Praní prádla - na kolik perete?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
20777
19.10.17 11:42
@sharunka03 píše:
@Petronellina @Amys @Aries6 díky moc, tak se to nakonec neobarvilo :dance: a dala jsem to nakonec do univerzálního prášku od Dmka :)

Ten je skvělý, ten používám už roky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22816
19.10.17 11:43

@Amys tak to jsem ráda, že jsem použila kvalitní prostředek :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13955
19.10.17 11:56
@sharunka03 píše:
@Šarlota4 @Litta @Amys díky moc za odpovědi ;) a hlavně rychlé odpovědi :palec:

Nz ja jsem drive pouzivala na cerne specialni prostredky, protoze mm hodne cerneho, ale vysledek tedy lepsi nez z bezneho arielu nebyl :nevim: sedive „horsi“napr od pyzama peru s cernym. Sedive svetlejsi a na noseni ven klidne se svetlym nebo samotne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5314
19.10.17 12:09

Prádlo třídím na bílé, červené, černé, svetry (jemné) a zbytek - takže šedé peru s tím zbytkem prostředkem na barevné prádlo (kupuju v Lidlu)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25105
19.10.17 12:42
@sharunka03 píše:
@Petronellina @Amys @Aries6 díky moc, tak se to nakonec neobarvilo :dance: a dala jsem to nakonec do univerzálního prášku od Dmka :)

Univerzální prášek z DM je prášek na bílé. Mají to špatně přeložené.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22816
19.10.17 18:49

@Aries6 aha 8o no, to nevadí, tak budu aspoň příště vědět, díky ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25105
19.10.17 20:33
@sharunka03 píše:
@Aries6 aha 8o no, to nevadí, tak budu aspoň příště vědět, díky ;)

Nejsem bůhvíjakej Němec :D ale tohle jsem si přeložila ještě na prodejně. A prodavačka mi to potvrdila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22816
20.10.17 11:38

@Aries6 tka jo, moc děkuji, budu příště vědět, i když jsem teda zatím v tom prala taky jen bílé prádlo :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25105
20.10.17 12:06
@sharunka03 píše:
@Aries6 tka jo, moc děkuji, budu příště vědět, i když jsem teda zatím v tom prala taky jen bílé prádlo :)

Já v tom poměrně dlouho prala všechno (kupuju ho roky). Pak mě jednou v obchodě došlo, že na obalu je vyfocené jen bílé prádlo a začetla se - doma to přesypu do boxu a obal vyhodím, takže doma mě to nenapadlo. No a zjistila jsem, že je na bílé.
Tak, ať dobře slouží ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22816
21.10.17 23:46

@Aries6 tak to jsi dobrá, že si to takhle zjistila ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20777
2.11.17 08:58

Tak jsem poprosila švagrovou, ať se mi na ten prášek podívá (její mateřštinou je němčina) a prý tam nic o tom, že by byl jen na bílé prádlo, není. Je tam akorát to, že bílé prádlo to je schopné prát už od dvaceti stupňů (snad si to pamatuju dobře), ale jinak je to skutečně univerzální prostředek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7205
14.1.18 15:13

Chci se zeptat, kolik dáte pradla do pračky, když perete? já mám teď novou na 6 kg prádla a chlap mi říkal, že tam dávám hodnê prádla. Řešíte to nějak? dáváte plnou nebo radši míň?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3088
14.1.18 15:19

@GabinkaCh Dávám téměř plnou, pokud nemám méně prádla. Pokud si nejsem jistá, že to prádlo nemá více než 6kg, stoupnu s prádlem na váhu a poznám, kolik váží :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2474
14.1.18 15:19

Já se řídím tím, že když dám do pračky prádlo, tak se mi musí do bubnu vejít dlaň na stojato nebo jak to říct :mrgreen: jednou jsem měla obavy, když jsem prala potah matrace, který jsem musela do té pračky násilím dostrkat, ale vše ok ;).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5283
14.1.18 15:26

@GabinkaCh ja davam tak 3/4 bubnu. Aby melo pradlo moznost pohybu a poradne se propralo. Mam pracku na 8kg a i tak mi prijde mala. Nevim co bych delala se 6ti kilovou :mrgreen:. Ovsem ja peru jen jeden den v tydnu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný