Převrácení kočárku :(

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1240
17.1.17 18:14

To se stalo mymu tatkovi kdyz vezl me. Vyndal kocar z auta a pri slozeni neco nedocvakl, pak najel na obrubnik a kocar se slozil, me to katapultovalo a letela jsem obloukem, byla jsem mimco v zavinovacce a zdam se byt bez nasledku :-). Pak pry kontroloval kocar 3× nez me tam dal :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2611
17.1.17 20:43

@Heivka Já,ale tak zaparkovaný kočár měla. Jenomže on se rozjel takovým způsobem, že kočár opravdu letěl vzduchem. Byla jsem si koupit jízdenku, jinak vždycky stojím u kočáru a pridržuji ho. A nejvíc mě dostalo, že kolem seděli lidi a nikdo se neobtěžoval ten kočár chytit nebo zvednout, než jsem k němu já přiběhla. Malá naštěstí ani neplakala, ale já byla fakt na prášky. Jezdíme MHD téměř denně a nikdy jsem žádný problém neměla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6650
17.1.17 21:46

@pajisek90 Tak to se musel rozjet jako hovado. Jen se zeptám, to byl hluboký kočár, sporťák, nebo golfky? Kolikrát mi totiž některé kočárky přijdou hrozně nestabilní, hlavně golfky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2611
18.1.17 06:45

@Heivka Jo rozjel se jako hovado. Byl to sporťák x-lander, žádné pírko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.9.19 14:25

Překopení kočárku s dvouměsíčním miminkem

Maminky, stala se mi dnes hrozná věc. :oops: :oops: :oops:
Dala jsem 6-leté neteři povozit kočárek s dvouměsíčním synem a jí se během minuty povedlo ho překlopit :-( Prostě jí napadlo se na něj pověsit a bylo to. Naštěstí byl na korbě kryt, takže malý jen sjel dolů pod ten kryt a překlopil se dopředu, ale díky krytu nevypadl ven. Ani nezabrečel, jen vykulil oči a spal dál. Je možné, že se mu i tak něco stalo? Přece jen ještě nedrží hlavičku. Mám pro jistotu někam zavolat? Moje doktorka ordinuje až zítra. Pořád ho sleduju, ale moc nevím, čeho si všímat. Je to malé mimčo, které většinu času pije, brečí, spí nebo kadí. Otřes mozku je snad vyloučený, když se nepraštil do hlavy. Ale bojím se, že má třeba něco s páteří…zktátka vypadalo to fakt děsivě. Co myslíte?

• Citovat
  • Upravit
6623
26.9.19 14:30

Prosím tě děti jsou gumový. Když nevypadal ven tak se mu nemá moc co stát. Nikam nevolej, nehysterci, neteř pouc že se na kočárek veset nesmí a hotovo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21091
26.9.19 14:35

Jj znám to. Mně se povedlo špatně zabrzdit korbičku a ta sjela že schůdku a taky se převrátila. Byla jsem fakt vyděšená, ale vše bylo ok. Neboj. Nic se nestalo a ty aspoň si víš, že máš neteř poučit a nebo jl
hlídat. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6534
26.9.19 14:36

V klidu, prosím tě. Já jsem vyklopila svýho 3m bráchu. Utíkala jsem s kočárem z kopečka, docela prudkýho. Kočárek se převrhl, naštěstí bokem. Brácha se vykutálel z korby a ještě aspoň 2 metry se kutálel dolů. Je mu 20 a je to zdravej inteligentní muž.

Příspěvek upraven 26.09.19 v 14:37

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
263
26.9.19 14:36

J8 bych ho jen sledovala. Mrkni mu na zorničky, až se probudí jestli je má stejně velké a taky jestli stejně reagují na světlo. A pak aby nezracel, jako myslím tím hodně takovou tu typickou šavli jak se říká a pokud chceš mít klid tak buď jeď na pohotovost a nebo zítra k dr. ať ho po neurologické stránce zkontroluje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6869
26.9.19 14:49

Můj syn má 6, jako zavěsit na kočár by ho snad nenapadlo, ale kočár veze a drží jako prase kost :roll: naštěstí ho to baví pár vteřin a předává ho dál. :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1212
26.9.19 15:08
@Tableta píše:
V klidu, prosím tě. Já jsem vyklopila svýho 3m bráchu. Utíkala jsem s kočárem z kopečka, docela prudkýho. Kočárek se převrhl, naštěstí bokem. Brácha se vykutálel z korby a ještě aspoň 2 metry se kutálel dolů. Je mu 20 a je to zdravej inteligentní muž.Příspěvek upraven 26.09.19 v 14:37
:lol: :lol: :lol: jako asi se v máme krve nedorezal, ale jako historka je to vtipné :lol: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44197
26.9.19 15:26

Pokud nevypadl a jeví se normálně, mělo by to být OK. Kdyby spadl z výšky, doporučuje se vyšetření.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1309
26.9.19 15:29

Když byl dceři asi měsíc, také se syn pověsil na madlo a překlopil ho dopředu. Také díky krytu nevypadala. Tak jsem jí srovnala zpátky a víc neřešila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6534
26.9.19 16:03
@Tejule píše: :lol: :lol: :lol: jako asi se v máme krve nedorezal, ale jako historka je to vtipné :lol: :lol:

Ani ne :mrgreen: Dostala jsem vynadáno jak snad nikdy. Potom ho vzala, uklidnila a vrátila do kočáru :pankac: Za dva roky jsem ho převrátila znovu, taky z kopečka. Převrátil se o vystouplej kanál.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.9.19 16:12

Pokud mas strach, zavolej na pohotovost. Me se prevratil kocar k madlu a doktorka rikala, ze to je v pohode, ze se tim pad zbrzdil. Tehdy asi pulrocni syn vypadl, ale nejdrive sjel dolu. Mel jen odrenou bradu. Ale krve by se ve me v tu chvili nedorezal. Spatne jsem ho zabrzdila a on sjel do silnice :oops: Bohuzel tam zrovna neparkovalo zadne auto a nastesti nic nejelo.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák