Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@marrlinka píše:
máme děsnou vodu, ocet používám místo leštidla do myčky. Přemýšlela jsem právě i místo aviváže. Kolik tam toho octa dáváš? Zhruba jako aviváže nebo míň? Máme trochu lufta, aby prádlo nesmrdělo octem
Já tam vždy jen trochu naliji, asi tak frtana. Prádlo nesmrdí po octu, ale voní po prášku.
@BabyBella píše:
@marrlinka mohu se zeptat na prášek z DM - koukala jsem tam a mají malé balení - 1kg +-? je to on?
kupuju tenhle
Příspěvek upraven 11.11.14 v 14:42
Pouzivam sypane prasky a stridam je. K tomu avivaz. Z pracky mi nikdy nic neteklo.
@Teeeri píše:
@quinny a voní prádlo? Zkouším i bez aviváže. Ale prádlo mi i smrdí - jen s pracím práškem.k té pračce ---- někdy mám v otvoru pro aviváž vodu - úplně plné - to asi znamená, že je to ucpané a může díky tomu vytékat ta voda? (Ale je to jen někdy)
Muze se stat, ze Ti to ucpe avivaz nebo gel, smichana s pracim praskem. Ja tu prihradlu pravidelne vytahuju a umyvam. Zlus i pracku projet naprazdno na 90 stupnu at se vycisti
Já používám pouze persil a ariel z německa. Pak na černé něco tekutého. A na desinfekci sanytol a zelenej vanish. Aviváž jen na prostěradla a povlečení bleděmodrý lenor. Po něm to ložní prádlo voní hrozně dlouho.
@marrlinka píše:
No budeš se divit, není to žádný tchaiwanský no name, je to FagorSice teda starší ročník, nicméně už jsme ji celou rozebrali a čistitelný filtr to prostě nemá. Hloupí snad nejsme, našla jsem i spoustu diskuzí, kde lidi neexistence filtru u tohohle modelu rešili
ja snad ani pracku tchaiwansky no name nikdynevidela
![]()
No fagor ruci za kvalitu nebo jakmeli tu reklamu ze
: ![]()
@Teeeri píše:
@quinny a voní prádlo? Zkouším i bez aviváže. Ale prádlo mi i smrdí - jen s pracím práškem.k té pračce ---- někdy mám v otvoru pro aviváž vodu - úplně plné - to asi znamená, že je to ucpané a může díky tomu vytékat ta voda? (Ale je to jen někdy)
voni budes se divit. Jestli ti smrdi a s tou vodou bych to tipovala na dost zanesenou pracku poradne vycistit a uz avivazi nezanaset a uvidis ten rozdil ![]()
@quinny ne nesmrdi. Jen mi bez te avivaze vůbec nevoní. Víš. Jako je ten prášek nestačí.
@Teeeri píše:
Používáte jeden práci prášek?
Střídate značku?
Jste spokojene s gely na prani?:-)Používáte avivaz???
Mám problém, s poměrně novou 4 roky starou prackou… Ze zásobníku stříká voda. Kolem pračky mam louži a nevím čím to je. Nedělá to vždy a když už tak kolem 20 minuty prani. Nevíte???
Ahoj, tak já peru v prášku, teď dobírám persil z Německa a musím říct, že pere dobře. Manžel mi koupil prací prášek Tide color a ten už je s lenorem tak tam aviváž nedávám. Na tmavé mám persil color gel a na bílé jsem koupila formil. Mám pračku s vrchním plněním a taky mi s ní tekla voda, nejdřív mi v zadu vypadala hadice na napouštění a vypouštění vody, tak tam manžel dal jen novou svorku a teď jsem měla namočený ten zásobník na prášek a aviváž v lavoře a zapla jsem pračku a najednou všude chrstala voda, tak to bylo taky halooooo ![]()
Mam mozna blbej dotaz ale zeptam se- nemate nejakou radu aby mi vic vonelo pradlo?!peru v Arielu a avivaz mam budto Coccolino nebo Lenor a stejne to skoro vubec nevoni ![]()
Taky jsem to tak měla, pak jsem začala objednávat prášky a aviváž buď z německa nebo rakouska a prádlo krásně voní
Já tohle taky pozoruju a došla jsem na teorii, že možná nechávám prádlo moc dlouho na sušáku (někdy i několik dní) a tak vyvoní. Ale je zajímavé, že u rodičů používají ty samé prací prášky a aviváž, prádlo kolikrát taky dlouho visí a přesto hezky voní ![]()