Předjíždění cyklistů

Napsat příspěvek
Velikost písma:
30969
4.9.24 19:01
@jege píše: Více

Ses blázen komukoli na silnici věřit 8o. Nikdy nevíš co kdo najednou udela… A pak to bude tvoje vina ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148995
4.9.24 19:16
@Lorre píše: Více

Možná máš tohle i právo napsat když máš řidičák. Já ne totiž. :roll:
Jakoby to byl rozdíl až to do tebe na silnici někdo napálí, tak jako řidič určitě si jako rozmašírovaný na sračku s tím druhým řidičem rozmašírovaným na sračku v klidu pokecáš a neřidič si počká na rozhřešení, pokud někdo přežije. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.9.24 19:44

To já předjedu cyklistu, až je to bezpečné a fakt vidím. No a auta za mnou pak předjedou cyklistu a rovnou i mě :)
Taky nejsem extra zkušený řidič, tak jsem pomalejší, u nás není naštěstí velký provoz, vždy mě můžou po chvíli předjet. No tak zpomalím a uhnu se co nejvíce, ať jedou. Ale já se radši za traktorem potáhnu a nechám mezeru pro rychlejší, než předjíždět. Jezdím tady po okreskách a mám nalepené vzadu Z. A zatím na mě nikdo netroubil nebo tak, prostě snad ostatní chápou, že jsou i řidiči začátečníci a o tu minutku déle kvůli cyklistovi vydrží jet pomalu.

• Citovat
  • Upravit
30969
4.9.24 20:02
@Anna766 píše: Více

Já bych měl řešení… Cyklisti nesmí jezdit po silnicích :pankac:. Stejně všecky jen blokujou a pak se nervní řídici nebudou kvůli nim vybouravat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8302
14.9.24 23:28
@Lorre píše: Více

Cyklisti patří na silnici. Nemůžou nebo neměli by jezdit po chodníku. Řešením je, aby po silnici nejezdili kuřata, co jsou agresivní už když o tom jenom píšou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36652
15.9.24 13:42
@Zeoli píše: Více
Řešením je, aby po silnici nejezdily slepice, které mají v očích smrt, a na tachometru 30 km/hod., takže brzdí dopravu všude, kde se vyskytnou! :jazyk: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15905
15.9.24 15:35
@jege píše: Více

Ono by kolikrát stačilo, aby se na sebe řidiči nelepili. Ona pak za jednou brzdou vznikne kolona jen proto, že nejde prostě předjet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36652
15.9.24 19:24
@Zumpa píše: Více

Když ono v Praze již kolikrát nejde předjet ani tu jednu brzdu, jelikož čtyřproudé silnice uměle zúžili do 2 pruhů a vepředu často jede podobná brzda, pro kterou je i 30 km/hod. šílená rychlost anebo která píše SMS, takže jede pomalu, aby stihla zareagovat. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí