Prdění ve vztahu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Aquarius79
23.5.21 19:54
@páájaa2 píše:
Neprdíme před sebou a učíme tomu i děti. Přijde mi to nechutné, jít stranou není snad takový problém.🙄

Tak třeba v MHD se jde stranou těžce.

• Citovat
  • Upravit
35418
23.5.21 20:06

Manžel dávno ví, že i ženy jsou savci a tedy prdí :mrgreen: Žádný řachací závody, ale když to uteče, tak se nikdo nepokaká :lol:
Manželovi rodiče mají problémy se střevy, tak holt občas cítím i je. Tohle mi fakt nevadí ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15405
23.5.21 20:13

Ne, neprdim před manželem, neříkám že se mi to nikdy nestalo, ale záměrně určitě ne. Nemám, žádné problémy s vyvalenim boku, v práci a kdekoli na veřejnosti taky nikdo neprdi jak se mu zlíbí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
499
23.5.21 20:18

Úplně v klidu, oba dva i malá, když je to nějaký super zvuk, tak se dost nasmějeme. Je to naprosto přirozené a jsou dny, kdy by člověk kvůli prdu vstával co dvě minuty..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15187
23.5.21 20:28

Neprdime před sebou. Přijde mi to nechutný. Když potřebujeme, odejdeme aspoň do druhé místnosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
794
23.5.21 21:27

Ne, neprdím před mužem, přijde mi to zvláštní. On prdí běžně, ale s tím nic nenadělám :nevim:, má tedy horší návyky, co mi na něm vadí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.5.21 21:37

Prdime a i v tom soutezime..
Snazime se co nejvic nahlas :mrgreen: ale co si budem povidat, kazdy prd je original, ktery zaslouzi pozornost :mrgreen: My s pritelem jsme v tomto zajedno :)

• Citovat
  • Upravit
Klopotkova
23.5.21 21:54
@Anonymní píše:
Prdime a i v tom soutezime..
Snazime se co nejvic nahlas :mrgreen: ale co si budem povidat, kazdy prd je original, ktery zaslouzi pozornost :mrgreen: My s pritelem jsme v tomto zajedno :)

Holt jste lidi na úrovni. :poblion:

• Citovat
  • Upravit
3000
23.5.21 22:00

Ne, rozhodne před sebou v rodině neprdime ani nekrkame. Nejsme hovada. Lidské to je, ale v rámci intimity každého člověka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
434
23.5.21 22:06

Je to biologická potřeba, a nemyslím si, že je na tom něco špatného :) Ať si to každý nastaví sebe - ovšem nemyslím si, že je to špatné anebo jak někdo říká „nechutné.“ Je to lidský. Lidi si olizují kdeco, ale tohle jim vadí :D :D :D Ale samozřejmě respektuji oba názory.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
23.5.21 22:16
@Aquarius79 píše:
Tak třeba v MHD se jde stranou těžce.

V MHD je to průser, když někomu rupne kůže.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Aquarius79
23.5.21 22:31
@Kelsey píše:
V MHD je to průser, když někomu rupne kůže.

Ale dějí se tam i mnohem horší věci.

• Citovat
  • Upravit
334
24.5.21 06:48
@Klopotkova píše:
Holt jste lidi na úrovni. :poblion:

Asi bych tu lidi kvuli tomu neuražela, je to každého věc… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
92
24.5.21 06:56
@Klopotkova píše:
Ne, fuj, nejsme prasata, vždyť prdy někdy smrdí jako hniloba nebo jako, když se vaří zelí a já bytostně nesnáším zelí.

To zni jako odpoved inteligenta :roll: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4731
24.5.21 07:05

V tomhle je to proste stejny, jako ve vsem ostatnim…kdyz to vyhovuje/nevadi obema, tak je to ok..at si lidi doma treba vykrkavaj abecedu..to neznamena, ze jsou hovada..jako v restauraci, nebo na besidce to asi nedelaj ne :roll:..na druhou stranu, kdyz chodi partneri prdet stranou na balkon po 50 letech vztahu, tak to neznamena, ze to jsou staromodni suchari, se ktetejme neni sranda :nevim:…proste clovek si k sobe hleda partnera, ktery je mu je podobny, ma podobne zaliby a nazory…,a to i na prdeni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Dostihy a sázky

• (5) + 5 recenzí