Prevenar 13 nebo Synflorix?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2415
3.7.11 20:59

Naše děcka mají za sebou druhou dávku Prevenaru13. Mudr jim to dával společně s hexou a až na trošičku zvýšenou teplotku ok. Doplatek byl 360Kč za jednu dávku, ale prý bude od 1/7 větší :pocitac: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
778
3.7.11 21:02

Ani jedno, naprosto zbytečné očkování!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2415
3.7.11 21:05

Na to se zakladatelka neptala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102677
3.7.11 21:11

přesně tak.se zájmem sleduju tuhle diskusi a čekala jsem, kdy taková odpověd přijde :palec: :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
778
3.7.11 21:20
Cipisek79 píše:

Chtěla názor na očkování a dostala ho…já tady názor nikoho dalšího nehaním, tak prosím nedělejte to ani Vy!
Zakladatelce jen radím, ať si přečte složení obou vakcín a to samotné jí bude stačit k tomu, aby si takové očkování rozmyslela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2415
3.7.11 21:38

Ale já tu taky žádný názor nehaním. Jen jsem podotkla, že dotaz nezněl očkovat nebo neočkovat, ale očkovat Prevenar nebo Synflorix ? To je vše. Rozhodně tu nechci rozdmýchávat nějaké emoce. Myslím, že to sem nepatří, páč takových diskuzí je tu habakuk :wink: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5470
3.7.11 21:46
Hermiona píše:
Cipisek79 píše:
Chtěla názor na očkování a dostala ho…já tady názor nikoho dalšího nehaním, tak prosím nedělejte to ani Vy!
Zakladatelce jen radím, ať si přečte složení obou vakcín a to samotné jí bude stačit k tomu, aby si takové očkování rozmyslela.

a kde se da sehnat to slozeni vakcin?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5470
3.7.11 21:48
Cipisek79 píše:
Naše děcka mají za sebou druhou dávku Prevenaru13. Mudr jim to dával společně s hexou a až na trošičku zvýšenou teplotku ok. Doplatek byl 360Kč za jednu dávku, ale prý bude od 1/7 větší :pocitac: .

nam MUDR rikala doplatek 350 na kazdou davku. a to byl kveten. a prvni davka nam vychazi spolecne s druhou hexou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
778
3.7.11 21:49
Pexeso píše:
Hermiona píše:
Cipisek79 píše:

Kniha- Očkování, obchod se strachem. Autor Buchwald.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5470
3.7.11 21:50
finduska píše:
budu davat synflorix ,pry se lepe snasi s hexou,no celkove moje mudra povidala 10minut,takze tak :palec:

fin a co hlavne ti dr rikala?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
778
3.7.11 21:51
Cipisek79 píše:
Ale já tu taky žádný názor nehaním. Jen jsem podotkla, že dotaz nezněl očkovat nebo neočkovat, ale očkovat Prevenar nebo Synflorix ? To je vše. Rozhodně tu nechci rozdmýchávat nějaké emoce. Myslím, že to sem nepatří, páč takových diskuzí je tu habakuk :wink: .

Mám doma dítě, které na očkování Prevenare zaplatilo vlastním zdravím a bylo nám to potvrzené lékařem. To je dost velký důvod, doporučit každému, kdo se ptá a ještě dítě nenaočkoval, aby tak ani nečinil.
Do smrti si to budu vyčítat!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5470
3.7.11 21:54
Mooby píše:
Nikdo ti extra neřekne zda to, nebo to. My dali Prevenar13 s hexou dohromady a v pohodě. Každý dítě je jiný a i reakce na očko bude jiná. Můžete být bez problému jako my nebo mít horečku, zvracení atd. Je to individuální.
Tak jako ti nikdo na 100% neřekne zda dát ROTARIX… Ano je velké riziko, že bude mimčo v nemocnici s průjmem, ale zatím nikdo nebyl s rotavirovou infekcí v nemocnici z mé blízkosti, ale s úplně jinou nákazou :-)
Synflorix má jen výhodu, že je zdarma narozdíl od Prevenaru.

mala docela ma problem se strevy - prujem. tak s tim Rotarixem uvidime. na ten je jeste cas.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
778
3.7.11 21:56
Pexeso píše:
Cipisek79 píše:
Naše děcka mají za sebou druhou dávku Prevenaru13. Mudr jim to dával společně s hexou a až na trošičku zvýšenou teplotku ok. Doplatek byl 360Kč za jednu dávku, ale prý bude od 1/7 větší :pocitac: .
nam MUDR rikala doplatek 350 na kazdou davku. a to byl kveten. a prvni davka nam vychazi spolecne s druhou hexou.

PEXESO- opravdu mi věřte, že nejsem žádná afektovaná matka, která Vám tady bude hlásat do nebe volající „kecy“ abyste neočkovala nic atd., ale toto očkování pokud ho opravdu chcete, nedávejte aspon za žádnou cenu dohromady s hexou. Mělo by být alespon 14 dní rorestup mezi druhy. :wink:
Vím, že Vám tu napíše dalších X mamin, že to tak udělaly a nic se nestalo. Byla jsem jednou z nich. Bohužel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5470
3.7.11 21:57
Hermiona píše:
Pexeso píše:
Hermiona píše:
Cipisek79 píše:
Kniha- Očkování, obchod se strachem. Autor Buchwald.

a nevis zda neni nekde k sehnani pribalovy letak k terms vakcinam. knizka je takova zvlastni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
finduska
3.7.11 21:59

hermiono-a co se stalo?

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat