Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Já stále dumám nad jeho motivací nedat dárek své přítelkyni a ostatním jo. Snažím se přijít na racionální vysvětlení, ale nějak mi to nejde…
I kdyby mělpro zakladatelku něco objednané, co nestihlo přijít - přece dneska byly dopoledne ještě obchody otevřené a dalo se to zachránit… ![]()
@Danieljan
To si děláš legraci, ne? Tohle mi udělat chlap, zavřu se v pokoji a nastane hodně studená domácnost. Hlavně bych s ním vůbec nebyla. Nevěřím, že se jeho povaha projevila jenom ten dnešní večer a jinak je takové „zlatíčko“.
@Detsa Jsem zvědavá, co zakladatelka napíše ohledně vztahu jako takového. Není možné, že tam nic jiného nedře.
@Šarlota4 rekla bych mu taky, ze me zklamal a ze to zabolelo. Ja jsem na toto hakliva. Muj dnes uz ex mi za narozeni dcery venoval retizek s priveskem se slovy, ze je to vysoce karatove zlato za 5000. Punc jsem nezkoumala, nenapadlo me to proverovat. Jenze retizek rupnul a kdyz jsem to dala k oprave, zlatnice se mi vysmala, ze pozlacenou bizuterii neopravuji, nebylo to ani stribro. Citila jsem se jako… a najednou mi pripadalo, ze ja i dcera pro neho nejsme nic. Uhodila jsem na neho, bylo to tak ponizujici…koupil to v kramku v laznich za necely litr. Nejvic me nastvalo to jeho obelhavani, jakou ma ten smuk hodnotu, abych si ho povazovala. PS: financne jsme na tom byli velmi dobre. Takze za me - proste neucta.
@SibyllaTrelawney Přítelkyně je ulovena a hodná, tak proč se namáhat. Jak prosté, milý Watsone.
Stát se to může, chlapi jsou v mnohém prostě jiní
Ale to, ze borec zřejmě neobjizdi benzínky a neshani darek aspoň teď neznaci nic dobrého. Ne, ze by si to měl domyslet, zakladatelka by mu měla dát velmi jasně a jednoznačně najevo, co čeká.
Jak už se tu psalo je teda pěkný buran
že mu to není trapné. U mě by letěl. jeste dneska ![]()
Vztah je jinak skvělý, vážně to nikde neskripe, teď jsme spolu poslední měsíce denně, a žádné výkyvy chování nebyly. Žádné náznaky, kdy by to naznačovalo nějakou chybu.
Prave proto mě tohle naprosto vykolejilo a nečekala jsem, že nedostanu ani ň.
@Danieljan Tak já bych řekla, že jsi dostala pod stromeček přece jen něco - za odměnu se ti ukázalo, jakého dem.enta máš doma
Takže ho vykopni a najdi si někoho normálního, kdo si tě bude vážit.
Dobře. chápu, ž je jinak skvělý. Ale vnímáš, že je ta situace divná. Kupování dárků k vánocům respektuje a kupoval je ostatním. Neudělal ani náznak, že si je dávat nebudete. Takže co?. Byl odpoledne venku? čekal že mu dárek dorazí ještě před polednem někam do Uloženky a on nedorazil? nebo co teda?
ted už spí? je to idiotská sitauce, nechat to vyhnít je velmi špatný nápad. Když to neotevře on, otevři to téma ty!!! Neomlouvej to a požaduj vysvětlení.
@Danieljan Keby to bolo po 20 tich rokoch, budiž
by som sa snažila čo najviac aby bolo vidieť moje sklamanie, smutné oči pri stromčeku atď. Ak by čo najskôr niečo daroval s ospravedlnením alebo vysvetlením, neriešila by som. Ak by mu to bolo jedno asi to nebude ten pravý
muži uvažujú inak ![]()
@Detsa píše:
Tady bych teda obhajoval obecně muže. Takhle se zachová jen blb, ne muž. To promiň
Jo. Můj manžel třeba taky není na překvapení, bojí se, že by mi dal blbost a já byla zklamaná, proto mě nechá si vždycky předem vybrat. Nikdy by mě ale nenechal pod stromkem jen tak hledět.
Tahle situace se stala jednou mamce - kdybychom to částečně nezachránili my s mužem, neměla by vůbec nic. Tatík jí prostě nic nedal. Bylo to strašně trapné. Jenže oni jsou spolu 40 let… ne necelý rok a táta je velmi zvláštní povaha. Jemu to vůbec nedošlo, že je něco špatně. Jenže on se k mamce často nechová úplně hezky. Bohužel.
To je de.il, my si dali s přítelem krásné dárky po 3 měsících vztahu.
Já bych ty jeho vzala a vzteky je vyhodila oknem, jak se znám
V životě jsem nezažila, že by mi chlap nedal dárek k narozeninám nebo Vánocum…
Tak ten je tedy hustej… A dává ti dárky jen tak celý rok? Nechápu… Ze ostatním dá a tobě nic, to nějak nechápu proč… Asi by to chtělo poresit… My si letos koupili pod stromeček pobyt ze slevomatu, vybírali jsme spolu 23.u stromečku… A přesto jsme si nadělili i drobnustky. Je to nějaké divné, jestli neztrácí zájem o vztah…