Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Stala se mi hrozná věc
Včera se mi převrátil kočárek s 5měsíční… Nenávidím se za to.. Kočárek se převrátil a malá se vykulila z korbicky a bouchla do celicka… Volala jsem dr co mám dělat, ta mi řekla at ji to chladim,.zatlačim boulicku a kdyby se něco dělo at jedem do nemocnice.. Miška po příchodu domů byla v pohodě, hrála si, papala normálně všechno v pohodě naštěstí. Má jen opravdu malou boulicku zdíky bohu. Ale stejně se pořád bojím aby se ji něco nestalo. Dr jsem ještě dnes volala, ze když se žádné příznaky otřesu mozku neprojevily, jestli se už nemám obávat tak říkala, ze kdyby ji něco bylo tak bych to už dávno poznala… Tak jsem se vás chtěla zeptat kdyby měla nějakou prasklinku tak by ji to určitě bolelo a plakala by ZE?
hlavně mě nwodsuzujte
Výčitek mám dost.. Miluju ji a nikdy bych ji neublížila
![]()
@misssiska nedávno jsem někde slyšela, že kdyby měla prasklou lebku, tak bude mít pěknou velkou táhlou podlitinu podél té praskliny, takže pokud má jen bouli, tak myslím že ok ![]()
@misssiska neboj, pokud je v pohodě, tak jí nic nebude, děti jsou gumové
. Ale hlavně jí proboha nezatlačuj bouli, fuj…
Neboj se a hlavně se uklidni a neobviňuj se
mně malej spadl ve 4m z přebalováku cca 140cm vysokého a bylo to taky šílený! Z ničeho nic se překulil! Samozřejmě pohotovost, vyšetření, hrůza - ale NIC se mu nestalo. Byla sem úplně vyřízena a neschopná matka. Ale prostě musíš si říct, že se to prostě stává…bohužel, sme jenom lidi…nic jí není, tak to hoď za hlavu
![]()
Nic si nevycitej. pracovala jsem na chirurgii a nebylo to ojedinele, kdyz tam pribehly, ze se prevratil kocarek
. Malinka je urcite v poradku ![]()
take by me zajimal typ kocarku, na ktery dat pozor
Tak vám moc děkuju za uklidnění. Potřebovala jsem to slyšet z více stran. Pořád nad tím přemýšlím jak se to mohlo vůbec stát…
A s tím rtg jsem právě taky přemýšlela, ze by ji tak dávka ozáření akorát prihorsila telicku…:( achjo jsem z toho celá špatná. Ale díky moc za uklidnění holky ![]()
To bude dobry, mne starsi katapultovala 2mesicniho z takoveho prehistorickeho kocarku, co jsme meli u babicky na zahrade, abychom nemuseli tahat kocar. Dopadl teda na travu, ale letel skoro 2 metry… Toho jeste bude. ![]()
Tak zrovna včera se mi to stálo taky, ale díky bohu jí se nic nestalo, měla radost, že je kočár vzhůru nohama ![]()
Urcite to bude v poradku
ale chapu tve pocity. Taky se mi stalo neco podobneho. Mala mohla mit kolem pul roku a jely jsme poprve k nove doktorce. Najizdela jsem s kocarkem na najezdy po schodech, spatne se mi zahaklo kolo a mala mi vyklouzla i s fusakem na zem. Ja blba nemela fusak pripoutany ke kocarku
Bezela jsem urvana rovnou do ordinace a dr malou hned zkontrolovala. Vse bylo nastesti v poradku, diky Bohu. Ale uvedla jsem se u dr. vyborne ![]()
Tak drzim palecky at jste v poradku, urcite ano ![]()
Teda holky, tak to jsem si říkala, ze se tohle žádné mamince určitě nestalo.. Pěkně semnou zamavalo, přítel o tom ani neví… ten by me asi liskl za to.Jsem opravdu šťastná ze se nic nestalo ![]()
@AnastazieB taky nechapu, jak ji to mohla dr poradit, co to je za dr??!!mackat mimcu hlavicku… ![]()
Není to žádná sranda.. Jak vidite na zemi, to tělíčko malé bezbranné. Je to strašlivy pocit… ![]()
@misssiska ja myslim, ze pokud je to fakt den a nic, tak to bude dobry, oni maj ty hlavy jeste mekky, ja bych na tvym misre jela vcera aspon na utz mozku, ale pokud uz je to den v pohode, tak nic, vezmi si jak v klid byla doktorka.
Jinak my prevratili kocar dvakrat, dve ruzny znacky, jednou Xlander na náledí, to sel kocar dozadu a oprel se o rukojet, to bylo v klidu, podruhy Casual, dcera byla po smeru jizdy, tatinek ji vezl, byl cerstvej snehovej poprasek, rozbehl se s kocarem, jenze v chodniku byla nejaka ryha, nebyla pod snehem videt, zapadly tam kolecka, kocar zastavil na miste, takze v te rychlosti ho pritel prevratil dopředu, mala pusou na chpdnik a jeste si na ni lehnul, krev z pusy a boule na cele, ale taky to bylo dobry nakonec.
My máme právě ten xlander.. @Tarinka jeje, tak to je hrozné.. A byli jste na nějakém vyšetření potom?.