Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Danieljan Zakladatelko, myslím, že je celkem jedno, jestli teď mluví pravdu nebo ne, protože ani jedna varianta není dobrá. Buď se na tebe s dárkem vybodl, nebo má hodně podivný smysl pro humor, kterým bys ty jako partnerka byla nejvíc postižená. Dovedu si představit ve vztahu pokračovat, kdyby prosil o odpuštění a kál se, ale červená kontrolka by blikala!
@Ancek píše:
@Danieljan Zakladatelko, myslím, že je celkem jedno, jestli teď mluví pravdu nebo ne, protože ani jedna varianta není dobrá. Buď se na tebe s dárkem vybodl, nebo má hodně podivný smysl pro humor, kterým bys ty jako partnerka byla nejvíc postižená. Dovedu si představit ve vztahu pokračovat, kdyby prosil o odpuštění a kál se, ale červená kontrolka by blikala!
Připomněla jsi mi jednoho ex, kterého jsem pustila k vodě a jeho zvláštní smysl pro humor. Například, když jsem se napila limči, bublinky se mi trochu vrátily do krku a já se snažila si co nejvíce potichu „odfouknout“, opravdu decentně. On začal řvát na celé kolo smíchy „POBLEJ SE!“ a přišlo mu to náramně vtipné i před dalšími lidmi.
Nevydržel ani 3 měsíce nevychovanec.
@zdenekfjr1300 píše: Úcta k partnerovi se nechá vyjadřovat i jinak než vynucováním vánočních dárků. Když se podíváte zpětně tak všichni chlapi jsou sobci, troubové hned bych se sním rozešla atd. Připusťte si otázku kolik z vás je tady rozvedených a kolik chlapů by chtělo být s vámi.
to neni o vynucovani… ja osobne bych si nikdy o darek nerekla, jak tu pisou zensky, ze by udelaly toco… ale nedovedu si predstavit, ze mne nejblizsi clovek by se na mne vybodl, i kdyby to mela byt sebe mensi blbost.
A proc ty partnerce nic nedavas..nejaky zvlastni duvod, nestoji ti za to nebo to kompenzujes jinak? A sam darek prijmes a neni ti to hloupe?
Ahoj,
některým mužům se to musí říct narovinu a přímo z očí do očí. Věřím, že to moc zamrzí i pro ten pocit že i ty tam něco máš. Nicméně tak nějak to muselo dojít každému, a snad i ten největší tulda ví a přinejmenším 24.12. sháněl (a že jsem jich potkala hodně, co běhali sem a tam a vůbec nevěděli co).
@Venetia píše:
to neni o vynucovani… ja osobne bych si nikdy o darek nerekla, jak tu pisou zensky, ze by udelaly toco… ale nedovedu si predstavit, ze mne nejblizsi clovek by se na mne vybodl, i kdyby to mela byt sebe mensi blbost.A proc ty partnerce nic nedavas..nejaky zvlastni duvod, nestoji ti za to nebo to kompenzujes jinak? A sam darek prijmes a neni ti to hloupe?
ale já jsem začnal psát s tm že jsem žádný dárek taky nedostal a jsem naživu. Kde jste vzala že jsem cokoli příjal a je či není mi co hloupé. Možná že by úplatek? Jak jste přišla na dálku že máme nebo nemáme vztah v pohodě. Některá už tady psala že má moje žena vychování řeznickýho psa aniž by ji kdy viděla ba ani neví jestli nějakou ženu mám.
Pro samé diskutování stihnete vůbec všechny vařit?
@zdenekfjr1300 píše:
ale já jsem začnal psát s tm že jsem žádný dárek taky nedostal a jsem naživu. Kde jste vzala že jsem cokoli příjal a je či není mi co hloupé. Možná že by úplatek? Jak jste přišla na dálku že máme nebo nemáme vztah v pohodě. Některá už tady psala že má moje žena vychování řeznickýho psa aniž by ji kdy viděla ba ani neví jestli nějakou ženu mám.
A proč zde diskutuješ na ženském webu ty?
Když do našich životů nevidíš a na dálku si troufas vůbec něco psát. ![]()
@ajtakrajta1 píše:
My si s chlapem také nedáváme dárky (ani mi nedává kytky) a milujeme se. Chlap na to není a já ho do toho ani nenutím a lito mi to není. Prostě takový je, ale má dalších milion kvalit, který nějaký darek nebo kytka nenahradí.Stejně mi na Vánoce dá pár tisícovek do obálky i když je nepotřebuji. Pořídím pak za ně nějaký pěkný výlet pro nás oba. Dárky dáváme synovi, rodičům, neteri a synovci.
par tisicovek do obalky je celkem fajn darek ![]()
@zdenekfjr1300 Varit ve svatecni den? Staci mit dobre rodinne vztahy a prijit na navstevy jiz k uvarenemu obedu. Ja bych si darek nevynucovala, ale zase bych utrpne nemlcela o svych pocitech a chtela bych po muzi domluvu, jak to tedy budeme resit s darky nadale. Ale urcite bych neprijala ten model, ze ja se budu snazit udelat muzi pekne vanoce kdyz vim, ze sama budu sedet pod stromkem naprazdno.
@zdenekfjr1300 A kde je psáno, že má vařit ženská? Klidně může u té plotny stát chlap a my můžeme vesele diskutovat
.
@Monchichik píše:
@zdenekfjr1300 A kde je psáno, že má vařit ženská? Klidně může u té plotny stát chlap a my můžeme vesele diskutovat.
@zdenekfjr1300 píše:
Pokud žádnou nemáš těžko od ní dostaneš dárek. Myslím, že na to nikdo neumre, maximálně ten vztah
@chs.jasmin píše:
Ahoj,některým mužům se to musí říct narovinu a přímo z očí do očí. Věřím, že to moc zamrzí i pro ten pocit že i ty tam něco máš. Nicméně tak nějak to muselo dojít každému, a snad i ten největší tulda ví a přinejmenším 24.12. sháněl (a že jsem jich potkala hodně, co běhali sem a tam a vůbec nevěděli co).
@Markéta80 tak co Tom, jak reagoval na dárky? U nás letos úspěch. Mega úspěch ![]()
@Malike
to víš je zvyklý že v 18h jogurt a spát a ted posun na 19h a kaše a řízek tak byl protivnej ale pak se smál a hezky rozbaloval jen svoje dárky, hned si je nosil do postele a jasně že hrací hračka největší úspěch
Vali pořád říkala hustý a dneska ráno se vyspala a prý kolikrát se zase vyspí než přijde ježíšek
, ale blbej nebude, učící věci když viděl že to není hračka nechal rozbalené jen z části a strčil je pod postel
![]()
@Markéta80 píše:
@Malike![]()
to víš je zvyklý že v 18h jogurt a spát a ted posun na 19h a kaše a řízek tak byl protivnej ale pak se smál a hezky rozbaloval jen svoje dárky, hned si je nosil do postele a jasně že hrací hračka největší úspěch
Vali pořád říkala hustý a dneska ráno se vyspala a prý kolikrát se zase vyspí než přijde ježíšek
![]()
![]()
, ale blbej nebude, učící věci když viděl že to není hračka nechal rozbalené jen z části a strčil je pod postel
![]()
To Luba je nemocný, takže ve 4h nurofen a kolem 17h večeře..ta trochu tragédie, jíst nechtěl a přitáhl si iPad a nedal si to vymluvit.Pak schodil limonádu a já o štědrém večeru lezla pod stůl a vytirala jsem..ale potom to bylo nádherné. Letos poprvé se na dárky vrhl a hrál si.Fakt letos prvně. Měl takové to nadšení i když mimiku má plochou.
prostě byl šťastný.
Teď se mu udělalo líp tak si hraje s hračkami.
Ráno teda slušně zvracel.