Prázdno pod “stromečkem”

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1137
24.12.17 23:23

Já stále dumám nad jeho motivací nedat dárek své přítelkyni a ostatním jo. Snažím se přijít na racionální vysvětlení, ale nějak mi to nejde…

I kdyby mělpro zakladatelku něco objednané, co nestihlo přijít - přece dneska byly dopoledne ještě obchody otevřené a dalo se to zachránit… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3395
24.12.17 23:28

@Danieljan 8o To si děláš legraci, ne? Tohle mi udělat chlap, zavřu se v pokoji a nastane hodně studená domácnost. Hlavně bych s ním vůbec nebyla. Nevěřím, že se jeho povaha projevila jenom ten dnešní večer a jinak je takové „zlatíčko“.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1137
24.12.17 23:28

@Detsa Jsem zvědavá, co zakladatelka napíše ohledně vztahu jako takového. Není možné, že tam nic jiného nedře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5625
24.12.17 23:29

@Šarlota4 rekla bych mu taky, ze me zklamal a ze to zabolelo. Ja jsem na toto hakliva. Muj dnes uz ex mi za narozeni dcery venoval retizek s priveskem se slovy, ze je to vysoce karatove zlato za 5000. Punc jsem nezkoumala, nenapadlo me to proverovat. Jenze retizek rupnul a kdyz jsem to dala k oprave, zlatnice se mi vysmala, ze pozlacenou bizuterii neopravuji, nebylo to ani stribro. Citila jsem se jako… a najednou mi pripadalo, ze ja i dcera pro neho nejsme nic. Uhodila jsem na neho, bylo to tak ponizujici…koupil to v kramku v laznich za necely litr. Nejvic me nastvalo to jeho obelhavani, jakou ma ten smuk hodnotu, abych si ho povazovala. PS: financne jsme na tom byli velmi dobre. Takze za me - proste neucta.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10905
24.12.17 23:31

@SibyllaTrelawney Přítelkyně je ulovena a hodná, tak proč se namáhat. Jak prosté, milý Watsone.
Stát se to může, chlapi jsou v mnohém prostě jiní :) Ale to, ze borec zřejmě neobjizdi benzínky a neshani darek aspoň teď neznaci nic dobrého. Ne, ze by si to měl domyslet, zakladatelka by mu měla dát velmi jasně a jednoznačně najevo, co čeká.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8095
24.12.17 23:33

Jak už se tu psalo je teda pěkný buran :roll: že mu to není trapné. U mě by letěl. jeste dneska :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
24.12.17 23:36

Vztah je jinak skvělý, vážně to nikde neskripe, teď jsme spolu poslední měsíce denně, a žádné výkyvy chování nebyly. Žádné náznaky, kdy by to naznačovalo nějakou chybu.

Prave proto mě tohle naprosto vykolejilo a nečekala jsem, že nedostanu ani ň.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1137
24.12.17 23:38

@Danieljan A jak se chová teď? Po tom fiasku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3395
24.12.17 23:39

@Danieljan Tak já bych řekla, že jsi dostala pod stromeček přece jen něco - za odměnu se ti ukázalo, jakého dem.enta máš doma :) Takže ho vykopni a najdi si někoho normálního, kdo si tě bude vážit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10848
24.12.17 23:45

Dobře. chápu, ž je jinak skvělý. Ale vnímáš, že je ta situace divná. Kupování dárků k vánocům respektuje a kupoval je ostatním. Neudělal ani náznak, že si je dávat nebudete. Takže co?. Byl odpoledne venku? čekal že mu dárek dorazí ještě před polednem někam do Uloženky a on nedorazil? nebo co teda?

ted už spí? je to idiotská sitauce, nechat to vyhnít je velmi špatný nápad. Když to neotevře on, otevři to téma ty!!! Neomlouvej to a požaduj vysvětlení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27884
24.12.17 23:47

@Danieljan Keby to bolo po 20 tich rokoch, budiž :nevim: by som sa snažila čo najviac aby bolo vidieť moje sklamanie, smutné oči pri stromčeku atď. Ak by čo najskôr niečo daroval s ospravedlnením alebo vysvetlením, neriešila by som. Ak by mu to bolo jedno asi to nebude ten pravý :think: muži uvažujú inak :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1137
24.12.17 23:57
@Detsa píše:
Tady bych teda obhajoval obecně muže. Takhle se zachová jen blb, ne muž. To promiň :nevim:

Jo. Můj manžel třeba taky není na překvapení, bojí se, že by mi dal blbost a já byla zklamaná, proto mě nechá si vždycky předem vybrat. Nikdy by mě ale nenechal pod stromkem jen tak hledět.

Tahle situace se stala jednou mamce - kdybychom to částečně nezachránili my s mužem, neměla by vůbec nic. Tatík jí prostě nic nedal. Bylo to strašně trapné. Jenže oni jsou spolu 40 let… ne necelý rok a táta je velmi zvláštní povaha. Jemu to vůbec nedošlo, že je něco špatně. Jenže on se k mamce často nechová úplně hezky. Bohužel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
343
25.12.17 00:06

To je de.il, my si dali s přítelem krásné dárky po 3 měsících vztahu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2927
25.12.17 00:09

Já bych ty jeho vzala a vzteky je vyhodila oknem, jak se znám :zed: V životě jsem nezažila, že by mi chlap nedal dárek k narozeninám nebo Vánocum…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4443
25.12.17 00:31

Tak ten je tedy hustej… A dává ti dárky jen tak celý rok? Nechápu… Ze ostatním dá a tobě nic, to nějak nechápu proč… Asi by to chtělo poresit… My si letos koupili pod stromeček pobyt ze slevomatu, vybírali jsme spolu 23.u stromečku… A přesto jsme si nadělili i drobnustky. Je to nějaké divné, jestli neztrácí zájem o vztah…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí