Přetahování pindíka - nutnost?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2185
17.7.12 15:02
@alifie píše:
@tasaBohužel mnozí lékaři mají snahu léčit i v případě, kdy žádná léčba není potřeba. Mám pocit, že právě tohle je jeden z těch případů. Prostě pomůžeme přírodě za každou cenu.
:palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17221
17.7.12 15:07
@Kačenkaaaa píše:
Malému přetáhla poprvé nák v 7 měsícich od te doby přetahuju ale mu to šlo od začátku hezky..pak jsem měsíc nepřetahovala a už mu to začlo zarustat

Vy jste případ, kdy to v těch sedmi měsících už nebylo přirostlé, takže přetahování kvůli mytí bylo potřeba. Ale většina dětí ji má v roce ještě přirostlou a snažit se batoleti neuvolněnou kůžičku násilím přetáhnout, když nemá žádné problémy, je prostě ptákovina ve stylu „budeme Vás léčit, i kdybych Vás tím měli zabít“. (Sorry, mám blbé zkušenosti s lékaři, a od té doby, co jsem si začala ověřovat, co mně, mým dětem a mým příbuzným předepisují, tak míra mojí důvěry klesla na nulu.)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.7.12 15:08

Manželovi to tchýně taky nedělala úplně jen z části a zarostro mu to v 16 musel už na obřízku jeho bratr je na tom stejně obříska. Nemohli mít sex

• Citovat
  • Upravit
2976
17.7.12 15:10

Náš pediatr taky říká nechat na pokoji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2185
17.7.12 15:21

Jak říká známý urolog z Motola : „Kdo močí, je u mně v pořádku“

(Na oslavě už v náladě :lol: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33
17.7.12 15:56

Můj synek bude mít teď 11 měsíců. Četla jsem spoustu diskuzí na toto téma. Jedni jsou pro jedni jsou proti. Moje sestra přetahuje já nepřetahuju. Myslím že to přijde samo až bude trošku větší. Také jsem tápala zda ano nebo ne, ale prozatím jsem to odložila. Zkusila jsem to jednou ve vaně a malý nebyl moc nadšený i když si za něj občas tahá sám :P odemne se mu to nelíbílo. Tak to nebudu hrotit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26093
17.7.12 16:01
@tessy píše:
Jak říká známý urolog z Motola : „Kdo močí, je u mně v pořádku“(Na oslavě už v náladě :lol: )
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
17.7.12 18:29

Našeho klučinu to naučill přítel :D vlezli si spolu do vany můj chlap mu ukázal jak se,,to'' dělá prcek to zkusil a od té doby to dělá pořád ale jen co mu to jde, pořád to tam na kousku drží…doktor nám radil koupele v heřmánku ale to sme ještě nezkoušeli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2976
17.7.12 19:31

@luckapata Chlapi sobě :mrgreen: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
444
17.7.12 20:28

Nepřetahuji, malej si na pindíka nenechá šáhnout, tak jsem to vždycky odložila na jindy :( Nedávno jsem byla se synem na 18ti měsíční prohlídce, tak jsem čekala, že nám doktorka vynadá. Ale naopak - zkusila přetáhnout a šlo to krásně, že to prý ani některým stejně starým chlapečkům takhle hezky nejde :D
Takže fakt nevím, co je lepší…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
283
17.7.12 20:37

Já jsem se přiklonila k názoru nechat být. A na roční prohlídce doktorka opatrně zkusila přetáhnout a šlo to bez problému :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
541
17.7.12 21:49

Ahoj, u syna jsme přetahovali od roka, ted mu bude 6let a přetahuje si sám, každý večer ve vaně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
17.7.12 23:09
@tasa píše:
Nečetla jsem diskuzi, ale naše výborná doktorka radí přetahovat, aby se předešlo přirůstání, resp. srůstání. Je fakt dobrá, nemám důvod jí nevěřit.

Jak předešlo přirůstání??? Předkožka je po narození přirostlá k žaludu, to je normální fyziologický jev. Někomu se odloučí dřív, někomu později. K srůstům naopak dochází v důsledku mikrotrhlin vzniklých při přetahování na fest.
Moje ex mudr byla taky výborná, odešla jsem od ní kvůli přestěhování a ne pindíkovi, přesto jsem se na její rady ohl. přetahování vyprdla a dobře jsem udělala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1468
18.7.12 00:13

U prvního syna řekl dr. na roční prohlíce, at pomalu zkoušíme přetahovat…zkoušeli jsme a i přes odpor dítka to trošku šlo a my to přestali řešit…v pěti letech dr. řekl, že už by to mělo jít v pohodě, jinak je třeba nějakýho dalšího řešení…tak jsme týden trenovali a přes počáteční neúspěch, nebyl po týdnu problém se správným přetažením…
u druhého syna jsme přetahování začali řešit až před tříletou prohlídkou…stačili dvě koupání s ukázkou a pak měsíc nedělal nic jiného než přetahoval pindíka při jakékoliv příležitosti :roll: a hrozně ho to bavilo :)
takže já bych to nehrotila…chcete-li zkoušejte to, ale žádné násilí a žádná panika…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
71
18.7.12 13:48

My jsme byly včera na prohlidce rok a pul. a malému nejde vubec stáhnou a dr říkala ze do 3 let se stím nemá nic dělat pokud nebudou žádne problemy jako hnisáni a infekce …jen pri koupání pořadně umýt..a pokud se to do 3 let samo neuvolní tak pak se to bude řešit…každý říka neco ale já dám na svou doktorku :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí