Praní prádla - na kolik perete?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
3395
14.1.18 16:14

@Zireael Máme pračku na 8kg, peru jen barevné/bílé/vysoká teplota (ručníky, povlečení…) Za týden vyperu 3 pračky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1824
14.1.18 16:31

@EmmaAnna já jsem ujetá, já děsně třídím. :mrgreen: Navíc mám dvě malinké děti, které jsou jako prasátka a vzhledem k tomu, že mě používají jako kapesník-utěrku-ručník, tak jsem tako prasátko taky. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3395
14.1.18 17:26

@Zireael Já vůbec. Dokonce ani nové oblečení už nedávám bokem, používám takové ty sací papírky z drogérie. Nasajou barvu a nikdy se mi nic neobarvilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7205
14.1.18 17:50
@Zireael píše:
Jinak na dotaz neodpovím, mě pračka prádlo sama váží a řekne si, když už má dost. :mrgreen:

No tak tuhle vymoženost nemám

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24602
30.3.22 19:14

Peru všechno na 60, prádlo netřídím (používám ty zachytávací ubrousky), samostatnou aviváž nepoužívám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
1.5.22 17:54

Holky a co na vůni? Hledám něco co bude fakt vonět, ráda bych klidně i něco co mi provoní oblečení ve skříni. Aviváž je na to slabá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20787
6.5.22 17:23

Milé uživatelky,
otevřeli jsme pro Vás novou Poradnu na téma vše kolem praní. Dozvíte se zde, jak si poradit i s těmi nejodolnějšími skvrnami a mnohé další užitečné informace. =)

Krásný den

Terka :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25016
6.5.22 17:42
@admin píše:
Milé uživatelky,
otevřeli jsme pro Vás novou Poradnu na téma vše kolem praní. Dozvíte se zde, jak si poradit i s těmi nejodolnějšími skvrnami a mnohé další užitečné informace. =)

Krásný den

Terka :kytka:

A já si pořád říkám, proč je tady najednou asi deset diskusi o praní :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný