Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Přesolila jsem čočku, moje vina, dělala jsem 15 věcí naráz
a ještě jsem to ani nezkusila (vařím přece popaměti
) a dala dětem (2,5 roku), moc to nejedly a rovnou chtěly spinkat. Občas takhle s jídle blbnou i když jinak jí všechno a nefrfňají, tak jsem to neřešila a dala je spát, že to dojí po probuzení (i jindy to tak občas dojídají).
Jenže pak jsem si nachystala i já a zjistila, že je přesolená
![]()
Jak zachránit čočku na husto? (znám fígl s bramborem, ale to je do vody a taky už žádná voda není)
jde to nebo mám rychle uvařit něco jiného?
Děkuju za rady
@subsomi v klidu..měla jsem ten správný nadhled, který bych nešťastná stojící nad hrncem taky třeba neměla
![]()
Ach jo
A já nedávno vyhodila hrnec přesolené čočky, protože jsem nevěděla co s tím. A jíst se to opravdu nedalo ![]()
@Gepardice Já bych ji taky vyhodila, zas tolik to nestojí a co bych dělala s dvojnásobkem čočky, to by taky nikdo nejedl, takže bych stejně půlku vyhazovala, takže efekt stejný.
Já jednou přesolila čočku a jedna ani druhá várka dovařené čočky bez soli nestačila, tak jsem nakonec dovařovala tři dávky čočky, aby to bylo dobré ![]()
@j.a.n.i1 píše:
@Gepardice Já bych ji taky vyhodila, zas tolik to nestojí a co bych dělala s dvojnásobkem čočky, to by taky nikdo nejedl, takže bych stejně půlku vyhazovala, takže efekt stejný.
Já čočku mrazím, po rozmražení je jak čerstvá ![]()
@Klementyna píše:
Já čočku mrazím, po rozmražení je jak čerstvá
Já už takhle bojuju s místem v mrazáku, aktuálně se tam nevejde nic… ale když bude místo, tak třeba vyzkouším
až zase zbyde.
@j.a.n.i1 píše:
Já už takhle bojuju s místem v mrazáku, aktuálně se tam nevejde nic…
To znám, my máme taky narváno, že už se tam fakt nevejde nic, no a nakonec jsem schopna tam nějak vervat ještě půl prasete ![]()
@j.a.n.i1 No vida, prase s čočkou a máš obědy na půl roku dopředu! ![]()
@Klementyna píše:
To znám, my máme taky narváno, že už se tam fakt nevejde nic, no a nakonec jsem schopna tam nějak vervat ještě půl prasete
taky znám ![]()