Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Monchichik píše:
@Danieljan A proč ti ten dárek nedal normálně včera večer, když už ho teda měl? Tomu asi nějak nerozumím
Já také ne, říkám timhle pocinem mi zkazil poměrně večer a ten myšlenkový pochod nechápu. Jen jsem to chtěla uzavřít tím jak to dopadlo. ![]()
@arada píše:
@Danieljan Proč seš tak tajemná? Copak jsi tedy dostala? Přijde mi, že chceš zachránit reputaci přítele, nebo co je ještě horší, stydís se za něj a tak ho před námi chceš očistit, abys nebyla za blbku.Je jen na tobě, jak se vztahem naložíš, ale uvědom si, že se k tobě bude chovat čím dál hůř. Jde o tvůj život, ne náš.
Asi tak nějak
@Danieljan Nevím,možná budu jediná, ale mě to přijde jako něco nepřirozeného. Evidentně tě chtěl potrápit, měl z toho radost.Je to vlastně psychycké týrání a hodně promyšlené. Jak to bude pokračovat dál? Pro mě je to varování a hodně rychle bych ho ze svého života vyčlenila.
@Danieljan píše:
Já také ne, říkám timhle pocinem mi zkazil poměrně večer a ten myšlenkový pochod nechápu. Jen jsem to chtěla uzavřít tím jak to dopadlo.
No, a co na to řekl, proč ti to teda nedal včera, pokud to měl. Vždyť něco říct musel, proč to tak udělal..
@arada Abych řekla pravdu, tak mě napadlo něco podobného. Respektive mě naprosto vykolejilo, že jemu je vlastně jedno, jak se v tom okamžiku cítím…
Ze by podobného překvapeni (kdyby mu o nej šlo) docílil i tím, ze by mi v ten večer dal nějakou kravinku a pak vytáhl to lepší. Což bych jako vtip brala. A tohle jen vedlo k hádce.
Nevim co si o tom myslet a neříkám, ze mi to skončilo tím, ze dal dárek a teď to bude pohádkové. Donutilo mě to o tom všem přemýšlet, leč si teď někteří řeknou, ze jde jen o blby dárek, ale to zachování…
No, ale to už si musím dořešit sama. ![]()
@Danieljan Tady nejde o dárek, ale o to, co udělal. To není normální. Ten chlap není v pořádku, je manipulátor se skrytou(zatím) agresí. Pokud chceš žít v klidu, dej mu sbohem dokud je čas.
@Danieljan píše:
@arada Tohle není můj profil, nikdo mě tu nezná a stejně by se nepřišlo o koho vlastně jde, takže nemam potřebu ho obhajovat. Samotnou mě to nastvalo a neberu to jako odpuštění nebo úžasný počin, i když to dal druhy den, protože mi zavinil bezesnou noc. A stále úplně nechápu jeho myšlenkové pochody.:DDostala jsem kartu do fit upu a fitbit (fitness náramek o kterém jsem mu říkala, ale ten přesný model mi nešel sehnat). Jen aby to nevyznelo špatně, jsem v redukci a snažím se teď nabírat sval, tak aby to neznelo, ze mi ještě k tomu všemu naznačuje, ze mám zhubnout.
Podobná šílenost by mi nevadila snad jen, kdyby mi pak o ten den později dal opravdu extra dárek, který bych naprosto nečekala a ještě by stál spousty peněz, třeba auto
(a i tak by to chtělo mít pod stromečkem aspoň čokoládu
. Jinak by nad radostí vždy převážil smutek z uplynulého dne. ![]()
@Danieljan I tak to je sakra blbý vtip a nezdvořilost. Tak ti mohl dát ten fitness náramek včera a dnes jako překvapení ještě tu permanentku. Nebo jak tady někdo psal, mohl dát pod stromeček obálku s cedulkou „pokračování zítra“ nebo tak něco, jestli chtěl být za každou cenu originální a vtipný.
@Danieljan to je dost mimo ne
, rodině dá dárky na Silvestra ![]()
Na rozkaz zpoza Velké Vody započaly pro Starou hlínu opulentní hody. Modrá slunce jim k tomu tisíce snů náhradních nabízí. Na sklonku doby železné pozbyli veškerou střídmost a ctnost.Pod jedlí v obyváku zlaté Eldorado hledají. Do nového roku jejich schránky nabývají podoby korpulentní…
@zdenekfjr1300 píše:
Taky jsem žádný dárek nedostal a jsem naživu. Místní feministky moc to hrotíte.
Taky asi vztah nemáte úplně v pohodě…To není normální, pokud jste se tak vyloženě nedohodli
@veria říkal, že to mělo byt překvapeni, ze to cele měl vymyšlené, jako větší překvapeni, ze budu zklamaná a pak to vytáhne. Proto je prý měl schované a nedal mi je pod stromek.
Já nevim, o co v tomhle šlo. Nakonec jsme se kvůli tomu pohádali a teď spolu nemluvíme. Takže, překvapeni asi nevyšlo podle plánu. I když možná vyšlo, co já vím co byl pravý účel. I tady zaznělo dost teorii. ![]()
@Danieljan píše:
@veria říkal, že to mělo byt překvapeni, ze to cele měl vymyšlené, jako větší překvapeni, ze budu zklamaná a pak to vytáhne. Proto je prý měl schované a nedal mi je pod stromek.Já nevim, o co v tomhle šlo. Nakonec jsme se kvůli tomu pohádali a teď spolu nemluvíme. Takže, překvapeni asi nevyšlo podle plánu. I když možná vyšlo, co já vím co byl pravý účel. I tady zaznělo dost teorii.
Treba to mel pro nekoho jineho nebo i pro sebe a pak, kdyz videl zklamani, tak ti to dal
.
A nebo je to uplny deb. l, protoze deb. lnejsi „prekvapeni“ uz snad ani nejde vymyslet…
Vzpomínám si na jednoho spolužáka. Už na škole měl děsně pitmé kecy, pitomé nápady, vždycky vymyslel něco, od čeho očekával smích, pobavení, zábavu -a nám to přišlo úplně debilní. Podobně pitomě se poté choval k vlastní ženě. Měl ji rád, ale čas od času nápad napřesdržku. Vůbec nechápal, že to ve výsledku nebude vtipné. Manželství krachlo, ale prý z toho vyrostl a s druhou ženou je spokojený. Takže ač to je úúúúplně přiblblé, hodné člověka s MR, tak po této zkušenosti soudím, že z toho teoreticky může vyrůst - a nemusí být manipulátor. SAma bych ale popravdě také nečekala co se z něj vyvrbí, jestli je narušený, reatardovaný, nebo prostě pitomeček- a pokud jste extramladí a chvíli spolu, bych se s ním rozešla.
Zajímalo by mne velice, jak se rozhodneš ty. Pokud si po čase vzpomeneš, dej vědět, jestli s ním jsi. Díky