Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
@jege píše: Více
Ses blázen komukoli na silnici věřit
. Nikdy nevíš co kdo najednou udela… A pak to bude tvoje vina ![]()
@Lorre píše: Více
Možná máš tohle i právo napsat když máš řidičák. Já ne totiž. ![]()
Jakoby to byl rozdíl až to do tebe na silnici někdo napálí, tak jako řidič určitě si jako rozmašírovaný na sračku s tím druhým řidičem rozmašírovaným na sračku v klidu pokecáš a neřidič si počká na rozhřešení, pokud někdo přežije. ![]()
To já předjedu cyklistu, až je to bezpečné a fakt vidím. No a auta za mnou pak předjedou cyklistu a rovnou i mě ![]()
Taky nejsem extra zkušený řidič, tak jsem pomalejší, u nás není naštěstí velký provoz, vždy mě můžou po chvíli předjet. No tak zpomalím a uhnu se co nejvíce, ať jedou. Ale já se radši za traktorem potáhnu a nechám mezeru pro rychlejší, než předjíždět. Jezdím tady po okreskách a mám nalepené vzadu Z. A zatím na mě nikdo netroubil nebo tak, prostě snad ostatní chápou, že jsou i řidiči začátečníci a o tu minutku déle kvůli cyklistovi vydrží jet pomalu.
@Anna766 píše: Více
Já bych měl řešení… Cyklisti nesmí jezdit po silnicích
. Stejně všecky jen blokujou a pak se nervní řídici nebudou kvůli nim vybouravat
@Lorre píše: Více
Cyklisti patří na silnici. Nemůžou nebo neměli by jezdit po chodníku. Řešením je, aby po silnici nejezdili kuřata, co jsou agresivní už když o tom jenom píšou.
@Zeoli píše: VíceŘešením je, aby po silnici nejezdily slepice, které mají v očích smrt, a na tachometru 30 km/hod., takže brzdí dopravu všude, kde se vyskytnou!
@jege píše: Více
Ono by kolikrát stačilo, aby se na sebe řidiči nelepili. Ona pak za jednou brzdou vznikne kolona jen proto, že nejde prostě předjet.
@Zumpa píše: Více
Když ono v Praze již kolikrát nejde předjet ani tu jednu brzdu, jelikož čtyřproudé silnice uměle zúžili do 2 pruhů a vepředu často jede podobná brzda, pro kterou je i 30 km/hod. šílená rychlost anebo která píše SMS, takže jede pomalu, aby stihla zareagovat. ![]()