Prázdno pod “stromečkem”

Napsat příspěvek
Velikost písma:
36504
25.12.17 10:06
@Anonymní píše:
@Monchichik :hug: :hug: Děkuji moc, já se s tím vždy smířim, pak se rozejde s přítelem a je zas fajn. Teď byla 3měsíce po rozchodu, tak mi 2×do týdne volala, bylo to fajn, teď má zas někoho, tak je to zas stejný. Jsme tam byli 23.12.A povídala jsem si jen se segrou :( máma koukala do telefonu, ani díky neřekla na dárky, syna si nevnímala, nic. Takže ani nevím, proč mě to tak bolí, když je to vždycky stejné, když má chlapa. Vymazat ze srdce nejde, mám jí ráda, je to moje máma. Spíš mi je vše líto a slzy tečou sami.Jsem ráda, že to můžu napsat alespoň sem, i když sem asi za citlivku.Anna

lituji Tě, že máš tohle doma a označuje se to matka. Možná ani cizí by se tak nechovala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32124
25.12.17 10:09
@Anonymní píše:
@Monchichik :hug: :hug: Děkuji moc, já se s tím vždy smířim, pak se rozejde s přítelem a je zas fajn. Teď byla 3měsíce po rozchodu, tak mi 2×do týdne volala, bylo to fajn, teď má zas někoho, tak je to zas stejný. Jsme tam byli 23.12.A povídala jsem si jen se segrou :( máma koukala do telefonu, ani díky neřekla na dárky, syna si nevnímala, nic. Takže ani nevím, proč mě to tak bolí, když je to vždycky stejné, když má chlapa. Vymazat ze srdce nejde, mám jí ráda, je to moje máma. Spíš mi je vše líto a slzy tečou sami.Jsem ráda, že to můžu napsat alespoň sem, i když sem asi za citlivku.Anna

Já ti rozumím :hug:. Hele my jsme 3 sestry, a já nikdy nedostanu na vánoce stejně jako ony. Nevím proč :nevim:. Ony dostávají mnohonásobně víc. Ani vnoučata nedostávají stejně. Moje samozřejmě daleko míň. Taky je mi to líto, ale nic s tím prostě neudělám, tak to neřeším. Občas si taky pobrečím, ale jinak s tím nejde dělat nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.12.17 10:15
@Burj Chalifa píše:
lituji Tě, že máš tohle doma a označuje se to matka. Možná ani cizí by se tak nechovala.

Jo to máš pravdu, mámě jsem pak akorát dobrá, když má chlapa, tak když si kvůli němu nabere půjčky a jde po ní exekuce.Tak chce zamáznout dluh. Jinak nezavolá, jen když je sama, bez chlapa, po rozchodu. Já už jí peníze nepujcuji.To je vždycky ještě nas. aná a pomalu hraje na city, že jí vystěhujou, ale stejně se s tím nemohu celý život smířit, že je taková :(A když je sama, a ona mi volá jen tak, jsem šťastná :((( Anna

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
25.12.17 10:17
@Monchichik píše:
Já ti rozumím :hug:. Hele my jsme 3 sestry, a já nikdy nedostanu na vánoce stejně jako ony. Nevím proč :nevim:. Ony dostávají mnohonásobně víc. Ani vnoučata nedostávají stejně. Moje samozřejmě daleko míň. Taky je mi to líto, ale nic s tím prostě neudělám, tak to neřeším. Občas si taky pobrečím, ale jinak s tím nejde dělat nic.

To chápu :hug: rozdíly by se opravdu dělat mezi dětmi neměli. Pak to člověka bolí u srdce.Anna

• Citovat
  • Upravit
36504
25.12.17 10:18

Občas se tu však objevují příspěvky ala dospělí si nic nedávají, jen dětem, už jsme velcí, nic nepotřebujeme atd…, tak se nedivte, odkud to děti mají :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14895
@Anonymní píše:
Jo to máš pravdu, mámě jsem pak akorát dobrá, když má chlapa, tak když si kvůli němu nabere půjčky a jde po ní exekuce.Tak chce zamáznout dluh. Jinak nezavolá, jen když je sama, bez chlapa, po rozchodu. Já už jí peníze nepujcuji.To je vždycky ještě nas. aná a pomalu hraje na city, že jí vystěhujou, ale stejně se s tím nemohu celý život smířit, že je taková :(A když je sama, a ona mi volá jen tak, jsem šťastná :((( Anna

Anno, je načase abys mámu vymazala že života. Ted to obrečíš, ale bude to jednou líp.
Jak říkám krev rodinu ještě nedělá. A ty rodinu máš. Vysáva z tebe energii, náladu a peníze.
Bez ní tibude líp. Ma destruktivní chování a stahuje ostatní sebou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
@Černá vdova píše:
Naučila jsi to dceru? Moje děti vedu k tomu, že dárky se dávají. K narozeninám i k svátkům. A k vánocům od té doby, co vědí, že dárky dávají rodiče.

Ano, naučila, má dcera se neskutečně změnila. Proč, to nevím, ale myslím si, že je ovlivněna chlapem. Mívaly jsme až nadstandardní vztah, ale to už je několik let minulost a datuje se od doby, kdy si našla nynějšího chlapa. Její volba. U mě už má dveře zamčené.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
25.12.17 10:23
@Černá vdova píše:
Naučila jsi to dceru? Moje děti vedu k tomu, že dárky se dávají. K narozeninám i k svátkům. A k vánocům od té doby, co vědí, že dárky dávají rodiče.

V manželovo rodině to mají hezky udělaný. Dávají dárky i k svátku. Já když byla větší, tak jsem už nic nedostala.Jeho tatínek má narozeniny i svátek v jeden den a vždy dostane dárek zvlášť k narozeninám i k svátku. U nás by to bylo tak, že jeden dárek je k svátku k narozeninám. Manžel kupuje své mamince i mě například na den matek květinu. Je to takové hezké že i když třeba ten den byl pracovně vytížený, stejně jí to tam jel rychle dát, aby jí to nebylo líto. Anna. Já už teda máme kupuji jen k narozeninám a k Vánocům

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
25.12.17 10:27
@Malike píše:
Anno, je načase abys mámu vymazala že života. Ted to obrečíš, ale bude to jednou líp.
Jak říkám krev rodinu ještě nedělá. A ty rodinu máš. Vysáva z tebe energii, náladu a peníze.
Bez ní tibude líp. Ma destruktivní chování a stahuje ostatní sebou.

Jo máš pravdu, oklepu se z toho, už nebrečím, pomohlo mi to sem napsat. Jindy nebrečím, jelikož jsem už zvyklá. Teď, protože byla máma 3měsíce sama a bylo to zas fajn. Teď to bude zas, jako vždy, když má chlapa.Anna

• Citovat
  • Upravit
59394
25.12.17 10:28
@Anonymní píše:
Máma měla celý život na prvním místě chlapa, už když jsme byli malý. Celý život to tak je. Vím to, ale přesto mě bolí u srdce :(((Hlavně ten princip.Na prachy se vymlouvat nemůže. Pro syna jsem chtěla fakt auto za 30kc, je to jen lenost a vys. aní se na nás…Kdyby alespoň zavolala a třeba řekla:Moc mě mrzí, že jsem vám nic nekoupila, neměla jsem třeba čas, cokoli, ale ani nezavola.:( Já jí nedokážu nic nekoupit :((( Anicka Před manželem brečet nechci, ví, že mě to moc trápí

no vidíš, chlap na prvním místě, jiné to nebude. To by Tě fakt stačilo kdyby řekla že neměla čas? Když víš jaká je nic neočekávej, kdyby jsi jí dala pocítit jaké to je je šance že se zamyslí ;) Manžel taky je pořád v práci, včera přišel domů v 18h a opravdu bych nebrala kdyby řekl že nic nekoupil že neměl čas :jazyk: Jo dárky pro děti neobstarával, řekl že vše zaplatí a at objendám co uznám za vhodné, jen řešil nejstaršího, hry na PC a PS3 to řešil on zase přes známého co dělá s počíačema takže byla nutná i grafila do pc takže třešil s kamarádem sám a a pro mě dárky taky řešil on. To máme ještě v prosinci výročí a dárek i kytka byla ;) Prostě to oba bereme jako normální věc dát dárek. Tchýně taky nic nedává takže všechny dárky co dostávají děti jsou jen od nás, tchán teda dává obálku takže mu připravíme nějaké dárky aby je předal ;) a já se se svojí rodinou nestýkám dlouho, no 18 let, to to utíká. Nemá cenu se trápit ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.12.17 10:37
@Markéta80 píše:
no vidíš, chlap na prvním místě, jiné to nebude. To by Tě fakt stačilo kdyby řekla že neměla čas? Když víš jaká je nic neočekávej, kdyby jsi jí dala pocítit jaké to je je šance že se zamyslí ;) Manžel taky je pořád v práci, včera přišel domů v 18h a opravdu bych nebrala kdyby řekl že nic nekoupil že neměl čas :jazyk: Jo dárky pro děti neobstarával, řekl že vše zaplatí a at objendám co uznám za vhodné, jen řešil nejstaršího, hry na PC a PS3 to řešil on zase přes známého co dělá s počíačema takže byla nutná i grafila do pc takže třešil s kamarádem sám a a pro mě dárky taky řešil on. To máme ještě v prosinci výročí a dárek i kytka byla ;) Prostě to oba bereme jako normální věc dát dárek. Tchýně taky nic nedává takže všechny dárky co dostávají děti jsou jen od nás, tchán teda dává obálku takže mu připravíme nějaké dárky aby je předal ;) a já se se svojí rodinou nestýkám dlouho, no 18 let, to to utíká. Nemá cenu se trápit ;)

A už ti je to asi jedno, nebo spíš už to ani nebolí, že se se svou rodinou nevídáš vid. Mě to bylo do nedávna taky jedno, jedno tedy ne, ale nebrečela bych. Máma měla 4 roky chlapa, tak jsem si zvykla.Ale před rokem nám alespoň drobnost koupila. Malýmu auto a mě sprcháč se svíčkou.Nevys.ala se na nás. Teď byla po 4 letech sama 3 měsíce a byla fajn, volala mi jentak na pokec, jak to některé mámy dělají, vídali jsme se a já byla šťastná. Štěstí jí přeji, ale možná proto mě to bolí a brečela jsem, protože jsem ty tři měsíce měla fajn mámu. Za ty roky mě to třeba ještě píchne, když vidím, jak mají mé kamarádky krásný vztah s mámou a já nic.Ani nezavolala, děkuji za dárky, nic :((( Zas to přejdu a bude dobře. Anna

• Citovat
  • Upravit
59394
25.12.17 10:46
@Anonymní píše:
A už ti je to asi jedno, nebo spíš už to ani nebolí, že se se svou rodinou nevídáš vid. Mě to bylo do nedávna taky jedno, jedno tedy ne, ale nebrečela bych. Máma měla 4 roky chlapa, tak jsem si zvykla.Ale před rokem nám alespoň drobnost koupila. Malýmu auto a mě sprcháč se svíčkou.Nevys.ala se na nás. Teď byla po 4 letech sama 3 měsíce a byla fajn, volala mi jentak na pokec, jak to některé mámy dělají, vídali jsme se a já byla šťastná. Štěstí jí přeji, ale možná proto mě to bolí a brečela jsem, protože jsem ty tři měsíce měla fajn mámu. Za ty roky mě to třeba ještě píchne, když vidím, jak mají mé kamarádky krásný vztah s mámou a já nic.Ani nezavolala, děkuji za dárky, nic :((( Zas to přejdu a bude dobře. Anna

já jsem od nich doslova utekla :jazyk: takže to byl listopad a první Vánoce od nich byly neskutečně klidné :palec: Mě by vadilo že na chlapa čas má a na svoje kašle a vrátila bych jí to při první příležitosti ;) Soustřed se na svojí rodinu ta je důležité, mámu neřeš, víš jaká je a chlapi na prvním místě :? Že kašle i na vnouče je smutné :? ale zařídila bych se dle toho, příští rok bych nedala nic a kdyby se ozvala tak bych jí jen řekla že jsem se zařídila a dle minulého roku jsem to brala tak že dospělí si nic nedávají ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.12.17 10:58
@Markéta80 píše:
já jsem od nich doslova utekla :jazyk: takže to byl listopad a první Vánoce od nich byly neskutečně klidné :palec: Mě by vadilo že na chlapa čas má a na svoje kašle a vrátila bych jí to při první příležitosti ;) Soustřed se na svojí rodinu ta je důležité, mámu neřeš, víš jaká je a chlapi na prvním místě :? Že kašle i na vnouče je smutné :? ale zařídila bych se dle toho, příští rok bych nedala nic a kdyby se ozvala tak bych jí jen řekla že jsem se zařídila a dle minulého roku jsem to brala tak že dospělí si nic nedávají ;)

Už je mi lépe díky vám holky. Opravdu jsem to nechtěla rozebírat s chlapem a brečet před ním. A muselo to ven.Jsem ráda, že mám skvělého muže. Ten je taky pracovně vytížený, ale každý rok mi stejně nakoupí hory darů jak pro princenznu :lol: On člověk po letech otupí a nějak to neřeší no…Anna

• Citovat
  • Upravit
36504
25.12.17 11:00
@Anonymní píše:
Už je mi lépe díky vám holky. Opravdu jsem to nechtěla rozebírat s chlapem a brečet před ním. A muselo to ven.Jsem ráda, že mám skvělého muže. Ten je taky pracovně vytížený, ale každý rok mi stejně nakoupí hory darů jak pro princenznu :lol: On člověk po letech otupí a nějak to neřeší no…Anna

opravdu skvělý, když se na nejcitlivější den na svoji ženu vykašle. Neomlouvej ho!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.12.17 11:03
@Burj Chalifa píše:
opravdu skvělý, když se na nejcitlivější den na svoji ženu vykašle. Neomlouvej ho!

Teď tomu příspěvku nerozumím. On ani neví, že je mi to líto…Anna

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí