Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@Zireael Máme pračku na 8kg, peru jen barevné/bílé/vysoká teplota (ručníky, povlečení…) Za týden vyperu 3 pračky.
@EmmaAnna já jsem ujetá, já děsně třídím.
Navíc mám dvě malinké děti, které jsou jako prasátka a vzhledem k tomu, že mě používají jako kapesník-utěrku-ručník, tak jsem tako prasátko taky. ![]()
@Zireael Já vůbec. Dokonce ani nové oblečení už nedávám bokem, používám takové ty sací papírky z drogérie. Nasajou barvu a nikdy se mi nic neobarvilo.
@Zireael píše:
Jinak na dotaz neodpovím, mě pračka prádlo sama váží a řekne si, když už má dost.
No tak tuhle vymoženost nemám
Peru všechno na 60, prádlo netřídím (používám ty zachytávací ubrousky), samostatnou aviváž nepoužívám.
Holky a co na vůni? Hledám něco co bude fakt vonět, ráda bych klidně i něco co mi provoní oblečení ve skříni. Aviváž je na to slabá.
Milé uživatelky,
otevřeli jsme pro Vás novou Poradnu na téma vše kolem praní. Dozvíte se zde, jak si poradit i s těmi nejodolnějšími skvrnami a mnohé další užitečné informace. =)
Krásný den
Terka ![]()
@admin píše:
Milé uživatelky,
otevřeli jsme pro Vás novou Poradnu na téma vše kolem praní. Dozvíte se zde, jak si poradit i s těmi nejodolnějšími skvrnami a mnohé další užitečné informace. =)Krásný den
Terka
A já si pořád říkám, proč je tady najednou asi deset diskusi o praní ![]()