Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Zdravim ladies ![]()
Trápí mě šílený špek(převis přes džíny, když si sednu).
Od 30.3 jedu zdravý životní styl, začala jsem i cvičit. Mám dole už 11kg. Všude jsem relativně zhubla na cm, ale toto mě trápí. Jsem od porodu 4měsíce. Díky za rady
Zhubla jsem od porodu 31 kilo, mám hubené ruce, nohy, ale pupek mám pořád. Pomáhá na to jedině posilování, dřina, tak s emi to vždy trošku spraví, ale stejně kus kůže tam zůstává. Po druhém díděti plánuji abdioplastiku.
Jo a od porodu jsem 3 roky.
Me na to docela pomahaji ty stahovaci bombardaky s vysokym pasem - ne ze bych byla buhvi jak hubenejsi ale je to pro me pohodlnejsi, zaprve mi nefouka na ledviny a za druhe mam takovou celistvejsi postavu protoze to neni pulka kalhoty pak deleni previsem a pak tricko… v HaM maj pekne za 300. Doporucuju. ![]()
@anti17 a nemáš rozestoupené břišní svaly? já jsem taky 4m od druhého porodu a nedávno jsem si na to přišla. na to se pak nesmí cvičit sedlehy a podobné cviky.
@sad 1 asi myslíš abdominoplastiku, mamka byla a já bych teda nešla… jizva škaredá a nic to nezaručuje. Ještě si to rozmysly… ![]()
@anti17 lehni si na záda, pokrč nohy a zvedni hlavu a ramena až k lopatkám (zaberou ti břišní svaly) potom si sáhni těsně nad pupík a pokud máš škvíru mezi svaly, tak máš rozestup. já ho mám na prst, ale je to po porodu běžné, chce to nejdřív spravit tohle a pak posilovat. podle fotky to tam asi maličko bude, vypadám dost podobně ![]()
@anti17 co to přesně znamená? Počítáš KJ? Nebo máš jídleníček?
@Luisiana píše:
@sad 1 asi myslíš abdominoplastiku, mamka byla a já bych teda nešla… jizva škaredá a nic to nezaručuje. Ještě si to rozmysly…
rozmyslI ![]()
@Burj Chalifa Pardon, píšu jak tatar, vím o tom… ale prostě to nevidím ![]()