Předkožka u chlapců

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
174
7.10.17 01:02
@Anonymní píše:
Nick to má jiný, ale sloh a jazyk přesně jako předkožkový odborník Gin.

Vážně? Možná se naklonovala Evka nebo jiná d*vka, co by ráda mrzačila muže v bezbranném věku. :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
174
7.10.17 01:08

Na to, co se děje v ČR nemusí být člověk odborník. Je tady 2-2,5× více operovaných dětí než je běžné. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1055
7.10.17 01:38

Vyjádření manžela

@JankaMk
„Proč konec venku? Pokud je v klidu, tak je to nepříjemné. Furt se na něco lepí, o něco šmrdlá a pak to svědí. Ať mu ho hned stáhne. No, jo ženským se líbí žalud venku, tak si myslej, že je to normální…“ ;) A se synem nám ten kortikoidní krémeček chtěla napsat i praktická, ale už při roční prohlídce a já prý řekla, že chci ještě počkat. :think: Nějak si to nevybavuju, ale možná to tak bylo. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9733
7.10.17 07:35

@Vlaďka 83
Při dlouhodobém stažení předkožky dochází k desenzitizaci žaludu, jak se děje i u mnohých obřezaných mužů. Pak ztrácejí citlivost, kůže žaludu hrubne, prodlužuje se doba k dosažení orgasmu (u některých vzniká až anorgasmie). Jak je v USA obřízka prováděna po narození jako na běžícím páse, tak tam muži ze zoufalství podstupují foreskin restoration, kdy si kůži na těle penisu natahují tak, aby vytvořili neo-předkožku. Hustota volných nervových zakončení však nikdy nebude stejná jako v originálním provedení.

Nošení stažené předkožky je naopak vhodné u těch, kteří mají přecitlivělý žalud, kterým je nepříjemný i letmý dotek…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1055
7.10.17 10:01
@Doctus píše:
@Vlaďka 83
Při dlouhodobém stažení předkožky dochází k desenzitizaci žaludu, jak se děje i u mnohých obřezaných mužů. Pak ztrácejí citlivost, kůže žaludu hrubne, prodlužuje se doba k dosažení orgasmu (u některých vzniká až anorgasmie). Jak je v USA obřízka prováděna po narození jako na běžícím páse, tak tam muži ze zoufalství podstupují foreskin restoration, kdy si kůži na těle penisu natahují tak, aby vytvořili neo-předkožku. Hustota volných nervových zakončení však nikdy nebude stejná jako v originálním provedení.Nošení stažené předkožky je naopak vhodné u těch, kteří mají přecitlivělý žalud, kterým je nepříjemný i letmý dotek…

A proč to píšeš mě? Mě by ani nenapadlo nechat syna bez „roláčku“. :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9733
7.10.17 10:40

@Vlaďka 83
Jakože doplnění a chválím za přístup. :palec: :potlesk: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
166
7.10.17 12:50
@Vlaďka 83 píše:
@JankaMk
„Proč konec venku? Pokud je v klidu, tak je to nepříjemné. Furt se na něco lepí, o něco šmrdlá a pak to svědí. Ať mu ho hned stáhne. No, jo ženským se líbí žalud venku, tak si myslej, že je to normální…“ ;) A se synem nám ten kortikoidní krémeček chtěla napsat i praktická, ale už při roční prohlídce a já prý řekla, že chci ještě počkat. :think: Nějak si to nevybavuju, ale možná to tak bylo. :nevim:

Mamka to tak chce, už jsem se s ní bavila. Jsem na ní závislá, bez ní by mi ho sociálka sebrala. Krom toho nás v současnosti oba živí, máme kde bydlet. Jemu to nijak nevadí, odřenou tu hlavičku nemá, nestěžuje si. Nechci ho plést, říkat mu, aby si to dal zpátky když mu babička zas řekne jinak. Musím respektovat, že ona to chce takhle, možná to není ideální, jak si ona myslí, ale jí se to takhle líbí, muži to tak mají mít a nejlíp odmala. Takže to můj syn tak má a já s tím moc neudělám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
166
7.10.17 12:58
@Tomášek8 píše:
Sry, ten příběh o nudaplážích, obřízkach atd. už jsem četl mnohokrát. Ale nikde jsem nečetl, že by nějaký odborník doporučoval trvale staženou předkožku u takhle malých dětí. Možná až před pubertou a nebo při koupání, sušení atd.

Milý pane, komentujte příspěvky jiných, ne moje. O vaše urážení nestojím, starejte se o sebe. Nevím, co jste za odborníka. Na nuda pláže chodí spoustu lidí, většina národa sice ne, ale těch lidí tam je spousta. Já tam nechodím, že bych to milovala, ale když mamka chce, abysme tam šli, tak tam jdu s ní. V dospělém věku mi to nijak nevadí. Vadilo mi to začátkem puberty. O žádných obřízkách tu nic nepíšu. Zkrátka starejte se o sebe, nebo komentujte někoho jiného.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
210
7.10.17 13:25

Ničemu to nevadí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
210
7.10.17 13:28

@JankaMk Jestli má syn stáhnutou předkožku dozadu, tak pokud mu to neotéká, nic ho nebolí, tak to ničemu nevadí. Někdy to mají i malí kluci, když jim to rodiče nechají stažené, často to ale u malých klůků nejde, mají předkožku ještě úzkou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
166
7.10.17 14:44
@Yasminee píše:
@JankaMk Jestli má syn stáhnutou předkožku dozadu, tak pokud mu to neotéká, nic ho nebolí, tak to ničemu nevadí. Někdy to mají i malí kluci, když jim to rodiče nechají stažené, často to ale u malých klůků nejde, mají předkožku ještě úzkou.

Tak jak vidno, názory se liší. Ale já si taky myslím, že to nemůže nějak zásadně škodit. Tolik mužů a kluků tak běhá a nevadí jim to. Stejně já teď jsem v situaci, že pokud mamka nějak rozhodne, tak s tím moc neudělám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
210
7.10.17 23:53
@Tomášek8 píše:
Vážně? Možná se naklonovala Evka nebo jiná d*vka, co by ráda mrzačila muže v bezbranném věku. :cert:

Hulvátům by měli smazat profil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
644
8.10.17 09:41

@Vlaďka 83 @Tomášek8 diky za informace. :palec: Zeptam se konkretne na tu mast

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
166
8.10.17 11:12

S mamkou jsem o věci promluvila, ta je názoru, že pokud mu to neotéká ani nijak nevadí, tak proč to takhle nenechat. Navrhla taky, aby se to nechalo trošku na něm. Když si bude stěžovat, nebo si to sám dá zpět, tak to zatím nechat. Pokud si tu kůžičku nechá vzadu sám, tak to tak nechat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2614
9.10.17 10:50
@Yasminee píše:
Pozoruji, že školitel Gin se naklonoval.

Gin se nenaklonoval, protože pár dní do této chvíle neměl vůbec k internetu. Nejdříve si zničil jednu simkartu od mobilního internetu, poněvadž ji strčil do USB sticku obráceně a když ji rval ven, tak se mu rozpadla na několik kusů. Pak se mu nepodařilo zprovoznit rezervní, protože má fungl nový noťas a ještě s ním neumí pořádně zacházet.

To by ještě nebylo to nejhorší ohledně smůly, která Gina postihla. Pracuje totiž v Německu, jezdí tam na říční lodi a v pátek v podvečer měl pracovní úraz. Lano od odrazníku mu useklo tři prsty na levé ruce. V úrovni prvního článku malíčku, je má pryč, celý mu zůstal pouze palec a ukazováček. Ke všemu v tom špitálu, kde si pobude ještě týden, v Meppen na řece Emži (Ems) u holandských hranic vůbec nemají wifinu pro pacienty. Ve špitálu v Chomutově tu wifinu mají. Naštěstí se dnes ráno Ginovi podařilo jeho mobilní připojení zprovoznit. Jinak by se tu, ráno mu primář řekl, že tu bude minimálně ještě týden, ukousal nudou.

Jinak Gin neví, kdo je ten Tomášek, jednou se na to toho Tomáška zeptal, a ten mu odvětil: „Mám zakázáno se bavit s dospělými.“

Když si přečtete názory Gina a Tomáška, tak zjisíte, že nejsou identické.

A teď si Gin prohlédne podrobněji toto vlákno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí