Prehnana laska k detem

Napsat příspěvek
Velikost písma:
ludmilaadamkova
17.7.22 17:36

By tebou okamžitě s im presfabu je jasný jsi gay a ze syna děláš gaye je době že si to uvědomujes a studuješ je vidět že svůj problém chápeš a řešíš to i že jna dobře cestám chce to holt změnit své chování a věřím že syn gay nebude aleje potřeba se ho jakkoliv přestat dotýkat.

Držím palce.

• Citovat
  • Upravit
6796
17.7.22 17:46
@beruska9 píše:
@Andelskej_Satan : zjevne v tom mas jasno ty a taky jen se snazis vyprovokovat diskusi :nevim: jinak gaye ze syna neudelas (vetim, ze poradne trauma by to mozna dokazalo, ale tohle ne), ale i dite ma narok na pocit, ze je autonomni bytost a ne neci hracka, takze prehnat to klidne muzes a nebude jim to delat dobre.

Vubec ne, zadne vyprovokovani diskuze, zadnej troll. Ale chapu, ze nekteri diskuteri tu vidi trolla jen otevrou dvere jejich lednice :)

Tez jsem si doted myslel, ze homosexualita je genova, biologicka, ale po zabrednuti do teto problematiky hloubeji a precteni nekterych vyzkumu a tezi to neni tak jednoznacne, a existuje i samozrejme homosexualita zalozena na psychologickem/vyvojovem pusobeni ruznych vlivu na jedince.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6796
17.7.22 17:51
@ludmilaadamkova píše:
By tebou okamžitě s im presfabu je jasný jsi gay a ze syna děláš gaye je době že si to uvědomujes a studuješ je vidět že svůj problém chápeš a řešíš to i že jna dobře cestám chce to holt změnit své chování a věřím že syn gay nebude aleje potřeba se ho jakkoliv přestat dotýkat.Držím palce.
🤣…kdyz uz nic k tematu, aspon smysl pro humor:) to se taky pocita… :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ludmilaadamkova
17.7.22 17:56
@Andelskej_Satan píše: 🤣…kdyz uz nic k tematu, aspon smysl pro humor:) to se taky pocita… :mrgreen:

Vždyť je to kravina. Trauma a opačná orientace která by tom vznikla nemůže být způsobena kontaktem s rodiči jakéhokoliv pohlaví samozřejmě nesexuálním.
Pokud by to tak bylo všechny ženy by byly lesby. Protože všechny ženy se mazlí a pusinkuji se svými dětmi ať už ženského nebo mužského pohlaví. Naopak absence fyzického kontaktu je patologická.

• Citovat
  • Upravit
6796
17.7.22 18:05
@ludmilaadamkova píše:
Vždyť je to kravina. Trauma a opačná orientace která by tom vznikla nemůže být způsobena kontaktem s rodiči jakéhokoliv pohlaví samozřejmě nesexuálním.
Pokud by to tak bylo všechny ženy by byly lesby. Protože všechny ženy se mazlí a pusinkuji se svými dětmi ať už ženského nebo mužského pohlaví. Naopak absence fyzického kontaktu je patologická.

Pravda…vyzkumy spis popisuji absenci fyzickeho kontaktu nez prehnany cit rodice, jako jednu z pricin mozneho vyvojoveho vzniku homosexuality…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ludmilaadamkova
17.7.22 18:11
@Andelskej_Satan píše:
Pravda…vyzkumy spis popisuji absenci fyzickeho kontaktu nez prehnany cit rodice, jako jednu z pricin mozneho vyvojoveho vzniku homosexuality…

Tak vidíš tak tu nepis kraviny. Když se mazlit s dítětem opravdu nessxualne tak to je přirozeně a naopak dítě kontakt potřebuje doporučuju se podívat na opičky do zoo.

Pokud tvůj syn nezazije kontakt a lásku od rodičů pro miminko jsi doteky naprosto nejdůležitější protože jiné smysly jsou ještě omezené.. absence kontaktu jako patologická je x krát dokázána je na to spoustu výzkumu pokusů na opicích atd..

Tím že máš fyzicky kontakt se synem 2 roky tak co. Tak buď jsi hloupý a nebo jen provokuješ.

• Citovat
  • Upravit
6796
17.7.22 18:23
@ludmilaadamkova píše:
Tak vidíš tak tu nepis kraviny. Když se mazlit s dítětem opravdu nessxualne tak to je přirozeně a naopak dítě kontakt potřebuje doporučuju se podívat na opičky do zoo.

Pokud tvůj syn nezazije kontakt a lásku od rodičů pro miminko jsi doteky naprosto nejdůležitější protože jiné smysly jsou ještě omezené.. absence kontaktu jako patologická je x krát dokázána je na to spoustu výzkumu pokusů na opicích atd..

Tím že máš fyzicky kontakt se synem 2 roky tak co. Tak buď jsi hloupý a nebo jen provokuješ.

Spis jsem trosku znejistel, protoze kolem sebe vidim tatinky, kteri bud nedaji diteti pusu vubec, coz nechapu…nebo se chvastaji tim, ze prebalovani, koupani s radosti prenechaji zenam, ze pry by si pripadali jako pedofilove :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13319
17.7.22 18:26

A co na tohle všechno říká tvoje žena?
Jinak mi tvůj způsob uvažování přijde minimálně zvláštní…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ludmilaadamkova
17.7.22 18:35
@Andelskej_Satan píše:
Spis jsem trosku znejistel, protoze kolem sebe vidim tatinky, kteri bud nedaji diteti pusu vubec, coz nechapu…nebo se chvastaji tim, ze prebalovani, koupani s radosti prenechaji zenam, ze pry by si pripadali jako pedofilove :nevim:

Buď trolis nebo jsi hloupej :nevim: zkus použít mozek.

• Citovat
  • Upravit
3070
17.7.22 18:44
@Andelskej_Satan píše:
Spis jsem trosku znejistel, protoze kolem sebe vidim tatinky, kteri bud nedaji diteti pusu vubec, coz nechapu…nebo se chvastaji tim, ze prebalovani, koupani s radosti prenechaji zenam, ze pry by si pripadali jako pedofilove :nevim:

Můj chlap se se synem mazlí zrovna tak jako já a dokonce koupe jenom on. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6796
17.7.22 18:53

Pro Ludmilaadamkova:
Promin, ale vubec jsi nepochopila pointu, ale i tak diky za diskuzi, stacilo proste jen napsat: ne, absence citu je spis problem, tecka. Na obvinovani z trolleni nebo invektivy, na to nemam cas.

Mozna bude lepsi diskutovat dulezitejsi temata pro vyvoj ditete jako napr. V kolik hodin dite chodi do skolky a kolik hodin v ni travi…ha, toto tema tu fakt existuje :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6796
17.7.22 19:00
@Dara90 píše:
Můj chlap se se synem mazlí zrovna tak jako já a dokonce koupe jenom on. :mavam:

No vida, citim se normalne:) vlastne, mel bych zene s detma pomahat vic sakra, kvuli pracovnimu vytizeni koupu jen obcas.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20916
17.7.22 19:34

Dobrý den.

Zakladatel se jako troll neprojevuje… :think:
Proto prosím: Diskutujte k tématu. Nesouhlas, či opačný názor vyjadřujte slušně… Nemáte-li co říci k základnímu příspěvku, komentář si odpusťte ;)

Hezký den!

Petra

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6796
17.7.22 19:37
@admin píše:
Dobrý den.

Zakladatel se jako troll neprojevuje… :think:
Proto prosím: Diskutujte k tématu. Nesouhlas, či opačný názor vyjadřujte slušně… Nemáte-li co říci k základnímu příspěvku, komentář si odpusťte ;)

Hezký den!

Petra

Diky za podporu Petro.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
150064
17.7.22 20:47
@Andelskej_Satan píše:

Chvástají se vlastní leností a vychcaností a ani jim to nedochází.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí