Přestup do spádové školy

Napsat příspěvek
Velikost písma:
21972
25.8.24 16:29
@Anonymní píše: Více

Předpokládám, že sis jej napsala sama ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.8.24 16:32
@1Pears1 píše: Více

Není, ale psychická šikana je ještě horší a nechceme, aby v 15 let ditě skočilo ze střechy: https://www.extra.cz/…lnosti-59820

Kamarády tam nemá, jelikož v dané škole se děti spolu nekamarádí, maximálně se někteří spojí proti někomu dalšímu. Je to na hlavu a nechtěli jsme tomu nejdříve věřit, pokud nám to nepotvrdili i dospěláci přímo zevnitř!

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
25.8.24 16:34
@Kelsey píše: Více

To by byla samozřejmě ideální varianta. Proč bychom menili školu, pokud tam bude dítě spokojené? :nevim:

• Citovat
  • Upravit
30408
25.8.24 16:34

Rozumím. Nevíš, co ta slova znamenají, prostě kecáš. Vršíš jednu lež na druhou a už nevíš, jak z toho ven. Zbytečná diskuze. Obvolej ty školy, vynech ty trapné pohádky, snad bude tvůj kluk v pohodě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.8.24 16:37
@hanka.br. píše: Více
Škola existuje a až dítě přestoupí, tak jím uděláme takovou reklamu, že jí budou muset zavřít! Konkrétní příklady pro řešení původního dotazu nejsou důležité a mohly by přispět k identifikaci dítěte a školy.
  • Citovat
  • Upravit
1760
25.8.24 16:41
@mado píše: Více

Nenapsala. Napsala jsem ho já. Já už mám děcka ze základky pryč a na soukromé školy jsem nikdy neměla prachy. Zkus srdíčkový test - dej zakladatelce lajk a uvidíš, že mně se nepřipíše. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
25.8.24 16:41

Edit: 2×

Příspěvek upraven 25.08.24 v 16:45

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
25.8.24 16:44
@sysi píše: Více

Co to je ten srdíčkový test?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.8.24 16:49
@Matt 02 píše: Více

Vyskakuji, protože tyhle jedubaby se nas.erou do každé diskuze a nic relevantního neporadí, jenom ryjou co, kde, proč a dobře vám tak, jenom aby si kopli do zakladatele/ky. Normálních příspevků, ze kterých se dá něco vzít, je pak jenom cca 10%.

• Citovat
  • Upravit
17271
25.8.24 16:50

Při domácí výuce musí být přijaté v nějaké kmenové škole, kam chodí na přezkoušení.

Příspěvek upraven 25.08.24 v 16:50

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.8.24 16:50
@sysi píše: Více

Dej sem anonymní příspěvek a podepiš se. Bude u něj jiná kytka.

• Citovat
  • Upravit
17271
25.8.24 16:53

Anebo tam může dítě zůstat, když bude spokojené a nebude to mít přes celou Prahu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.8.24 16:56
@hanka.br. píše: Více

Samozřejmě, to je takový problém zjistit, co které slovo znamená: https://zapojmevsechny.cz/…se-projevuji.

Typická učitelka, která se vyvyšuje nad ostatní, protože ona přece všechno ví nejlépe. Kdybychom popsali jenom část věcí, které se na dané škole dějí, tak by školu museli zavřít, jelikož rodiče by okamžitě své děti přehlásili jinam.

• Citovat
  • Upravit
5969
25.8.24 17:14
@j.a.n.i1 píše: Více

Jsi trapná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27704
25.8.24 17:30

ne mají normálně úřední dny takže u nás to je každé pondělí kdy tam je 100% ředitelka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Mateřské školy na eMiminu

Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?

Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.

Pracovní listy k vytisknutí na eMiminu

PDF ke stažení a tisku zdarma.

Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.

Poradna dětského psychologa

Ikona - Václav Mertin

PhDr. Václav Mertin