Pravidelné špinění na začátku těhotenství
- Fotoalbum (0)
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Reakce:
Ten začátek stejně nijak neovlivnís. Buď to vyjde nebo ne. Buď v klidu a pokud nebude krve víc pockala bych na další kontrolu
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@Anonymní píše:
Ahoj,
Ve čtvrtek jsem byla u doktora, který sdělil 7+2 těhotenství, viděl srdeční akci.
Každý druhý den ale slabě spinim.. Není to tmavě hnědá ani stara krev, a stava se to vždy při močení a jen na papíru.
Mám gynprodyl a ascorutin.
Břicho me boliva, ale mám dojem, ze to je ze zácpy a ze se nemůžu vyprázdnit.
Mate (nebo mela jste) některá podobný problem? A dopadlo to dobře? Už mám po jednom zamlklem potratu, ale to jsem se cítila naprosto jinak. Ted je mi špatně cely den, bývam dost unavená, boliva me hlava i záda, mám zácpu a celkové se cítím těhotná.
Mám jít v pondělí k doktorovi nebo to může byt v pořádku?
Těhotenství mi zjistili 5+5 a taky trochu krve. Brala jsem ascorutin. Výsledkem je skoro čtyřleťák. Špatně mi bylo celý den, žaludek se mi houpal, ale ne hned na začátku. Bylo mi dobře a měla jsem jen jiné chutě a nemohla jsem cítit jednu pastu na zuby. Zato jsem měla chuť na maso a česnek.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@Russet píše:
Těhotenství mi zjistili 5+5 a taky trochu krve. Brala jsem ascorutin. Výsledkem je skoro čtyřleťák. Špatně mi bylo celý den, žaludek se mi houpal, ale ne hned na začátku. Bylo mi dobře a měla jsem jen jiné chutě a nemohla jsem cítit jednu pastu na zuby. Zato jsem měla chuť na maso a česnek.
Velmi děkuji za naději autorka
- načítám...
- Citovat
- Nahlásit
To bude dobry. Ja u prvniho krvacela do 11tt. Tak 2× tydne. Treba jsem v noci sla curat a krve jak blazen. A pak zas nic. Je z toho syn narozeny v terminu.
- načítám...
- Citovat
- Nahlásit
Další podobná témata podle názvu
- Kabát ke konci těhotenství
- Kolonoskopie v prvním trimestru těhotenství
- Jak krotit chutě v těhotenství?
- Podle utz mladší těhotenství
- Nepravidelný dlouhý menstruační cyklus - ovulace, těhotenství
- Pohyb v těhotenství
- Ponocování v těhotenství
- Jemné a zplihlé vlasy v těhotenství, poraďte prosím šampon
Ahoj,
Ve čtvrtek jsem byla u doktora, který sdělil 7+2 těhotenství, viděl srdeční akci.
Každý druhý den ale slabě spinim.. Není to tmavě hnědá ani stara krev, a stava se to vždy při močení a jen na papíru.
Mám gynprodyl a ascorutin.
Břicho me boliva, ale mám dojem, ze to je ze zácpy a ze se nemůžu vyprázdnit.
Mate (nebo mela jste) některá podobný problem? A dopadlo to dobře? Už mám po jednom zamlklem potratu, ale to jsem se cítila naprosto jinak. Ted je mi špatně cely den, bývam dost unavená, boliva me hlava i záda, mám zácpu a celkové se cítím těhotná.
Mám jít v pondělí k doktorovi nebo to může byt v pořádku?