Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
@Lizzi píše:
@anti17 a nemáš rozestoupené břišní svaly? já jsem taky 4m od druhého porodu a nedávno jsem si na to přišla. na to se pak nesmí cvičit sedlehy a podobné cviky.
jak se to prosím, pozná? ![]()
@anti17 Já si myslím, že to dolu půjde
Podle mě je brzo, tělo se ještě dává dohromady. 4 měsíce po porodu není moc…dej tomu čas ![]()
@januschka Lehneš na záda, pokrčíš nohy a mírně zvedneš hlavu. Nad pupkem (někdy i pod pupkem) nahmataš díru - rozestup.
@Elisenika Tak jsem právě zjistila, že mám rozestup na dva prsty. Co se s tím dá dělat??? ![]()
@anti17 píše:
Zdravim ladies
Trápí mě šílený špek(převis přes džíny, když si sednu).
Od 30.3 jedu zdravý životní styl, začala jsem i cvičit. Mám dole už 11kg. Všude jsem relativně zhubla na cm, ale toto mě trápí. Jsem od porodu 4měsíce. Díky za rady
Vyšší džíny?
@Andílek13 No mělo by se to pomalu spravit samo.. já jsem po třetím dítěti a myslím, že se to nespraví. Jinak jsou i na to různé cviky. Nesmí se ale cvičit sedy lehy atd. ![]()
Ahoj všechny, obnovuji starší téma. Docela mi vadí převis na břichu. Nikdy jsem nebyla obézní, mám asi 55 kg, ale nad jizvou po císaři mám klokaní kapsu. V těhotenství jsem přibrala jen 7 kg, ale břicho jsem měla dost velké. Jsem už starší, od porodu mám řadu let. Vrtá mi hlavou, zda ten převis je špek, nebo povolená svalovina, nebo jen povolená kůže a zda by s tím šlo něco dělat kromě chirurgického zákroku. Jím zdravě, váhu nemám vysoukou. Mám i dost pohybu, hýbu se pravidelně, i posilování. Sval by šel jistě zpevnit, ale co ta kůže? Jak poznat, z čeho ten převis je?
Mám to podobně, dokonce mi to vadí i při sportu. Řešila jsrm s fyzioterapeutem, ale neví ani on, prý je potřeba cvičit stabilizační scalstvo a jak se vycvičí, co zůstane, je špek a kůže.
@Marakuja Nejsi jedina, takovych jsou nas hromady, co se jim kuze po cisari nestahla a nad jizvou se toto udelalo
Taky me to trapi, ale jinak, nez chirirgicky, se to zpravit neda ![]()
Dělat s tím jde opravdu jen to, že budeš cvičit, dělat si masáže (třeba za použití krémů pro těhotné na zvýšení elasticity kůže), zdravě jíst. Pokud je tam opravdu velké množství kůže, jinak než chirurgicky to asi odstranit nepůjde. Koukni na tuto diskuzi
@anti17 Kup si džíny s vyšším pasem
+ posiluj střed těla + případně zkus nějaký zákrok na klinice plastické chirurgie.