Přebalení dítěte - hlídání

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
31.3.23 19:47
@Whitedog píše:
Nedala bych takovému člověku hlídat dítě. Moji měli extrémně agresivní exkrementy, stačilo třeba 10 minut (kdy jsem si říkala, to už dojedem domů a přebalíme doma) a opruzený zadek. Po 2-3 hodinách by byl zadek rudý jak makak a dávala bych ho do kupy několik dní. Takže ne, neexistuje. Hlídání se vším všudy nebo nic.

Syn naštěstí tyhle problémy nemá, ale asi bude lepší najít si placené hlídání.. ono ty 2 hodiny za měsíc nejsou nic extra a musím hodně plánovat, co budu moct jít daný měsíc zařídit..

• Citovat
  • Upravit
7221
31.3.23 19:48
@Anonymní píše:
A ještě bych měla jeden dotaz - když syna prebalim, tak si tu plenku musím vždy vzít s sebou domů, nesmím ji hodit rodičům do popelnice, aby to nesmrdelo.. u nich na chatě to musel přítel vozit 10 km do města, když jsme tam byli na víkend, protože popelnici vyváží jen jednou za 14 dnů… Je to tak normální?

8o. Tak to mě normální nepřijde. :think: dávám to do pytlíku. Na chatě je to taky v odpadu co se denně odnáší :nevim:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
31.3.23 19:48
@Kriss Tina píše:
U nás se příbuzné skoro praly o to, kdo bude prebalovat :D akorat dědečkum to dela problém. Ale já teda stejne malé miminko nikomu nedavala a tuplem bych ho nedala nikomu, kdo by ho nechal 3 hodiny v posrane pleně.

Syn ma 2 roky a starší chodí na záchod..

• Citovat
  • Upravit
37136
31.3.23 19:49
@Anonymní píše:
Syn naštěstí tyhle problémy nemá, ale asi bude lepší najít si placené hlídání.. ono ty 2 hodiny za měsíc nejsou nic extra a musím hodně plánovat, co budu moct jít daný měsíc zařídit..

A co každý měsíc zarizujes, ze nemuzes mít dítě u sebe?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2919
31.3.23 19:49

Samozrejme, ze prarodice (oba) prebali, plenku vyhodi, take dite vykoupou, prevlecou… :roll: A to pravidelne. Od roka hlidali cely den nekolikrat do mesice.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
31.3.23 19:52
@Kriss Tina píše:
A co každý měsíc zarizujes, ze nemuzes mít dítě u sebe?

Jednou je to zubař, pak gynekologie, poradna se starší, kadeřník, kosmetika.. jsou to mé jediné 2 hodiny měsíčně pro mě.. jen ti lékaři mi vezmou 4-5 měsíců z 12 za rok..

• Citovat
  • Upravit
37136
31.3.23 19:55
@Anonymní píše:
Jednou je to zubař, pak gynekologie, poradna se starší, kadeřník, kosmetika.. jsou to mé jediné 2 hodiny měsíčně pro mě.. jen ti lékaři mi vezmou 4-5 měsíců z 12 za rok..

Aha, k doktorum beru deti sebou, když to jinak nejde. Minimálně nejmladší vždycky a starší mají školku. Ještě sem se nesetkala s tím, ze by to někde vadilo. Ke kadeřníkům a na kosmetiku nechodim, ale to bych asi plánovala na dobu, kdy děti zabavi jejich otec :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9059
31.3.23 19:57

Já třeba hlídání neměla a nemám žádné, takže bych asi respektovala, že prostě přebalovat nechce. Když ti zavolá, ať přijdeš a nenechá ho v tom, tak nevidím problém. Ono to pokaděné dítě zas není nic úžasného a já třeba byla vždycky ráda, když bobek zrovna vyšel na manžela :D a jeden kolega vždycky říkal, že hlídá vnoučata, až když už nemají plenu :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1742
31.3.23 19:58
@Anonymní píše:
Jednou je to zubař, pak gynekologie, poradna se starší, kadeřník, kosmetika.. jsou to mé jediné 2 hodiny měsíčně pro mě.. jen ti lékaři mi vezmou 4-5 měsíců z 12 za rok..

Tak buď ráda, že máš aspoň nějaké hlídání a nestěžuj si. Já jsem si během mateřské musela brát dítě s sebou i na vyšetření na gynekologii, na odběr krve, skoro všude…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5144
31.3.23 19:59

Samozrejme, vsichni ‘hlidaci’ dokazali prebalit. Obcas byla plinka naopak - zadkem v predu, to jsem se zasmala jak to vubec dokazali. U druheho uz v pohode prebalovali i latkove pleny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37136
31.3.23 20:01
@hani28 píše:
Samozrejme, vsichni ‘hlidaci’ dokazali prebalit. Obcas byla plinka naopak - zadkem v predu, to jsem se zasmala jak to vubec dokazali. U druheho uz v pohode prebalovali i latkove pleny.

Tak to jsou borci :D u nás i manžel občas prebalil zadkem dopředu a když viděl jak skladam latkovky, tak to vzdal rovnou :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22579
31.3.23 20:04
@Kriss Tina píše:
Aha, k doktorum beru deti sebou, když to jinak nejde. Minimálně nejmladší vždycky a starší mají školku. Ještě sem se nesetkala s tím, ze by to někde vadilo. Ke kadeřníkům a na kosmetiku nechodim, ale to bych asi plánovala na dobu, kdy děti zabavi jejich otec :nevim:

To mi pripomina, jak mi na gynekologii rekli, at si vezmu v klidu starsi dite s sebou a proc ho davam hlidat a po jedne navsteve rekli, at si na priste zase domluvim hlidani. Nektere deti si s sebou jen tak nevezmes. Mit obcas hlidani a vyresit si neco bez ditete mi prijde pochopitelne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14376
31.3.23 20:05

Ne, moje máma děti v době, kdy měly přes den plenu, nikdy nehlídala, stejně tak, jako druhá babička. Když jim ji měla dát na nic, nevěděla jak. Když jsme byli malí my, byly jen ty látkové a s pamperskou si nedokázala poradit. Když jsem byla u kadeřníka a mamka hlídala, jezdila s kočárkem po okolí a malý spal. Jinak jsem ho brala všude s sebou, popřípadě hlídal manžel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
31.3.23 20:05
@Kriss Tina píše:
Aha, k doktorum beru deti sebou, když to jinak nejde. Minimálně nejmladší vždycky a starší mají školku. Ještě sem se nesetkala s tím, ze by to někde vadilo. Ke kadeřníkům a na kosmetiku nechodim, ale to bych asi plánovala na dobu, kdy děti zabavi jejich otec :nevim:

U toho zubaře ten zákrok trvá přes hodinu a nemohu tam nechat dítě běhat samotné bez dozoru.. gynekolog zase dělá vnitřní vyšetření kolem 10 minut a tak dlouho bych samotné dítě v čekárně nenechala..ta poradna je zase se starší, tam je třeba klid a malý by to narušoval, teď jí začne logopedie, tam mladšího taky vzít nemůžu..

• Citovat
  • Upravit
14376
31.3.23 20:06

@Oriseka přesně, můj gynekolog nemá problém s miminem ve vajíčku, ale batole v ordinaci nechce a nezdráhá se to říct. Vysvětlení- spousta drahého vybavení a on se musí soustředit na diagnostiku a ne na hlídání dítěte, když máma leží na koze. Docela ho chápu a nemám s tím nejmenší problém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí