Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Ne, nejsem buran, je to nechutné, sice ano je to zdravé, je to přirozené ale… ne vše musím sdílet s někým. Jestli má někdo potřebu tak ať jde vedle nebo na wc a ne abych to ještě cítila ![]()
Ne, nemusim vedet o vsech telesnych pochodech meho muze a on o mych, fakt ne. Jako vedu z toho nedelam, ale z fekalniho humoru jsem uz teda vyrostla. ![]()
Úplně normálně. Ještě se u toho nasmejem. Ségra když přijde, tak taky neřeší že tu můj chlap je. Jsme taky veselá kopa, takže nám to občas přijde vtipný. U našich to samí, taky si prdneme. Ale samozřejmě chápu, když to někomu vadí a respektuju to
měla jsem kámošku před kterou si člověk ani nemohl (omylem) krknout.
Já teda i po těch 18 letech radši odejdu do jiné místnosti (ne vždy se zadaří…
). Manžel to má pravidelně tak, že přijde ke mě a uleví si. Když mu za to vynadám tak odpovídá, že nemůže za to, že je v mé přítomnosti tak uvolněný…to bych ho fakt kopla… ![]()
Expert na to je moje čtyřletá dcera. Ráno ji budím do školky, ona se pravidelně otočí na bříško a prdne si jak starej chlap…PVC - přímé vyjádření citů… ![]()
@Janli píše:
Já teda i po těch 18 letech radši odejdu do jiné místnosti (ne vždy se zadaří…). Manžel to má pravidelně tak, že přijde ke mě a uleví si. Když mu za to vynadám tak odpovídá, že nemůže za to, že je v mé přítomnosti tak uvolněný…to bych ho fakt kopla…
Expert na to je moje čtyřletá dcera. Ráno ji budím do školky, ona se pravidelně otočí na bříško a prdne si jak starej chlap…PVC - přímé vyjádření citů…
No tak to ma ta moje ctyrleta taky. V jejim pripade mi o ovsem prijde roztomile, zajimave
![]()
@Melodie91 píše:Úplně jak u nás 🤣 🤣 já se teda nachytám vždy i po 5 letech
Ale znis tou perinou mi dela manzel furt…nebo je treba v kuchyni a vola- honeeeem pojd sem…tak ja letim, co se deje..vlezu tam a pak uz je to jen fuuuj, ty si dobytek
uz se teda tak casto nenachytam
@Anonymní píše:…jsem asi povahou stará škola (ovšem sranda se mnou je
Ahooj lidi,
Dnes jsem viděla video, kde se několika kluků/mužů ptali, zdali jim vadí, když partnerka před nimi prdí, a většina odpověděla, že jim to vadí. Já před partnerem asi po roce vztahu začalaA jak to máte vy? Přijde vám to nechutné anebo si nenecháte vyvalit bok?
Ne, fuj, nejsme prasata, vždyť prdy někdy smrdí jako hniloba nebo jako, když se vaří zelí a já bytostně nesnáším zelí.
@Lenka_Hal píše:
No tak to ma ta moje ctyrleta taky. V jejim pripade mi o ovsem prijde roztomile, zajimave![]()
No, taky mě zajimalo, kdy to přejde z kategorie “roztomilý” do kategorie “ty dobytku”… ![]()
Ne, neprdíme ani po dvou dětech
sdílíme spolu vše, ale tohle nám přijde tak nějak neslušné. Když to ujede, tak to nekomentujeme a děláme jakoby nic, ale záměrně fakt nee. Stejně jako nekrkáme, nerýpáme se u stolu v zubech, neolizujeme talíř. Prostě nějaká základní ohleduplnost
anonym, přijde mi to intimní
Prdíme jak dva prdoši😀teď se k nám ještě přidal malý prďošek😀 🐨
Neprdíme před sebou a učíme tomu i děti. Přijde mi to nechutné, jít stranou není snad takový problém.🙄
Jsme spolu 4 roky a prdime nějak normálně od toho cca roku a půl. Začal to přítel, ten si odfukoval a neřešili jsme to, u mě se to zlomilo, když jsem jeden večer snědla mexickou směs a hooodne mi to pošramotilo střeva a to bylo fakt něco. Ale nasmali jsme se a doteď to buď přejdeme nebo se zasměje. Přijde mi to normální a lidské.
To je bozi tema
u nas to bylo spis takove “oops, stalo se, omlouvam se”. Ted jsem tehotna a proste s tim nekdy nejde nic delat (i krkani
). Stydim se a muz si ze me dela srandu, ale je to spis takove mile. Nevidim na tom nic spatneho, proste se to stane ![]()
@Anonymní píše:
Ahooj lidi,
Dnes jsem viděla video, kde se několika kluků/mužů ptali, zdali jim vadí, když partnerka před nimi prdí, a většina odpověděla, že jim to vadí. Já před partnerem asi po roce vztahu začalaA jak to máte vy? Přijde vám to nechutné anebo si nenecháte vyvalit bok?
Jeden prd lepší jak deset doktorů. Spíše bych se zaměřil, jak si vzájemně smrdíte? Musíte po sobě větrat, nebo to rozdýcháte?