Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
@anti17 no tak jíst zeleninu 5denně, to není všechno. Dodržuješ poměry B, T, S na svoji váhu?
@anti17 akorat upozornuji ze to taky neni az takovy zazrak me se shrnuji kdyz nekdy a pak je to jeste horsi - nekdy musim rovnat…
@anti17 tak v tom případě nevím, pokud jíš, jak máš, tak by to zmizet prostě mělo. Možná musíš počkat, až tělo na změnu zareaguje, metabolismus se rozjede a pak to pofrčí.
@lyrica píše:
@anti17 tak v tom případě nevím, pokud jíš, jak máš, tak by to zmizet prostě mělo. Možná musíš počkat, až tělo na změnu zareaguje, metabolismus se rozjede a pak to pofrčí.
já myslím bohužel, že to taky nemusí být pravda. Já zhubla fakt 31 kilo, vše mám hubené, jím relativně vyváženě, až na občasné úlety, a je to na tom břichu furt. Měla jsem v těhotenství obrovské břicho a dle mě se to každému nevrátí na 100%.
@sad 1 já vidím kolem sebe živé důkazy toho, co se s tělem dá udělat. Když se pořádně maká a jí, tak jak má. A věřím, že to jednou vymakáš taky. Já jsem teď ve fázi, kdy čekám, jestli sundám tak poslední dvě kila a pokusim se to nějak tvarovat. Kéž by mi to vyšlo, jak si přeju. Vyjde! ![]()
@lyrica píše:
@sad 1 já vidím kolem sebe živé důkazy toho, co se s tělem dá udělat. Když se pořádně maká a jí, tak jak má. A věřím, že to jednou vymakáš taky. Já jsem teď ve fázi, kdy čekám, jestli sundám tak poslední dvě kila a pokusim se to nějak tvarovat. Kéž by mi to vyšlo, jak si přeju. Vyjde!
tak držím pěsti. Jako jo, pokud to myslíš v kombinaci s dřinou, tak to jo. Já myslela, že myslíš jen tím jídelníčkem. Já měla nejlepší výsledky po Jill, tu jsem dala 3×, ale je fakt, že pak už jsme necvičila a necvičím, jen trochu posiluju. Asi kdybych dala ještě aspoň 2 x Jill, šlo by to ještě, ale nemám energii už
A jinak mám ještě o 5 kilo méně než před otěhotněním, ale břicho větší no.
@sad 1 hele já jsem dřela Jill ( po prvním porodu 8 měsícú, pak Insanity ) a po druhém jsem teď v lednu začala s fitkem a jen silovým tréninkem poslala dolů +-13kg. Takže jsem se fakt našla v tomhle, žádné kardio na mě neplatí. HIIT max jednou týdně a to spíš na udržení kondice.
@lyrica píše:
@sad 1 hele já jsem dřela Jill ( po prvním porodu 8 měsícú, pak Insanity ) a po druhém jsem teď v lednu začala s fitkem a jen silovým tréninkem poslala dolů +-13kg. Takže jsem se fakt našla v tomhle, žádné kardio na mě neplatí. HIIT max jednou týdně a to spíš na udržení kondice.
tak to fakt dřeš, to určitě půjde. Já fakt takhle nedřu a nebudu, dokud nebudu mít straší dítě anebo aspoň hlídání babičky. Jinak chodím do práce. Vím, že mít více času a energie, taky bych se vrátila k fitku, které jsme v minulosti provozovala 4 x týdně. Tak držím pěsti, ty to dáš určitě
![]()
Dobrá diskuze, na mě Jill působila poprvé ale teď už ne… tělo zhuntované různýma blbýma dietama… no hrůza. Takže teď se už skoro 2 měsíce fakt snažím, nežeru, jím zdravě, píšu si tabulky, žádné sladké, večer žádné zobání, piju jen vodu a zelené nebo bílé čaje. Fakt se držím a dole jen 4 kg. Trefilo by mě, mám ještě nejmíň 10 Kg nahoře ale prostě se to hýbe hrozně pomalu…
@sad 1 já mám dva prcky, do toho peču z domova, ale neruvat si tu hodinku denně (4-5týdně) na fitko, tak bych byla naštavná
Jak si člověk zvykne. A tobě držím palce, aby ses k tomu zase mohla vrátit ![]()
@Luisiana diety jsou peklo no
Ono to člověka hrozně zabrzdí, do budoucna.
@lyrica To už taky vím
Teď žádnou nedržím, prostě se snažím jen zdravě… ale dlouhá dlouhá cesta. Mám nějakou motivaci tak se musím snažit
@Luisiana já jsem teda nikdy žádnou dietu nedržela. Takže mi stačilo jen najet na redukci a v pohodě. Ovšem musím říct, že tolik co sním teď, jsem v životě za jeden den nesnědla. Možná za tři dny
![]()
A že máš motivaci, to je super. Hlavně ji udržet ![]()