Maminky Praha 4

• Fotoalbum (149)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
4661
10.3.11 10:19

Holky, jakou barvou vymalujete dětský pokoj? :nevim:
Ja se zamilovala do této samolepky na zeď… :lol: http://www.isamolepkynazed.cz/…ddle/965.jpg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4661
10.3.11 10:21

Jinak jsme včera objednali kočárek, bude za 8-12 týdnů…z červené je nakonec vínová, ale i ta vypadá moc hezky :lol:
Možná to víte, ale drogerie DM i Schlecker mají baby klub a když se přihlásíte, tak dostanete slevy na dětské zboží…včera jsem si tam došla pro přihlášky… :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
431
10.3.11 11:21

jj kvuli te placente, ale mala sebou porad tak sije, ze doufam, ze ji vytlaci…No a panev mam taky hodne uzkou, takze doufam, ze za tech par mesicu bude placenta na svem miste a panev vetsi :))))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
431
10.3.11 11:24

Ahoj, tak to si do hm zajdu taky :).Jaky sis objednala kocarek???ja si porad rikam, ze je spousta casu, ale v obchodech rikali, ze to trva dlouho, nez kocarek dorazi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4661
10.3.11 11:34
veronika.st píše:
Ahoj, tak to si do hm zajdu taky :).Jaky sis objednala kocarek???ja si porad rikam, ze je spousta casu, ale v obchodech rikali, ze to trva dlouho, nez kocarek dorazi…

Já budu čekat 8-12 týdnů a objednali jsme tento…červeno-černý, i když ve skutečnosti je spíš vínový… :-D
 http://www.malvik.cz/…-VIP-XL-2011

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
677
10.3.11 12:24
Lidas píše:
Holky, jakou barvou vymalujete dětský pokoj? :nevim:
Ja se zamilovala do této samolepky na zeď… :lol: http://www.isamolepkynazed.cz/…ddle/965.jpg

My bohužel pokojíček nemáme… máme byt 2kk, takže malý bude s námi v ložnici… a ta je bílá… bude mít barvičky v postýlce, ale jinak žádnou výmalbu neplánujem… Ale kdybych měla tu možnost :think: tak asi bych zvolila nějakou neutrální…béžovou, kávovou s modrými a zelenými akcenty nebo tapetou na jedné straně 8-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
677
10.3.11 12:26
Lidas píše:
veronika.st píše:
Já budu čekat 8-12 týdnů a objednali jsme tento…červeno-černý, i když ve skutečnosti je spíš vínový… :-D
:potlesk: šikula! Tak už si můžeš jednu věc odštrntout…my plánujem o víkendu navštívit toho Malvika…tak jsem zvědavá, jestli něco pořídíme :roll:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
677
10.3.11 12:27
veronika.st píše:

Ono jde o to jaký. některý jsou schopní dodat do 14 dnů, některé mají skladem do 2 dnů, ale na některé se právě dost čeká, prej nejdelší lhůty jsou na ty Teutonie :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
431
10.3.11 12:30

Moc hezky…Asi taky budu muset postrcit pritele a zacit vybirat :)
A v jake budete porodnici holky???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4661
10.3.11 12:40
veronika.st píše:
Moc hezky…Asi taky budu muset postrcit pritele a zacit vybirat :)
A v jake budete porodnici holky???

Já mám registraci v Podolí…ale jestli tam bude zrovna v tu chvíli volno? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4661
10.3.11 12:41
TeaTereza píše:
Lidas píše:
veronika.st píše:
:potlesk: šikula! Tak už si můžeš jednu věc odštrntout…my plánujem o víkendu navštívit toho Malvika…tak jsem zvědavá, jestli něco pořídíme :roll:

Jo v časopise Maminka je kupon do Malvika na slevu 8 procent… :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
431
10.3.11 12:41

Ja jsem zaregistrovana v krci…mam to asi 5 min pesky od baraku:))…setricka mi rekla, ze je to tam ok…Ale samozrejme jsem nasla i spatne recenze:/..tak uvidim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4661
10.3.11 12:49
veronika.st píše:
Ja jsem zaregistrovana v krci…mam to asi 5 min pesky od baraku:))…setricka mi rekla, ze je to tam ok…Ale samozrejme jsem nasla i spatne recenze:/..tak uvidim

Ja se rozhodovala mezi Krci a Podolim…taky to mam do Krce bliz, ale Podoli se mi libilo vic…ale kdovi, treba skoncim v Krci? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4661
10.3.11 12:50
TeaTereza píše:
veronika.st píše:
Ono jde o to jaký. některý jsou schopní dodat do 14 dnů, některé mají skladem do 2 dnů, ale na některé se právě dost čeká, prej nejdelší lhůty jsou na ty Teutonie :roll:

Tetutonia je taky nemecky kocarek, na ty se ceka nejdele, delaji je na zakazku v Nemecku, nemaji je pry skladem :nevim:
Jinak maji ted fakt vyhodne akce na ty Casualplay, za 14 tisic cely komplet…ale mozna bys chtela ten novy, ktery ma otocnou sedacku? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5468
10.3.11 13:59

Ahoj holky :).

Koukám, že s výběrem kočárků jste pokročily, jsem zvědavá, jestli ty vaše koráby uvidím někdy v reálu :). Ale snad jo :).

Lído, ta samolepka na zeď je moc hezká… My jsme Ondrovi dělali pokojíček, až když mu bylo nějakých 20 měsíců, do té doby spal s námi v ložnici, ze začátku to hlavně pro mě bylo pohodlnější, než kvůli kojení muset vstávat a chodit do jiné místnosti. A hlavně jsme celý ten pokoj museli zrekonstruovat (postupně celý byt, ještě pořád nemáme hotovo)… Má tam oranžové zdi, modrý koberec a bílý nábytek…

A v porodnici jsem registrovaná v Podolí, kde nakonec skončím, to se uvidí :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová