Praskla mi voda, ale jsem úplně zavřená

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3.6.17 12:02

U mě to trvalo 30 hdoin, než jsem po prasknutí vody porodila, ale kontrakce jsem měla jen posledních cca 12-13 hod. Neuvěřitelně mi pomohlo se naložit do horké sprchy, sprchovala jsem se snad 2-3 hodiny v kuse. Jen mě v Podolí štvali tím, že pořád vyhrožovali vyvoláváním, ládovali do mě atb. a podobně…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3087
3.6.17 12:55

Mě pomohlo hodně chodit a dupat na paty. Otevřela jsem se hned. Hodně štěstí. Zachvilku uz budete mít miminko u sebe :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2621
3.6.17 12:55

Mně u druhého praskla voda v 8 ráno, v 11 v porodnici. Nález nic, cely den jsem tam prolelkovala, v 9 večer poslala manžela domu. Nic se nedělo a prý ráno, tj 24 hodin po odtoku začnou vyvolávat. O půl dvanácté první kontrakce, ve 23.40 volám manželovi, ať přijede, najednou kontrakce po 3 minutách a pár minut po půlnoci mrnous na světě a manžel přijel už k hotovemu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1730
3.6.17 13:39

Já porodila 27 hodin po prasknutí vody. Dávali mi atb a nakonec po 23 hodinách volávali. A zachvíli byla malá na světě. Mohla jsem chodit a nepomohlo​ a ani horká voda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1374
3.6.17 17:16

Do mě začali cpát všechno možný asi 8 hodin po prasknutí vody, tablety, oxytocin, skončilo to císařem :? Koukám, že postup je všude úplně jiný…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10683
3.6.17 19:48
@barbuchablond píše:
Do mě začali cpát všechno možný asi 8 hodin po prasknutí vody, tablety, oxytocin, skončilo to císařem :? Koukám, že postup je všude úplně jiný…

Mne minuly tyden praskla voda, zavrena, hlavicka vysoko. Jsem po jedne akutni sekci, tak jsme se s primarem dohodli to ukoncit sekci. Jinak mi primar rikal, ze 24 hodin se ceka a pak se zacina vyvolavat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11863
3.6.17 21:08

V Nemecku se udajne ceka i tyden.. u nas se zacina vetsinou do 24 hod. vyvolavat.. zakladatelko, tak uuuuz?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6185
3.6.17 21:11
@barbuchablond píše:
Do mě začali cpát všechno možný asi 8 hodin po prasknutí vody, tablety, oxytocin, skončilo to císařem :? Koukám, že postup je všude úplně jiný…

Takhle jsem to přesně měla já. :roll:
Dali mi vsechno, co mohli. :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
3.6.17 22:12
@pazitka píše:
V Nemecku se udajne ceka i tyden.. u nas se zacina vetsinou do 24 hod. vyvolavat.. zakladatelko, tak uuuuz?

Chmm, já jsem teď rodila v Německu, a oxytocin chtěli tasit už po 12 hodinách. Pravda je, že mě vyloženě nenutili a nedonutili, ale i tak. Přitom v ostatních ohledech porodnice skvělá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11863
3.6.17 22:17
@Krispina1 píše:
Chmm, já jsem teď rodila v Německu, a oxytocin chtěli tasit už po 12 hodinách. Pravda je, že mě vyloženě nenutili a nedonutili, ale i tak. Přitom v ostatních ohledech porodnice skvělá.

Tak vidíš…
No já kdy srovnám urychlený/vyvolaný porod a přirozeně se rozbehnuvsi, tak je to fakt nebe a dudy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3251
3.6.17 22:37

Tak u apolináře teda hooodně štěstí ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
168
4.6.17 00:12

U me cekali dva dny, nez dali Prostin. Ale je fakt, ze mi voda odtikala hodne pozvolna a porad monitorovali a na UTZ videli, ze je vody zatim dost. Doktor mi po dvou dnech rekl, ze je vse ok a muzen jeste pockat, jestli se porod nerozbehne prirozene. Ale ja uz byla na nervy, nevyspana, tak jsem si vyprosila vyvolani. Opravdu,,vsude jinak..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí