Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Dobrý den dámy,
chtěla bych se zeptat..jsem prvorodička a jsem tu po1.přihlašena dneska a mam takovy problem..nevym kdy a včem mam začit prat věci na miminko..jsem v 18.tydnu..
Děkuju za odpověd´. ![]()
Dobrý den dámy,
chtěla bych se zeptat..jsem prvorodička a jsem tu po1.přihlašena dneska a mam takovy problem..nevym kdy a včem mam začit prat věci na miminko..jsem v 18.tydnu..
Děkuju za odpověd´. ![]()
No svetřík bych určitě přeprala v ruce a nechala jen odstředit pračkou. jinak kabátek a ty šaty bych dala k sobě já to tak peru, dej to na 30 st. na rychlý program to bude stačit a nebo taky v ruce. já dávám aviváž úplně na každé prádlo(teda kromě funkčního) a fleky nemám
Podívej se, jestli nemáš na pračce program pro ruční praní. Aviváže bych se nebála, ale dala bych jen trošku a hned do toho chlívku pro aviváž nalila trošku vody a jemně rozmíchala. Pak se to bude i líp rozmíchávat ve vodě při dávkování do bubnu pračky.
Já peru taky vše na 40. I ručníky, utěrky a spodní prádlo. Jen když je to hodně znečištěné, tak peru na 60.
Ahoj, nechtěně jsem koupila Vanish aviváž, ale na záclony a chtěla bych se zeptat, jestli to uškodí nějak oblečení třeba fleky nebo tak, když to tam prdnu
Děkuji
@Kelly3 píše:
Ahoj, nechtěně jsem koupila Vanish aviváž, ale na záclony a chtěla bych se zeptat, jestli to uškodí nějak oblečení třeba fleky nebo tak, když to tam prdnuDěkuji
neboj tím nic pokazit nemůžeš
@Kelly3 A je to fakt aviváž nebo něco jiného? Já jen, že u záclon se počítá s tím, že je chceme vybělit, tak aby ses pak nedivila, až budeš vytahovat prádlo z pračky ![]()
@Amys No právě
toho se docela bojím a jinak ano je to fakt aviváž ![]()
Víte co nebudu nic riskovat a koupím radši něco jiného
, ale jinak děkuji za odpověď
Peru skoro všechno na čtyřicet. Osušky a ručníky někdy na šedesát, dezinfikuju v zimě na mrazu.
@Kelly3 Já to zkoušela najít a vanish aviváž mi to nechce ukázat. Myslela jsem si, že juknu na složení a co je tam napsáno
![]()
@Amys Jo, protože nakonec to je bělidlo, takže ani omylem to zkoušet nebudu ![]()