Právník Praha?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5
4.6.13 19:55

Vyborny je pan Zeman www.profipravnik.cz
Delal nam darovaci smlouvy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4982
30.10.14 13:36

Zeptám se vás holky, kolik se platí právníkovi, když vás bude zastupovat u soudu? Dá mi někdo konkrétní cenu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4982
30.10.14 13:36

Ještě doplním jedná se jen o zvýšení výživného…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.10.14 13:53

Cca 5000,– za stání včetně přípravy a zastupování, ale záleží právník od právníka - může to být víc (mě to stojí víc) ale i míň záleží na jméně a zkušenostech. Ale tuším, že u zvýšení ani právník být nemusí - stačí prokázat navýšení nákladů od posledního rozhodnutí - nebo ideálně se dohodnout (třeba v našem případě celkem sci-fi)
Pardon za anonym, zatím nebylo rozhodnuto, takže nemusí všichni dopředu vědět, že se rozvádím.

• Citovat
  • Upravit
4982
30.10.14 13:59

Já vím, že být nemusí, ale už bude 4.stání a mě nějak dochází trpělivost. Všechno mám podložené a přesto se rok a půl snažím docílit zvýšení a tak si říkám, že právník v tom umí chodit a snad už by se další stání neodročovalo.
Dohoda je u nás taky nereálná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.5.19 13:26

Ahoj, sice jsem tu zatím neuspěla, ale ted třeba ano- potřebuji právníka z Prahy - měla jsem drahého a děsného…tak hledám náhradu, ale na právníky nikde recenze nejsou, ze známých se nikdo nesoudí tak jak mám vybrat?

• Citovat
  • Upravit
22
2.5.19 13:55

V čem by ti měl pomoci?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.1.21 14:30

Doporučuji určitě pana Judr. Josef Krysl. Věnoval se mi ihned, vše vysvětlil a hlavně si neúčtoval nesmyslné částky jako jiní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová