Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
Já zas závidím děti, které nejen že berou, ale umí i dávat. Mé dítě snad ani neví, že má matku, která pro ni dělala první poslední. Takže nejen matky, ale i děti dokáží hodně ublížit. Je potřeba se se skutečností naučit žít. L
To je mi moc lito. Mas naprostou pravdu. Ono to ma vice pohledů vid?? Prvne se staras, a pak, kdyz je dospelej, se na tebe vykasle. Stydet by se mel. Ale neboj, na nej taky jednou dojde az to bude nejmin cekat. Ja vim, ze na neco takoveho vubec nemyslis a necekas, ze ho nekdo nekdy za to potresta, ale ono se to jednou stane
![]()
Pro tebe uz bude pozde, ale on na to jednou prijde. Jen jinak, nez si dneska mysli. ![]()
Uzij si alespon hezky zbytek vanoc a uz se tim netrap. ![]()
@Černá vdova píše:
Naučila jsi to dceru? Moje děti vedu k tomu, že dárky se dávají. K narozeninám i k svátkům. A k vánocům od té doby, co vědí, že dárky dávají rodiče.
Vést je k tomu muzes jak chces. Vydrz az budou dospelé. Nikdy nevis, co ti udelaji. A tim nemyslim, ze treba udelaji neco primo tobe. Deti dokazou pekne prekvapit, to mi ver ![]()
@Burj Chalifa píše:
lituji Tě, že máš tohle doma a označuje se to matka. Možná ani cizí by se tak nechovala.
No ja nevim. Situace se mi taky nelibi ale zase ona se jako matka o ni preci postala az do dospelosti. Treba chce ted taky jenom,, jeste žít". Dobre, nevim, jakou ji byla matkou, to je pravda.
Nechci ji tim omlouvat. Pouze se snazim se na to kouknout z druhe strany i kdyz, ze to je osklive, to mas pravdu ![]()
@zdenekfjr1300 píše:
ale já jsem začnal psát s tm že jsem žádný dárek taky nedostal a jsem naživu. Kde jste vzala že jsem cokoli příjal a je či není mi co hloupé. Možná že by úplatek? Jak jste přišla na dálku že máme nebo nemáme vztah v pohodě. Některá už tady psala že má moje žena vychování řeznickýho psa aniž by ji kdy viděla ba ani neví jestli nějakou ženu mám.
Pro samé diskutování stihnete vůbec všechny vařit?
Neblazni. U nas vari jen muz
![]()
@zdenekfjr1300 píše:
nikoho jsem neurážel ani nenapadal ba ani mu nenadával. Maškaro, když mluví starší tak mladí drží hubu a šoupou nohama.
Ostatní dámy asi taky nebyly hodné nebo je nikdo nemá rád když nic nedostaly.
Co je tuto za hnusnej príspevek? ![]()
@Anonymní píše:
Já se s prominutím taky vetřu do diskuze.Taky jsem moc zklamaná z letošních Vánoc
Dala jsem sestře a jejím dětem dárky v celkové hodnotě asi 3000,ale ona na nás nemyslela vůbec. Dala nám na oplátku sirup a sáček bonbónů, co vyhrabala ze špajzu. Bylo jí blbé, že pro nás nic nemá. Ani to nezabalila.
Bratrovi jsem dárek také dala, ale on mě také nic
Z celé rodiny nám dal dárek jen můj táta.
Máma mi nedává dárky vůbec jako každý rok, ale na to jsem si už aspoň zvykla.Ani své vnuky nikdy neviděla(děti mají 6 let).
Je mi opravdu moc smutno, jak to v rodině máme
Tak to si me dostala. Tedy alespon tim, ze tvoje maminka nikdy vnuky nevidela. Proc k ni nezajdes? Proc si ji je nikdy neukazala? ![]()
Nechci ti krivdit ale myslim si ze pokud tvoje mamka vnuky (6let) nikdy nevidela, tak je to asi i tvoje vina. Treba si mysli, ze o ni nemate zajem? Samozrejme to nevim, to je pravda, ale divne to je ne
. Tolik lidi tady breci a hleda vinu vzdycky pouze u tech druhych, az mě to leká. Zajdi k mamce, ukaz ji deti, promluvte si, treba se toho hodnê vyreší a vysvetlí.
Samozrejme te tady nechci osočovat nebo jakymkoliv zpusobem napadat. Jen mi prijde divne, ze tu pises ze tvoje maminka ty deti nikdy nevidela a vubec si neuvedomujes, ze tys je zrejme nikdy neprivedla. Koneckoncu jsou to tvoje deti a ne jeji. Ty jsi za to zodpovedna, jake budes v dospelosti udrzovat kontakty. Tady se pekně háže špína na hlavu matkam dospelich deti ale ze ty dospele deti uz vychovane jsou a ted je řada na nich, to si tady neuvedomuje spousta lidi. Samozrejme reaguji i na jine prispevky a ne jen na ten tvuj, prosim tedy o pochopeni a zdravim.
@Malike ted jsem koukala na fotky a je vidět že byl spokojený
Nefalšovaná radost ![]()
@Markéta80 jeé a jak si rozbaluje ![]()
Já mám fotky na foťáku a z mobilu mám pouze tohle a v ne moc kvalitě ( proto pak zrcadlovka) ale je tam vidět zaujetí.
@Malike
já koukala jak hezky rozbaloval
Vali zase pořád říkala to je hustý
Tom by u vláčku nevydržel ![]()
@Markéta80 a Tom mluví? Jinak krásně se směje. Luba ten jak má radost dostane takový křečovitý výraz a mává rukama. ![]()
Ale letos měl i radost a to jsem ráda.
Luba dostal vláček na ovládání a toho zaujalo ![]()
@Malike píše:
A proč zde diskutuješ na ženském webu ty?
Když do našich životů nevidíš a na dálku si troufas vůbec něco psát.
diskutuji jen tak z legrace.Do mého života taky nikdo z vás nevidí a jsem podroben těžké kritice.Do nikoho jsem se nenavážel. A proč bych si netroufal psát vždyť je to veřejné. Že vy kouříte konopí, tohle by nikdo střízlivý nemohl napsat. E mimino je vyloženě ženský veb? A jak jste k tomu miminu přišla? Že by do Vás vstoupil duch svatý
@zdenekfjr1300 píše:
diskutuji jen tak z legrace.Do mého života taky nikdo z vás nevidí a jsem podroben těžké kritice.Do nikoho jsem se nenavážel. A proč bych si netroufal psát vždyť je to veřejné. Že vy kouříte konopí, tohle by nikdo střízlivý nemohl napsat. E mimino je vyloženě ženský veb? A jak jste k tomu miminu přišla? Že by do Vás vstoupil duch svatý
Ty jsi sjetý? ![]()
@Markéta80 píše:
@Malike ne ani slovoale ta radost byla všeříkající
Fakt nic? Žádná echolálie? Ani ň?