Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Riskuješ předčasný porod jen proto, aby si panáček vyléčil streptokoka? Kdyby mu ten bimbas chtěl raději upadnout, aby se dal nemnožil ![]()
A k tobě se tak chová zejména proto, že mu to dovolíš. Je mi tě líto, ale je na čase, abys jeho nechala dospět a uvědomila sis, že matkou jsi jen pro to nenarozené dítě. Drahý pan manžel je tvůj partner. Pokud potřebuje držet se sukně, nechť se obrátí zpět na matku, aby ho ještě donosila do dospělosti ![]()
To je ale kretén, nestačim se divit. Poznámky k váze, nadávání… nevěřím, že jsi si před otěhotněním nevšimla náznaků. To si není schopnej sám obvolat a oběhat věci, že to za něj musí dělat ženská?
Ty vado já sem 31 tt můj muž kolem mě litá jak kolem princezny a to pracuje denně je to voják.. Přijde domů a má. Druhou sichtu 😁 ❤️️… Kdyby mi řekl že jsem kráva nebo něco tak už s ním dávno nejsem.. Máš doma peknyho burana to se na mě nezlob… Takový chlap by u mě klesl…
@Nickjmeno píše:
Vždycky mě udivuje, že si ho takovýho už našli a teď se hrozně diví, že se nezměnilchovat se takhle ke mě chlap, tak už jsme dávno od sebe, díky bohu mam milionovýho přítele, vždycky když čtu něco podobnýho, tak mu musim hned (v duchu) poděkovat, že neni de*il
Jo, taky si vždycky říkám, jak mám skvělýho manžela. A to mu ani nedělám teplé večeře
![]()
Mě by ani nehlo, posílat ho někam po doktorech, když sám nemá zájem. Jde přece o jeho zdraví. Ty si hleď sama sebe, ať jsi během těhotenství v pořádku.
Asi má chlapec jiné přednosti, které dokonale schovaly, že je takový
.
Upřímně nevím, co chceš tady číst? To že chlap se chová jako přerostlé děcko asi víš
, lepší to nebude,, spíš horší. Dítě dá vic zabrat, než náročný těhotenství (věř, že vim o čem mluvím). Ať s tebou jse k lékaři a poslechne si to, ať mu doktor vysvětlí rizika, aby si uvědomil, jak se chová, ale spíš mu to bude stejně fuk
.
Tak hlavně že má navařeno a vypráno
až si některé ženské vytáhnou hlavu z prd.ele, bude se jim žít o něco líp.
@Nickjmeno píše:
Když ti vadí, že se chová jak malej, tak k němu tak nepřistupuj. On si neumi domluvit doktora? Neumí tam dojet? Chceš tam? Jeď sám, nechceš tam jet sám? Ok, buď doma - je to jeho zdraví, ne tvoje
Nechápu, že ty se takhle chováš zcela dobrovolně a pak si na to stěžuješ, když si nechtěla jezdit, měla jsi být jednoduše doma a je po problému,…
Jinak gratuluju - skvělej výběr partnera, v budoucnu si spolu ještě užijetePříspěvek upraven 31.05.21 v 21:44
Jo to máš pravdu, že za něj vše vyřizuju jak za dítě. Jenže já to brala tak, že jsem teď doma a on má těžkou práci. A jeho zdraví? No to sice jo, ale já to pak nebudu řešit, až bude chtít sex nebo aby nenakazil malýho. Zázrak, že já to mám stále negativní. Chtěla jsem, aby se to prostě dořešilo co nejdříve
Mě nejvíc mrzí, že mu to ani zpětně není vůbec líto. Ještě se mi snaží vnutit, že já jsem ta zlá, ale já sem v tom teď fakt nevině. Jako to, že mě naštvalo, že to opět chtěl zrušit mi přijde normální. Prostě za to můžu já a nazdar a už se o tom nebudem bavit a šel spát. Tím to končí. MOžná, kdyby následující dny zjistil, že nemluvim a nevařim, tak by se jakože omluvil. Ale je mu to jedno. Nezdá se mu, že by se choval špatně a mě vysiluje ho o tom přesvědčovat, mám z toho zbytečný stres no ![]()
@Anonymní píše:
Jo to máš pravdu, že za něj vše vyřizuju jak za dítě. Jenže já to brala tak, že jsem teď doma a on má těžkou práci. A jeho zdraví? No to sice jo, ale já to pak nebudu řešit, až bude chtít sex nebo aby nenakazil malýho. Zázrak, že já to mám stále negativní. Chtěla jsem, aby se to prostě dořešilo co nejdříveMě nejvíc mrzí, že mu to ani zpětně není vůbec líto. Ještě se mi snaží vnutit, že já jsem ta zlá, ale já sem v tom teď fakt nevině. Jako to, že mě naštvalo, že to opět chtěl zrušit mi přijde normální. Prostě za to můžu já a nazdar a už se o tom nebudem bavit a šel spát. Tím to končí. MOžná, kdyby následující dny zjistil, že nemluvim a nevařim, tak by se jakože omluvil. Ale je mu to jedno. Nezdá se mu, že by se choval špatně a mě vysiluje ho o tom přesvědčovat, mám z toho zbytečný stres no
Upřímně? Poslala bych ho tam, kde slunce nesvítí. Je to obyčejný buran. Nechápu, že riskujes problémy v těhotenství.. A ještě si necháš líbit takové chování. U mě už by měl sbaleno a ave.. Twl.. Můj chlap makal, lítal kolem mě, 3 děti, ani nepipl. Spíš mě štvalo jeho věcné to nemůžeš atd
On je ddbil a ty slepá a naivní holka. Co jsi si našla…
Teď si vezmi, že v tom bude vyrůstat dítě, nádhera. To bych radši utekla.
Nebo ho zabila…
@Anonymní píše:
Jo to máš pravdu, že za něj vše vyřizuju jak za dítě. Jenže já to brala tak, že jsem teď doma a on má těžkou práci. A jeho zdraví? No to sice jo, ale já to pak nebudu řešit, až bude chtít sex nebo aby nenakazil malýho. Zázrak, že já to mám stále negativní. Chtěla jsem, aby se to prostě dořešilo co nejdříveMě nejvíc mrzí, že mu to ani zpětně není vůbec líto. Ještě se mi snaží vnutit, že já jsem ta zlá, ale já sem v tom teď fakt nevině. Jako to, že mě naštvalo, že to opět chtěl zrušit mi přijde normální. Prostě za to můžu já a nazdar a už se o tom nebudem bavit a šel spát. Tím to končí. MOžná, kdyby následující dny zjistil, že nemluvim a nevařim, tak by se jakože omluvil. Ale je mu to jedno. Nezdá se mu, že by se choval špatně a mě vysiluje ho o tom přesvědčovat, mám z toho zbytečný stres no
Zázrak, že jsi stále negativní? To s ním jako spíš bez kondomu, když to víš? A co si takhle přestat hrát na jeho matku a nechat ho vyžrat důsledky jeho chování? Nemocný péro = žádný sex například.
@terien píše:
Tak hlavně že má navařeno a vypránoaž si některé ženské vytáhnou hlavu z prd.ele, bude se jim žít o něco líp.
Navařeno, vypráno a vyklepaný pytlík…