Praní prádla - na kolik perete?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14679
11.11.14 14:34
@marrlinka píše:
máme děsnou vodu, ocet používám místo leštidla do myčky. Přemýšlela jsem právě i místo aviváže. Kolik tam toho octa dáváš? Zhruba jako aviváže nebo míň? Máme trochu lufta, aby prádlo nesmrdělo octem :-)

Já tam vždy jen trochu naliji, asi tak frtana. Prádlo nesmrdí po octu, ale voní po prášku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2997
11.11.14 14:41
@BabyBella píše:
@marrlinka mohu se zeptat na prášek z DM - koukala jsem tam a mají malé balení - 1kg +-? je to on?

kupuju tenhle

Příspěvek upraven 11.11.14 v 14:42

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85315
11.11.14 14:42

Pouzivam sypane prasky a stridam je. K tomu avivaz. Z pracky mi nikdy nic neteklo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85315
11.11.14 14:43
@Teeeri píše:
@quinny a voní prádlo? Zkouším i bez aviváže. Ale prádlo mi i smrdí - jen s pracím práškem. :roll:k té pračce ---- někdy mám v otvoru pro aviváž vodu - úplně plné - to asi znamená, že je to ucpané a může díky tomu vytékat ta voda? (Ale je to jen někdy)

Muze se stat, ze Ti to ucpe avivaz nebo gel, smichana s pracim praskem. Ja tu prihradlu pravidelne vytahuju a umyvam. Zlus i pracku projet naprazdno na 90 stupnu at se vycisti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5702
11.11.14 15:25

Já používám pouze persil a ariel z německa. Pak na černé něco tekutého. A na desinfekci sanytol a zelenej vanish. Aviváž jen na prostěradla a povlečení bleděmodrý lenor. Po něm to ložní prádlo voní hrozně dlouho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8679
11.11.14 15:59

@blumen jasně, vymyla jsem to. Díky @radka101 toho máš celkem dost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16365
12.11.14 01:07
@marrlinka píše:
No budeš se divit, není to žádný tchaiwanský no name, je to Fagor :mrgreen: Sice teda starší ročník, nicméně už jsme ji celou rozebrali a čistitelný filtr to prostě nemá. Hloupí snad nejsme, našla jsem i spoustu diskuzí, kde lidi neexistence filtru u tohohle modelu rešili :)

ja snad ani pracku tchaiwansky no name nikdynevidela :oops: :mrgreen:
No fagor ruci za kvalitu nebo jakmeli tu reklamu ze :andel: :P:mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16365
12.11.14 01:08
@Teeeri píše:
@quinny a voní prádlo? Zkouším i bez aviváže. Ale prádlo mi i smrdí - jen s pracím práškem. :roll:k té pračce ---- někdy mám v otvoru pro aviváž vodu - úplně plné - to asi znamená, že je to ucpané a může díky tomu vytékat ta voda? (Ale je to jen někdy)

voni budes se divit. Jestli ti smrdi a s tou vodou bych to tipovala na dost zanesenou pracku poradne vycistit a uz avivazi nezanaset a uvidis ten rozdil ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8679
12.11.14 05:54

@quinny ne nesmrdi. Jen mi bez te avivaze vůbec nevoní. Víš. Jako je ten prášek nestačí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MiTaMa
12.11.14 10:28
@Teeeri píše:
Používáte jeden práci prášek?
Střídate značku?
Jste spokojene s gely na prani?:-)

Používáte avivaz???

Mám problém, s poměrně novou 4 roky starou prackou… Ze zásobníku stříká voda. Kolem pračky mam louži a nevím čím to je. Nedělá to vždy a když už tak kolem 20 minuty prani. Nevíte???

Ahoj, tak já peru v prášku, teď dobírám persil z Německa a musím říct, že pere dobře. Manžel mi koupil prací prášek Tide color a ten už je s lenorem tak tam aviváž nedávám. Na tmavé mám persil color gel a na bílé jsem koupila formil. Mám pračku s vrchním plněním a taky mi s ní tekla voda, nejdřív mi v zadu vypadala hadice na napouštění a vypouštění vody, tak tam manžel dal jen novou svorku a teď jsem měla namočený ten zásobník na prášek a aviváž v lavoře a zapla jsem pračku a najednou všude chrstala voda, tak to bylo taky halooooo :D

• Citovat
  • Upravit
414
2.6.15 19:42

Mam mozna blbej dotaz ale zeptam se- nemate nejakou radu aby mi vic vonelo pradlo?!peru v Arielu a avivaz mam budto Coccolino nebo Lenor a stejne to skoro vubec nevoni :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33022
2.6.15 19:44

Taky jsem to tak měla, pak jsem začala objednávat prášky a aviváž buď z německa nebo rakouska a prádlo krásně voní

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jančakecalka
2.6.15 19:47

Aviváž nepoužívám vůbec, peru v kapslích a prádlo voní ;)

• Citovat
  • Upravit
2.6.15 19:48

Používám prací prášek s vůní + Silan a prádlo nádherně voní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9374
2.6.15 19:52

Já tohle taky pozoruju a došla jsem na teorii, že možná nechávám prádlo moc dlouho na sušáku (někdy i několik dní) a tak vyvoní. Ale je zajímavé, že u rodičů používají ty samé prací prášky a aviváž, prádlo kolikrát taky dlouho visí a přesto hezky voní :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný