Předkožka u chlapců

Napsat příspěvek
Velikost písma:
210
24.11.17 16:33
@gin 124 píše:
Já to nemám ze své hlavy. To, co jsem napsal, je jistý trend na západ od našich hranic.Mimoto, já takové problémy osobně nepamatuju, co má paměť sahá, dva a tři čtvrtě roku, ještě mlhavě pamatuju pradědečka, který když jsem byl tak starý, zemřel, tak mi to jako děcku vždy šlo přetahovat naprosto lehoučce.

Od kdy Vám předkožku doma stahovali, nemyslím, že jako dítě byste si ji náhodou stáhl sám a při koupání to sám pečlivě dělal? V necelých třech letech to je samozřejmě dobré, když to jde, ale určitě to není nutné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2614
24.11.17 20:20

Vůbec. U mne zjišťovala matka, jestli mi to jde až v mých deseti letech a naší starou dětskou to vůbec nezajímalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
210
24.11.17 20:32
@gin 124 píše:
Vůbec. U mne zjišťovala matka, jestli mi to jde až v mých deseti letech a naší starou dětskou to vůbec nezajímalo.

Tak dost holek by se v tom věku už před tatínkem stydělo, aby je viděl, natož jim ukazovat, že mají vše v pořádku. Klukům nahota před matkou tolik problém nedělá, ale stejně si myslím, že je lepší, když to matka u syna zkontroluje dřív. Když to nejde, jsou zdravotní důvody, má se to vyřešit věkem, tak asi jo. Ale jinak bych v tom věku se snažila zachovávat intimitu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2614
24.11.17 20:48

Ona to udělalo pouze jednou. U nás v rodině se na tu intimitu velmi dbalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
210
24.11.17 21:06
@gin 124 píše:
Ona to udělalo pouze jednou. U nás v rodině se na tu intimitu velmi dbalo.

Ona pak to je možná horší, když kluk není zvyklý a nejednou máma chce, aby ukázal pindíka a stahovat kůžičku. Zas dost dětí vyrůstá jen s matkou, tak to jinak nejde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí