Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Manžel dávno ví, že i ženy jsou savci a tedy prdí
Žádný řachací závody, ale když to uteče, tak se nikdo nepokaká ![]()
Manželovi rodiče mají problémy se střevy, tak holt občas cítím i je. Tohle mi fakt nevadí ![]()
Ne, neprdim před manželem, neříkám že se mi to nikdy nestalo, ale záměrně určitě ne. Nemám, žádné problémy s vyvalenim boku, v práci a kdekoli na veřejnosti taky nikdo neprdi jak se mu zlíbí.
Úplně v klidu, oba dva i malá, když je to nějaký super zvuk, tak se dost nasmějeme. Je to naprosto přirozené a jsou dny, kdy by člověk kvůli prdu vstával co dvě minuty..
Neprdime před sebou. Přijde mi to nechutný. Když potřebujeme, odejdeme aspoň do druhé místnosti.
Ne, neprdím před mužem, přijde mi to zvláštní. On prdí běžně, ale s tím nic nenadělám
, má tedy horší návyky, co mi na něm vadí.
Prdime a i v tom soutezime..
Snazime se co nejvic nahlas
ale co si budem povidat, kazdy prd je original, ktery zaslouzi pozornost
My s pritelem jsme v tomto zajedno ![]()
@Anonymní píše:
Prdime a i v tom soutezime..
Snazime se co nejvic nahlasale co si budem povidat, kazdy prd je original, ktery zaslouzi pozornost
My s pritelem jsme v tomto zajedno
Holt jste lidi na úrovni. ![]()
Ne, rozhodne před sebou v rodině neprdime ani nekrkame. Nejsme hovada. Lidské to je, ale v rámci intimity každého člověka.
Je to biologická potřeba, a nemyslím si, že je na tom něco špatného
Ať si to každý nastaví sebe - ovšem nemyslím si, že je to špatné anebo jak někdo říká „nechutné.“ Je to lidský. Lidi si olizují kdeco, ale tohle jim vadí
Ale samozřejmě respektuji oba názory.
@Aquarius79 píše:
Tak třeba v MHD se jde stranou těžce.
V MHD je to průser, když někomu rupne kůže.
@Kelsey píše:
V MHD je to průser, když někomu rupne kůže.
Ale dějí se tam i mnohem horší věci.
@Klopotkova píše:
Holt jste lidi na úrovni.
Asi bych tu lidi kvuli tomu neuražela, je to každého věc… ![]()
@Klopotkova píše:
Ne, fuj, nejsme prasata, vždyť prdy někdy smrdí jako hniloba nebo jako, když se vaří zelí a já bytostně nesnáším zelí.
To zni jako odpoved inteligenta
![]()
V tomhle je to proste stejny, jako ve vsem ostatnim…kdyz to vyhovuje/nevadi obema, tak je to ok..at si lidi doma treba vykrkavaj abecedu..to neznamena, ze jsou hovada..jako v restauraci, nebo na besidce to asi nedelaj ne
..na druhou stranu, kdyz chodi partneri prdet stranou na balkon po 50 letech vztahu, tak to neznamena, ze to jsou staromodni suchari, se ktetejme neni sranda
…proste clovek si k sobe hleda partnera, ktery je mu je podobny, ma podobne zaliby a nazory…,a to i na prdeni
Tak třeba v MHD se jde stranou těžce.