Pribináček od 6. měsíce?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Proč se nesmí v 6 měsících banán? To čtu teda poprvé. Já ho dávám už víc než měsíc, je to jediné ovoce, které sní bez šklebů. Namačkám vidličkou a děcko baští celé spokojené. Já jsem naopak všude četla, že banán se dává jako jeden z prvních ovocných příkrmů ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak koukám radši pribiňák ne, jo a na ty dlouhé křupky jsem se chtěla taky zeptat ty neochucené co prodávají ve zdravé výživě, těma snad nic nezkazím ne? Zuby ještě nemá, ale žmoulat snad už něco může ne?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jo, křupky může. Hlavně se podívej na složení, když tam bude jen kukuřičná mouka a voda, je to v pohodě.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Určitě se kouknu na to složení. Jinak ty Hami sušenky drtím do přesnídávky.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
opinka píše:
Proč se nesmí v 6 měsících banán? To čtu teda poprvé. Já ho dávám už víc než měsíc, je to jediné ovoce, které sní bez šklebů. Namačkám vidličkou a děcko baští celé spokojené. Já jsem naopak všude četla, že banán se dává jako jeden z prvních ovocných příkrmů
je to exotické ovoce, které se jako první z příkrmů moc nedoporučuje
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mě dcera po pribiňáčku v 8 měsících zvracela, od té doby jsem jí ho nedala. Až v roce a půl a opakovalo se to, jinak mi jí úplně všechno bez problémů. Myslím, že jsem jí ho dala brzy a tělo se s tím nevypořádalo. Je to hodně hutné jídlo pro tak maličké děti, za mě ne.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
martinka456 píše:opinka píše:je to exotické ovoce, které se jako první z příkrmů moc nedoporučuje
Proč se nesmí v 6 měsících banán? To čtu teda poprvé. Já ho dávám už víc než měsíc, je to jediné ovoce, které sní bez šklebů. Namačkám vidličkou a děcko baští celé spokojené. Já jsem naopak všude četla, že banán se dává jako jeden z prvních ovocných příkrmů
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Hele mamka říkala, že banán jim doporučovali už v porodnici jako dávat na první příkrmy.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já o banánu taky četla až od 8.měsíce
A taky jsem ho tak dávala…To je zas sto názirů, jako na všechno.
Pribiňák rozhodně až později, mě teda tyhle kejdy nepřijdou užitečné ani po roce, ale dávat se můžou.Jinak že jsme to jedli my, neznamená, že to bylo v pohodě. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Když jsme to jedli my,tak v tom nebylo ještě tolik chemie a dalších srač.k ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No právě proto se na to ptám jaké názory máte na pribiňáky. Takže pryč s něma.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já dělám pribiňák od dceřiného roku doma a milujeme je všichni.Ale když človkěk koukne na složení těch kupovaných a případně si pozjišťuje co znamenají ty Ečka tak by ![]()
- Citovat
- Upravit
Pribináček bych nedala. Jinak dávám kukuřičné křupky, sušenky zatím ne, to až bude nějaký zoubek. Piškotek dávám taky, ale rozmačkaný do banánu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
RadkaOR píše:
No právě proto se na to ptám jaké názory máte na pribiňáky. Takže pryč s něma.
Máš pravdu, že za našeho dětství jsme je baštili pořád, ale dřív byl taky pribiňák úplně o něčem jiném, koukni na složení. Banánu bych se opravdu nebála. Super přehled co se doporučuje a co ne, je na stránkách kojeni.net v sekci příkrmy ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
opinka píše:
S takovou profilovkou už jste měli baštit banán v porodnici ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit