, tak ja ti v pondeli napisu co budeme mit obleceny abysme se poznaly
Ahoj tak já budu mít dneska na sobě růžovo fialové triko a rifle.Moji fotku mám v albu. Jenom na plavání chodím bez brýlí.
Ahoj holky,
ráda se k vám někdy do parku přidám, jen jsem v 8.měsíci a už nejsem úplně 100% fit, tak už procházkuju méně. Ale klidně se někdy ozvěte a po porodu určitě pohyb ocením ![]()
Ahojky, chtěla bych pozvat všechny maminky z Prahy 13 na bazar dětského oblečení tuto sobotu dopoledne ![]()
Ahoj, znáte prosím nějakou dobrou kadeřnici na Praze 13? Hledám novou kadeřnici a nechci riskovat
. Díky za tipy. ![]()
Nazdárek
jsem tu zpět s pozvánkou na bazar dětského oblečení. Určitě doražte, vždycky je z čeho vybírat a pro děti je připraven skákací hrad
. Těšíme se na vás ![]()
odkaz na fb zde: https://www.facebook.com/…79187592924/?…
Ahoj, chci se zeptat, byva tam i obleceni na mala miminka? ( Vel. 68 apod) diky ![]()
@S.Verka Ano, určitě, míváme od nejmenších velikostí až do 152
Nikdy tedy nevíme jak se nám to sejde, někdy bývají některé velikosti slabší, ale nestalo se, že by nějaká velikost uplně chyběla. A na ty malá miminka to bývá moc hezké, ony to přecijen ještě tak nezničí. Určitě přijďte, jsem si jistá, že s prázdnou neodejdete ![]()
Ahoj ženy-maminky,
mám kamarádky různě po Praze, ale v místě bydliště (Praha 13) bohužel nikoho. Ráda bych se s někým, kdo tu také bydlí v okolí, seznámila a občas vyrazila ven s dětmi. Mám teď desetiměsíčního syna. Jsem spíš introvertnější a klidnější typ, proto je pro mě těžší se někde seznámit. Se synem chodíme na cvičení i plavání, kde trochu s ostatními maminkami popovídám, ale není jednoduché to překlenout do stavu, kdy bych navrhla, abychom společně někam vyrazily.
Budu ráda, když se některá ozvete a vyměníme si třeba pár zpráv a pak vyzkoušíme, jesti je nám společně i s dětmi fajn ![]()
Krásné dny ![]()