Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Já tohle taky pozoruju a došla jsem na teorii, že možná nechávám prádlo moc dlouho na sušáku (někdy i několik dní) a tak vyvoní. Ale je zajímavé, že u rodičů používají ty samé prací prášky a aviváž, prádlo kolikrát taky dlouho visí a přesto hezky voní ![]()
Používám modrou aviváž z Neměcka Kuschelweich s medvídkem na obalu a prádlo mi voní nádherně a dlouho ![]()
Používám Ariel + modrý Silan a prádlo voní krásně… I když ho po x týdnech vytáhnu ze skříně ![]()
@LucieHol prvně bych vyčistila pračku, tam může být zakopaný pes. Pak prádlo sušila jen do vysušení a posléze uklidila.
@1Luca myslite vycistit jen nejakym prostredkem co se da koupit nebo jinak, mechanicky?
@LucieHol ocet, vyvařit naprázdno. Popřípadě se dá koupi čistič pračky. Podívat se na buben, vyčistit filtr.
Aviváže ruzne střídám, levne smejdy nekupuju. Vzdy jak vyperu v „nove“ avivazi, tak mi prádlo voní, ale po čase než doberu lahev, tak necítím nic
tak zase koupím jinou a takhle furt dokola. Jinak mám ve skříních mezi veškerým prádlem mýdla, ale tam kde je Dove, tam voní prádlo nejlíp ![]()
snad nebudu vypadat jako blázen ![]()
@zrza8 To si mi připomněla…já mám ve skříni vosk od yankee candle s vůní clean cotton a ten voní jak vypraný prádlo, takže tím se to oblečení také hezky provoní ![]()
@zrza8 No on je to vosk původně do aromalampy, že to má provonět místnost, ale já to používám takhle
http://www.yankeesvicky.cz/…80000146.htm