Prázdno pod “stromečkem”

Napsat příspěvek
Velikost písma:
26
25.12.17 16:22
@Monchichik píše:
@Danieljan A proč ti ten dárek nedal normálně včera večer, když už ho teda měl? Tomu asi nějak nerozumím :think:

Já také ne, říkám timhle pocinem mi zkazil poměrně večer a ten myšlenkový pochod nechápu. Jen jsem to chtěla uzavřít tím jak to dopadlo. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2021
25.12.17 16:24
@arada píše:
@Danieljan Proč seš tak tajemná? Copak jsi tedy dostala? Přijde mi, že chceš zachránit reputaci přítele, nebo co je ještě horší, stydís se za něj a tak ho před námi chceš očistit, abys nebyla za blbku.Je jen na tobě, jak se vztahem naložíš, ale uvědom si, že se k tobě bude chovat čím dál hůř. Jde o tvůj život, ne náš.

Asi tak nějak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24002
25.12.17 16:28

@Danieljan Nevím,možná budu jediná, ale mě to přijde jako něco nepřirozeného. Evidentně tě chtěl potrápit, měl z toho radost.Je to vlastně psychycké týrání a hodně promyšlené. Jak to bude pokračovat dál? Pro mě je to varování a hodně rychle bych ho ze svého života vyčlenila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8142
25.12.17 16:30
@Danieljan píše:
Já také ne, říkám timhle pocinem mi zkazil poměrně večer a ten myšlenkový pochod nechápu. Jen jsem to chtěla uzavřít tím jak to dopadlo. :)

No, a co na to řekl, proč ti to teda nedal včera, pokud to měl. Vždyť něco říct musel, proč to tak udělal..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
25.12.17 16:33

@arada Abych řekla pravdu, tak mě napadlo něco podobného. Respektive mě naprosto vykolejilo, že jemu je vlastně jedno, jak se v tom okamžiku cítím…

Ze by podobného překvapeni (kdyby mu o nej šlo) docílil i tím, ze by mi v ten večer dal nějakou kravinku a pak vytáhl to lepší. Což bych jako vtip brala. A tohle jen vedlo k hádce.

Nevim co si o tom myslet a neříkám, ze mi to skončilo tím, ze dal dárek a teď to bude pohádkové. Donutilo mě to o tom všem přemýšlet, leč si teď někteří řeknou, ze jde jen o blby dárek, ale to zachování…

No, ale to už si musím dořešit sama. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24002
25.12.17 16:38

@Danieljan Tady nejde o dárek, ale o to, co udělal. To není normální. Ten chlap není v pořádku, je manipulátor se skrytou(zatím) agresí. Pokud chceš žít v klidu, dej mu sbohem dokud je čas.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2111
25.12.17 16:47
@Danieljan píše:
@arada Tohle není můj profil, nikdo mě tu nezná a stejně by se nepřišlo o koho vlastně jde, takže nemam potřebu ho obhajovat. Samotnou mě to nastvalo a neberu to jako odpuštění nebo úžasný počin, i když to dal druhy den, protože mi zavinil bezesnou noc. A stále úplně nechápu jeho myšlenkové pochody.:DDostala jsem kartu do fit upu a fitbit (fitness náramek o kterém jsem mu říkala, ale ten přesný model mi nešel sehnat). Jen aby to nevyznelo špatně, jsem v redukci a snažím se teď nabírat sval, tak aby to neznelo, ze mi ještě k tomu všemu naznačuje, ze mám zhubnout. :D

Podobná šílenost by mi nevadila snad jen, kdyby mi pak o ten den později dal opravdu extra dárek, který bych naprosto nečekala a ještě by stál spousty peněz, třeba auto :-D (a i tak by to chtělo mít pod stromečkem aspoň čokoládu :-)). Jinak by nad radostí vždy převážil smutek z uplynulého dne. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1383
25.12.17 17:27

@Danieljan I tak to je sakra blbý vtip a nezdvořilost. Tak ti mohl dát ten fitness náramek včera a dnes jako překvapení ještě tu permanentku. Nebo jak tady někdo psal, mohl dát pod stromeček obálku s cedulkou „pokračování zítra“ nebo tak něco, jestli chtěl být za každou cenu originální a vtipný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59394
25.12.17 18:00

@Danieljan to je dost mimo ne :jazyk:, rodině dá dárky na Silvestra :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.12.17 18:40

Na rozkaz zpoza Velké Vody započaly pro Starou hlínu opulentní hody. Modrá slunce jim k tomu tisíce snů náhradních nabízí. Na sklonku doby železné pozbyli veškerou střídmost a ctnost.Pod jedlí v obyváku zlaté Eldorado hledají. Do nového roku jejich schránky nabývají podoby korpulentní…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106134
25.12.17 23:11
@zdenekfjr1300 píše:
Taky jsem žádný dárek nedostal a jsem naživu. Místní feministky moc to hrotíte.

Taky asi vztah nemáte úplně v pohodě…To není normální, pokud jste se tak vyloženě nedohodli

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45689
25.12.17 23:43

A kde by ten náramek teď tak rychle vzal? Je to divny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
26.12.17 00:00

@veria říkal, že to mělo byt překvapeni, ze to cele měl vymyšlené, jako větší překvapeni, ze budu zklamaná a pak to vytáhne. Proto je prý měl schované a nedal mi je pod stromek.

Já nevim, o co v tomhle šlo. Nakonec jsme se kvůli tomu pohádali a teď spolu nemluvíme. Takže, překvapeni asi nevyšlo podle plánu. I když možná vyšlo, co já vím co byl pravý účel. I tady zaznělo dost teorii. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3681
26.12.17 00:09
@Danieljan píše:
@veria říkal, že to mělo byt překvapeni, ze to cele měl vymyšlené, jako větší překvapeni, ze budu zklamaná a pak to vytáhne. Proto je prý měl schované a nedal mi je pod stromek.Já nevim, o co v tomhle šlo. Nakonec jsme se kvůli tomu pohádali a teď spolu nemluvíme. Takže, překvapeni asi nevyšlo podle plánu. I když možná vyšlo, co já vím co byl pravý účel. I tady zaznělo dost teorii. :D

Treba to mel pro nekoho jineho nebo i pro sebe a pak, kdyz videl zklamani, tak ti to dal :think: :nevim:.
A nebo je to uplny deb. l, protoze deb. lnejsi „prekvapeni“ uz snad ani nejde vymyslet…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10848
26.12.17 00:14

Vzpomínám si na jednoho spolužáka. Už na škole měl děsně pitmé kecy, pitomé nápady, vždycky vymyslel něco, od čeho očekával smích, pobavení, zábavu -a nám to přišlo úplně debilní. Podobně pitomě se poté choval k vlastní ženě. Měl ji rád, ale čas od času nápad napřesdržku. Vůbec nechápal, že to ve výsledku nebude vtipné. Manželství krachlo, ale prý z toho vyrostl a s druhou ženou je spokojený. Takže ač to je úúúúplně přiblblé, hodné člověka s MR, tak po této zkušenosti soudím, že z toho teoreticky může vyrůst - a nemusí být manipulátor. SAma bych ale popravdě také nečekala co se z něj vyvrbí, jestli je narušený, reatardovaný, nebo prostě pitomeček- a pokud jste extramladí a chvíli spolu, bych se s ním rozešla.
Zajímalo by mne velice, jak se rozhodneš ty. Pokud si po čase vzpomeneš, dej vědět, jestli s ním jsi. Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí