Příbramačky a spol.

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
173
28.7.06 09:35

Ahoj,
já tedy s tím úterkem nevím, tatínek Verunku na 100% hlídat nebude :cry: Tak zkusím babičku, ale nevím. Až bude nějaký srazík s dětmi, bude to pro mě jednodušší.

Jany - jestli budeš někdy zase objednávat, určo se přidám.

Sajsa - tak to je príma, řidičko :lol:

Bohunka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
444
4.8.06 13:52

Jéje, tady se to zase rozjelo. A zase když tady nejsem.

Jany - o tom ekodomě jsem už v Příbrami něco zaslechla. Nejspíš někde v buse. A jen tak jedním uchem, protože jední paní povídala druhé. Vidíš, třeba to bylo o vás. Nebo o někom jiném. :wink:

Taky nepatřím mezi eko, ale ani mezi neeko. Jsem tak něco mezi. Plíny jednorázovky, pití taky raději tahám v PETkách. Odpad třídím na PET, papír a ostatní, ale protože je to tady bídné s popelnicemi, ve finále stejně to nahážu do směsného kontejneru. Přitom by tady bylo úplně ideální místo pro tříděné popelnice.
Biozeleninu jsem nikdy nekupovala, ale kupuju pohankovou mouku, vločky a hotové směsi na pečení, vaření a malé nějakou zdravou mňamku. Ale hrozně se mi líbí chodit do takových krámků - je tam úplně jiná vůně a takové krásné ticho a milí prodavači. Zvlášť na té poliklinice. Loni tam Káťa ztratila plyšového pejska, nevěděli jsme, že to bylo přímo tam. Po čase jsme šly zase něco kupovat a najednou koukám, ten náš pejsek tam stál vedle barelu s vodou. Vše jsem paní vysvětlila a ta nám ho zase vrátila. (akorát že ho K do týdne zase někde ztratila a tentokrát se nenašel).
No, budu už muset končit, protože se malá zase budí.
Jenom je škoda, že jsem zase ten srazík propásla. Kdyby jste si zase šly někam jen tak sednout, tak mi dejte vědět. Bohunka má i můj mobil - teda číslo.

Gabka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1983
4.8.06 14:00

Gabko myslím že jsi žádný srazík neprošvihla … nakonec vše utichlo :wink: prostě asi není ta správná doba na srazíky :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
173
6.8.06 11:23

Hola hola berušky ,
tak co druhý pokus o srazík? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
132
6.8.06 20:02

Sorry holky, že jsem to nedotáhla do konce :-(.

Tak zkusíme ten druhý pokus? Což teda v týdnu od 14. (pondělí) do 18. (čtvrtek). Zahajuji hlasování který den, kde a s dětma nebo bez.

Navrhuji pondělí 14., cukrárna v křižáku (nevim, do kolika tam jsou ale navrhuju v pět), bez dětí (ale tam by s nima nebyl problém, jelikož je tam dětský koutek).

Jany

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
173
7.8.06 15:16

Ahoj,
beru 14.8. i čas 17hod a s hlídáním uvidím, kdyžtak Veru beru s sebou.
 Papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
444
8.8.06 17:30

Beru na vědomí - nevím jestli ale přijdu, mám tady velkou návštěvu a nevím, jestli už v pondělí bude pryč. Ještě dám vědět. A nejspíš by to bylos Káťou - nedá beze mně ani ránu.
 G.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
132
9.8.06 12:52

Tak vždyť to nemusí být zrovna v pondělí, můžeme jít i jindy. Jany

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
186
10.8.06 13:03

Ahojky,

se srazíkem souhlasím a rády se přidáme. Je mi celkem jedno kdy, ale Bětka nejspíš půjde se mnou.

Mějte se.

Petra

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
173
13.8.06 19:44

Ahojky,
já jen, platí to pondělí??
Bohunka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
132
13.8.06 20:02

Já s tím počítám!!!
Jany

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
173
14.8.06 10:30

Ahoj,
tak my máme nějakou rýmičku, tak nepřijdeme, aby jsme vás nenakazily :(
Pa Bohunka a unudlaná Veru

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
132
14.8.06 12:16

Já tam přijdu, ale jak tak tady koukam, tak se bojim, že tam stejně nikdo nepřijde. Jdu bez Klárky.

Jany

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
444
14.8.06 17:05

Tak návštěva odjíždí až zítra, tak pokud bude nějaké repete, dejte vědět.
 Gabika

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
132
14.8.06 17:59

Tak jsem tam přišla a za prvé v pět zavírali, protože jsou dovolené a za druhé tam stejně nikdo nepřišel :cry: . Takže někdy jindy.

Jany

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová