Přehlásit dítě do jiné školy?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
SAJ
17073
3.9.20 20:01
@martina.se píše:
To je dobrý for. Vidělas je někdy aspoň z dálky? Ti půjčím gheto u práce.. Co tam se děje, to je šílený.. 3lety smradi samotný polonahy na ulici, žebraji, kradou, starší, klidně 6-8let prepadaji, vrstevníky atd.. Bych chtěla videt tuhle verbez, jak v klidu sedi ve škole.. Mmchdm, tohle místo je známé dost, každou chvilku díky cigosum ve zprávách.. Díky bohu, že ze to od bydliště mam daleko..

Cejl?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
3.9.20 20:02
@SAJ píše:
Cejl?

Marianky v Ostravě.. Tady se večer fakt bojíš do MHD

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
SAJ
17073
3.9.20 20:05
@martina.se píše:
Marianky v Ostravě.. Tady se večer fakt bojíš do MHD

Jj, chápu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3906
3.9.20 20:11

A ti Romové jsou z jakého prostředí? Pokud jsou to normální rodiny, tak by mi to nevadilo. Jestli jsou „sociálních slabí“ (ubutovny, chlast, nezamestnanost, automaty, nevzdelanost…), tak bych dítě preradila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.9.20 20:24
@Anonymní píše:
@unuděná Ano, kapacity se uvolnily, v naší čtvrti se nově otevřel druhý stupeň a místní děti nemusí dojíždět. A když nastěhuješ x rodin do velkého paneláku, tak jsou spádové do stejné školy. Jestli chceš konkretizovat, pošlu SZ.

Vim kde, Repy.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
3.9.20 20:36
@Matt 02 píše:
Problém je, že si to neumíte představit. V zákonech se neoruentuji, nevím jak oni to dělají, ale mají nárok i treba na proplacení taxíku do krámu. Znám jich plno, kteří žijí v takových bytech, majitelů z Prahy. Ten majitel si napálí nájem, socka to zaplatí. Za byt dá tak 400 tisíc max, možná méně. Víte oni se lidé nejprve snaží prodat byt dráž a normálním lidem, ale nikdo to nechce, kdo na to má jde jinam. My jsme treba vchod v pohodě, ale okolo už je to síla. Tady se lidi snaží, radši ho koupí sousedi a probouraji si to, my to taky tak máme, než aby to prodávající nakonec prodal těm co ty byty shání. Byl by k tomu dotlačen okolnostmi. Oni nabídnou malou cenu, ale když se původní majitelé nemohou bytu x měsíců zbavit, chtějí pryč, mají sehnaný byt jinde, tak nakonec jim to prodají i když hodně pod cenou. Ty byty jsou třeba po starších lidech, buď zemřou, jdou do pečováku nebo se bojí tady žít a ty mají byty většinou v původu, není moc co zničit. Ten člověk co ten byt koupí má ten byt max za pár let od socky zaplacený. No halt na to někdo má žaludek a takovým je jedno nějaké problémy, za prvé to neřeší, nikdo ani toho člověka reálně nezná a za druhý, pokud by jste to rozjela a šla potom, mohla by jste ráno stát před autem s propichlou gumou minimálně, nikomu se to moc nechce řešit.Příspěvek upraven 03.09.20 v 14:15

Jiste, proplaceni taxiku. Je videt, ze se v zakonech nrorientujes, zadny paragraf tam totiz neexistuje. Jen papouskujes pitomosti

• Citovat
  • Upravit
59398
3.9.20 20:45

Vyčkávat je sice hezké, ale ty ostatní školy těch volných míst nebudou mít tolik a jestli i z dalších tříd to rodiče budou řešit tak pak nebude místo :? I ta učitelka nebude mít šanci ohlídat aby vše bylo ok :? a lepší změna hned než vyčkávat a řešit to za 2m.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7296
3.9.20 20:59
@Anonymní píše:
Jiste, proplaceni taxiku. Je videt, ze se v zakonech nrorientujes, zadny paragraf tam totiz neexistuje. Jen papouskujes pitomosti

Já někde píšu, že je to zákon? Já jen píšu, že u nás mají lidi na socce nárok za nějakých podmínek získat kartičku, na kterou můžou jet opět za určitých podmínek občas zadáčo taxíkem. Neznám nikoho bílého, kdo tu kartičku má, ani nikoho, kdo dostal pračku. Je mi to ale jedno, mě oni nevadí, za prvé nejsou všichni stejní, jejich styl života jim nezávidím a mě nic neudělali. A když v tom umí chodit, tak prosím. Jen jsem vysvětloval systém s těma bytama a tak to je, stejně tak s tím taxíkem či koupákem, proč bych si to vymýšlel? Nikde ale nepíšu, že je na to zákon, jestli je to jen schválené od města nebo třeba od svatého Dindyho je mi jedno. Třeba je to to samé, jako když město odpustí poplatky za popelnice, taky na to není zákon, je to věc každého města a může zase ty poplatky vrátit, jak se stalo třeba u nás. A příště zkuste pod svým nickem, snad se za svůj názor nestydíte ne? :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.9.20 21:08
@Anonymní píše:
Vim kde, Repy.
:palec:
  • Citovat
  • Upravit
17
5.9.20 01:45