V čem přenášíte miminko z auta?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
26747
28.1.21 14:24
@Lily Evans píše:
Fakt někomu připadá vajíčko těžký? Vždyť samotný má tak max 3 kg, váhovej limit dítěte je myslim 9 kg, takže víc než 12 kg to nemá - kettlebel téhle váhy mám doma a běžně s ním cvičím :lol: normálně jsem nosila dceru ve vajíčku nebo jsem přicvakla na podvozek kočáru (nebo to nosítko no, manducu ne, ta je až pro větší).
Tu tašku jsme v hlubokejch devadesátkách měli na ségru, pamatuju si že naši ji svorně nenáviděli, hrozně nepraktická věc.

Hlavně se tím člověk jde nejčastěji pár minut max pár desítek metrů. Se dělá jak kdyby to byl pytel cementu. I ve dvou rukou se to dá nést :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
858
28.1.21 15:32
@Bubla Bůčková píše:
Hlavně se tím člověk jde nejčastěji pár minut max pár desítek metrů. Se dělá jak kdyby to byl pytel cementu. I ve dvou rukou se to dá nést :nevim:

Taky to nechapu :nevim: za prvý je to obvykle na pár metrů, za druhý kolikrát do týdne člověk někam jede? Jednou, dvakrát? Možná mám zkreslený představy :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22051
28.1.21 16:06
@Secado píše:
Taky to nechapu :nevim: za prvý je to obvykle na pár metrů, za druhý kolikrát do týdne člověk někam jede? Jednou, dvakrát? Možná mám zkreslený představy :nevim:

Tak, to je různé, já třeba v tom období jezdila téměř každý den – ovšem o to víc mne pak ta taška štvala. Neskladná, v podstatě pořád špinavá (protože jsem nebyla schopna zvednout ze země třeba klíče, když mi vyklouzly z ruky, aniž bych ji postavila na zem), dítě se v tom pořád budilo…

Jednou jsem dokonce zakopla a ťukla malého právě o to zábradlí… a to byla poslední kapka, pak to šlo z domu.

Ona si to zakladatelka vyzkouší a uvidí… Dítě ji naučí samo, v tomhle člověk na řeči ostatních většinou neslyší :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.1.21 18:48
@BohunkaP píše:
Tak, to je různé, já třeba v tom období jezdila téměř každý den – ovšem o to víc mne pak ta taška štvala. Neskladná, v podstatě pořád špinavá (protože jsem nebyla schopna zvednout ze země třeba klíče, když mi vyklouzly z ruky, aniž bych ji postavila na zem), dítě se v tom pořád budilo…

Jednou jsem dokonce zakopla a ťukla malého právě o to zábradlí… a to byla poslední kapka, pak to šlo z domu.

Ona si to zakladatelka vyzkouší a uvidí… Dítě ji naučí samo, v tomhle člověk na řeči ostatních většinou neslyší :mrgreen:

Přesně tak :D musim to vyzkoušet, rady si určitě vyslechnu, ale i tak by mi to nedalo. Jen ještě tedy prosím, kdyz jste tu tašku využívala, měla jste tam deku či fusak, nezklouzavalo mimco? Děkuji ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22051
28.1.21 19:50
@luciferka.s píše:
Přesně tak :D musim to vyzkoušet, rady si určitě vyslechnu, ale i tak by mi to nedalo. Jen ještě tedy prosím, kdyz jste tu tašku využívala, měla jste tam deku či fusak, nezklouzavalo mimco? Děkuji ;)

Měla jsem chlapečka listopadového, takže v začátcích (první dva měsíce) jsme ho při přenosech v podstatě vždycky měli v nějakém „fusaku“ (takovém, který se dal použít a hlavně rozepnout v autě a autosedačce)… a nesklouzával tím pádem nikdy nikde. Nikde ničím jsme nic nevycpávali.
Byl umístěn „lehce oblečen“ do autosedačky, dovezen na místo a (s přehozenou dekou) odnesen na místo určení.
Přenášela jsem ho vždy s tím, v čem byl - přičemž jsem měla vždycky po ruce nějakou lehkou dečku, kdyby nastala nějaká nepředvídaná situace.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14726
29.1.21 20:00

Ja teda klidne nesla ve vajicku i 10kg dceru. Sice jen od auta a pak 2 patra, ale pohoda. Horsi bylo, kdyz ji novorozenou 3kg nesl manzel na prvni prohlidku k pediatrovi. Auto jsme nemeli, kratce pred porodem jsme bourali, takze jsme si ani nemohli zajet pro kocarek :D No bylo to 2 km k doktorovi a 2 km zpatky. Tak mel peknou posilovnu :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí