Přibrala jsem

Napsat příspěvek
Velikost písma:
526
10.1.21 17:27

Nebo prostě jíš málo. To po čase přestane fungovat a dělo všechno začne ukládat. Takže si určitě pohlídat že jíš víc než je tvůj bazální metabolismus.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14313
10.1.21 17:37
@Anonymní píše:
Na 170cm jsem vždy vážila 60kg, za tento rok ve svých 30letech jsem přibrala na 65kg. Nevím, jak mám kila shodit. Sportuji každý den - procházka (snažím se denně nachodit 10 000 kroků), běh (kolem 5-7 km), cyklistika, není dne, kdy bych neměla pohyb, ale kila ne a ne dolů. Zdravě jím - až na jedenkrát denně cappucino, to si neodpustím. Nemáte nějaké rady? Jsem už zoufalá. :( :(

Váhu máš ok…někdy to tak je že člověk nabere

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13021
10.1.21 19:16

Máš ideální váhu a ano bohužel po30 se tloustne.Az budou děti bude to o to hůř. Ja mám podobnou výšku a při 60kg jsem neměla ani zadek ani prsa.
Takže za mě já bych to udržovala jak to je.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
10.1.21 20:47

Mas ok stitnou zlazu? Jestli mas tolik pohybu a jis zdrave. Tak na krev a prekontrolovat tu stitnou.
I tam muze byt zakopany pes.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
427
10.1.21 21:04
@ametyst píše:
Máš ideální váhu a ano bohužel po30 se tloustne.Az budou děti bude to o to hůř. Ja mám podobnou výšku a při 60kg jsem neměla ani zadek ani prsa.
Takže za mě já bych to udržovala jak to je.

To je nesmysl, po třicítce se tlouste jen pokud mas vyssi energetický příjem nez vydej nebo pokud je třeba problem se stitnou zlazou. Obecne lide po třicítce majo mene pohybu atd a to je casto příčina.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.1.21 22:08

zpevněné svaly

@PeBa12 píše:
Ale to nezhubne, ale jen zpevní ne?

No asi záleží na intenzitě námahy. Ale ani ty zpevněné svaly nejsou k zahození.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2424
12.1.21 10:46
@ametyst píše:
Takže za mě já bych to udržovala jak to je.

Tak to fakt ne :lol: Neznamená, že když je ti 30 tak jde váha automaticky nahoru, tohle je jen omluva pro ty co začnou přibírat a nechce se jim s tím nic dělat :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2424
12.1.21 10:46
@JsemMužNelekniSe píše:
No asi záleží na intenzitě námahy. Ale ani ty zpevněné svaly nejsou k zahození.

No tak otom žádná :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13021
12.1.21 11:37

@PeBa12 metabolismus se po 30.zpomaluje…a ano když to nehlidas tloustne se.Mam 35 a 3deti j tomu a vím moc dobře že dříve mi stačilo mnohem méně na udržení váhy. Nevim proč ten smích.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2424
12.1.21 12:09
@ametyst píše:
@PeBa12 metabolismus se po 30.zpomaluje…a ano když to nehlidas tloustne se.Mam 35 a 3deti j tomu a vím moc dobře že dříve mi stačilo mnohem méně na udržení váhy. Nevim proč ten smích.

Samozřejmě, že metabolismus časem zpomaluje, ale to, že ti jeden den z 29 přeskočí číslo na 30 neznamená hned, že člověk začne ze dne na den tloustnout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4785
12.1.21 13:26

Kalkulačka Michal Josef Tóth + kalorické tabulky a hned budeš vidět, jak jsi na tom s kalorickým příjmem…
Ono obecně se dá úplně normálně přibírat i na zdravém jídle, pokud ho člověk sní tolik, aby převýšil kalorický výdej. To, že někdo nejí pečivo a sladké neznamená, že nemůže jíst vydatně. Např. ořechy a ořechová másla, tučné sýry, ryby, ale třeba i ovoce mají kalorickou hodnotu slušnou.
Jo a váha není úplně nejvíc vypovídající údaj, pokud se jedná o tělesnou kondici. Nejlíp to asi člověk pozná na měření/oblečení, jak je na tom. Silovým cvičením můžeš na kg přibrat (asi teda ne 5 kg za krátkou dobu), ale být přitom reálně štíhlejší.
A poslední věc - i silové cvičení je kalorický výdej, takže ano, i když člověk provozuje silový trénink a zároveň má menší příjem než výdej, bude hubnout tuk…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.1.21 08:04

síla v pažích u ženy se mi líbí

@PeBa12 píše:
No tak otom žádná :mrgreen:

Mě dokonce pevné svaly u žen přitahují…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2424
13.1.21 13:41
@JsemMužNelekniSe píše:
Mě dokonce pevné svaly u žen přitahují…

Ale však to je v pořádku, zpevněné je vždycky lepší :palec: Ale zas všeho moc škodí, když je ženská nabušená jak kulturista tak už je to moc…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.1.21 20:06
@PeBa12 píše:
Ale však to je v pořádku, zpevněné je vždycky lepší :palec: Ale zas všeho moc škodí, když je ženská nabušená jak kulturista tak už je to moc…

Jo to už taky nemusím. A co jiného jsi měla na mysli, že je lepší, když je zpevněné? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2424
13.1.21 21:09
@JsemMužNelekniSe píše:
Jo to už taky nemusím. A co jiného jsi měla na mysli, že je lepší, když je zpevněné? ;)
:mrgreen: Já myslela samozřejmě celkově tělo ;)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková