Prdění ve vztahu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1192
23.5.21 18:34

Ne, nejsem buran, je to nechutné, sice ano je to zdravé, je to přirozené ale… ne vše musím sdílet s někým. Jestli má někdo potřebu tak ať jde vedle nebo na wc a ne abych to ještě cítila :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26573
23.5.21 18:35

Ne, nemusim vedet o vsech telesnych pochodech meho muze a on o mych, fakt ne. Jako vedu z toho nedelam, ale z fekalniho humoru jsem uz teda vyrostla. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
981
23.5.21 18:45

Úplně normálně. Ještě se u toho nasmejem. Ségra když přijde, tak taky neřeší že tu můj chlap je. Jsme taky veselá kopa, takže nám to občas přijde vtipný. U našich to samí, taky si prdneme. Ale samozřejmě chápu, když to někomu vadí a respektuju to :) měla jsem kámošku před kterou si člověk ani nemohl (omylem) krknout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
23.5.21 18:47

Já teda i po těch 18 letech radši odejdu do jiné místnosti (ne vždy se zadaří… :oops: ). Manžel to má pravidelně tak, že přijde ke mě a uleví si. Když mu za to vynadám tak odpovídá, že nemůže za to, že je v mé přítomnosti tak uvolněný…to bych ho fakt kopla… :mrgreen:
Expert na to je moje čtyřletá dcera. Ráno ji budím do školky, ona se pravidelně otočí na bříško a prdne si jak starej chlap…PVC - přímé vyjádření citů… :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
26573
23.5.21 18:53
@Janli píše:
Já teda i po těch 18 letech radši odejdu do jiné místnosti (ne vždy se zadaří… :oops: ). Manžel to má pravidelně tak, že přijde ke mě a uleví si. Když mu za to vynadám tak odpovídá, že nemůže za to, že je v mé přítomnosti tak uvolněný…to bych ho fakt kopla… :mrgreen:
Expert na to je moje čtyřletá dcera. Ráno ji budím do školky, ona se pravidelně otočí na bříško a prdne si jak starej chlap…PVC - přímé vyjádření citů… :mrgreen:

No tak to ma ta moje ctyrleta taky. V jejim pripade mi o ovsem prijde roztomile, zajimave :think: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.5.21 18:57
@Melodie91 píše:
Ale zni :-D s tou perinou mi dela manzel furt…nebo je treba v kuchyni a vola- honeeeem pojd sem…tak ja letim, co se deje..vlezu tam a pak uz je to jen fuuuj, ty si dobytek :lol: uz se teda tak casto nenachytam :lol:
Úplně jak u nás 🤣 🤣 já se teda nachytám vždy i po 5 letech
  • Citovat
  • Upravit
5837
23.5.21 19:01
@Anonymní píše:
Ahooj lidi,
Dnes jsem viděla video, kde se několika kluků/mužů ptali, zdali jim vadí, když partnerka před nimi prdí, a většina odpověděla, že jim to vadí. Já před partnerem asi po roce vztahu začala :D A jak to máte vy? Přijde vám to nechutné anebo si nenecháte vyvalit bok? :lol:
…jsem asi povahou stará škola (ovšem sranda se mnou je :lol: )… ale mám ráda mezi partnery jakousi „etiku“. Takže neprdím před mužem, nesmrdím (ač kuřačka), nemluvím s plnou pusou, nerodila jsem před mužem, neuklízí po mě tampony, nemluvím sprostě, snažím se být pořád upravená… prostě tak si mě našel a tak nám to vyhovuje ;)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Klopotkova
23.5.21 19:04

Ne, fuj, nejsme prasata, vždyť prdy někdy smrdí jako hniloba nebo jako, když se vaří zelí a já bytostně nesnáším zelí.

• Citovat
  • Upravit
Janli
23.5.21 19:19
@Lenka_Hal píše:
No tak to ma ta moje ctyrleta taky. V jejim pripade mi o ovsem prijde roztomile, zajimave :think: :mrgreen:

No, taky mě zajimalo, kdy to přejde z kategorie “roztomilý” do kategorie “ty dobytku”… :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
23.5.21 19:26

Ne, neprdíme ani po dvou dětech :) sdílíme spolu vše, ale tohle nám přijde tak nějak neslušné. Když to ujede, tak to nekomentujeme a děláme jakoby nic, ale záměrně fakt nee. Stejně jako nekrkáme, nerýpáme se u stolu v zubech, neolizujeme talíř. Prostě nějaká základní ohleduplnost :) anonym, přijde mi to intimní

• Citovat
  • Upravit
1392
23.5.21 19:29

Prdíme jak dva prdoši😀teď se k nám ještě přidal malý prďošek😀 🐨

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
915
23.5.21 19:35

Neprdíme před sebou a učíme tomu i děti. Přijde mi to nechutné, jít stranou není snad takový problém.🙄

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.5.21 19:36

Jsme spolu 4 roky a prdime nějak normálně od toho cca roku a půl. Začal to přítel, ten si odfukoval a neřešili jsme to, u mě se to zlomilo, když jsem jeden večer snědla mexickou směs a hooodne mi to pošramotilo střeva a to bylo fakt něco. Ale nasmali jsme se a doteď to buď přejdeme nebo se zasměje. Přijde mi to normální a lidské.

• Citovat
  • Upravit
3006
23.5.21 19:45

To je bozi tema :mrgreen: u nas to bylo spis takove “oops, stalo se, omlouvam se”. Ted jsem tehotna a proste s tim nekdy nejde nic delat (i krkani :oops: ). Stydim se a muz si ze me dela srandu, ale je to spis takove mile. Nevidim na tom nic spatneho, proste se to stane :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Aquarius79
23.5.21 19:51
@Anonymní píše:
Ahooj lidi,
Dnes jsem viděla video, kde se několika kluků/mužů ptali, zdali jim vadí, když partnerka před nimi prdí, a většina odpověděla, že jim to vadí. Já před partnerem asi po roce vztahu začala :D A jak to máte vy? Přijde vám to nechutné anebo si nenecháte vyvalit bok? :lol:

Jeden prd lepší jak deset doktorů. Spíše bych se zaměřil, jak si vzájemně smrdíte? Musíte po sobě větrat, nebo to rozdýcháte?

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Dostihy a sázky

• (5) + 5 recenzí

Karak