Příbramačky a spol.

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
173
11.9.06 20:10

Ahoj Jany,
jasně, tak kdy, zítra odpo Novák? Cca 17 hodinka?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
132
11.9.06 20:21

Bodlinko, souhlasím, počítám s pátou hodinou.

Jany

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
173
12.9.06 07:36

Tak príma, doufám, že si zase verča neposune spaní. Budu se těšit. Zatím papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1983
15.9.06 17:04

Ahoj, dneska jsem dostala do ruky letáček, tak se s váma chci podělit:

BURZA dětského oblečení

18.9. - 22.9. Kulturní dům, 2. patro
9:00 - 12:00 13:30 - 16:00

18. - 19.9. příjem, 20. - 21.9. prodej, 22.9. výdej

oblečení pro děti a pro těhotné, dětské potřeby a hračky

Klub maminek z Křesťanského centra Příbram
kontakt 775 028 463 pí. Folbrechtová 

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
378
16.9.06 22:18

haló

Ahojky holky,
tak mi se hlásíme po dlouhé absenci :D . Tedy jestli nás vezmete zpět :wink: . Bylo toho hodně, takže jsem se ani nedostala k PC. Ale teď už to snad bude klidnější.
A hned v úvodu jestli můžu prosit o radu :oops: ?
Co se vám nejlépe osvědčilo na průjem? Malej měl nejdřív bolení bříška (hlavně v noci, takže jsme toho moc nenaspali), pak se přidal průjem, no a taky horečka přes 39C, kterou měl včera a dneska. Doufám, že zítra už ne… A taky doufám, že se oba vyspinkáme (taťka spí vedle, slouží pohotovost :cry: ).
A ještě jeden - máte některá zkušenost s UM při průjmu? Dr. říkají, že při průjmu UM nedávat, ale co mu mám pak dát? Máme UM ještě 3× denně, je na něj zvyklý.
Díky za každou radu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
173
17.9.06 10:20

Ahojky valentýnko,
vítej :lol:
K tomu průjmu se nám osvědčila Smecta - sáčky, rozmíchává se to do pití, chutná to ale jak jak blátíčko :? , dietka rýže-mrkev a doplňovat tekutiny.
A k tomu UM, to by ti určo poradila bbettka, také bojují s průjmíkem, tak jí písni. Vím, že se dává třeba u Sunaru ten Aliadar, je ale na předpis a nevím, na jaké značce jste vy, ale zeptala bych se v lékárně, jestli není také nějaká speciální verze na průjem. Určitě je otevřená lékárna v Kauflandu i přes víkend, tím jsem si jistá a ta Smecta myslím je volně prodejná. Pak ještě Hylak, kapičky, ale ty jsou na předpis.
Tak ať jste brzy v poho.
Pa bohunka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
132
17.9.06 11:54

Ahoj holky,

v úterý chci objednávat biozeleninu, kdo se chcete přidat, tak mi písněte SZ, co budete chtít.

http://www.biozelenina.ufouni.cz/index_txt.php?…

Jany

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
378
17.9.06 13:58

Bodlinko:

• dneska byl manžel v lékárně v Kauflandu pro tu Smectu, tak uvidíme. Konečně už klesla teplota, ta horečka přes 39 byla strašná. Alidar od Sunaru jsme zkoušeli, voní po jablíčkách a po banánech (a ty má Fanoušek moc rád), ale nechcete to :cry: Strašně řve, takže to jdu vylít. Teď jsem mu zkusila udělat rýžové mléko s banánem (z rozvařené a rozmixované rýže s vodou), tak uvidím, jestli to bude pít či ne?

Jany:

• tu biozeleninu objednáváš přes Opál na 3. poliklinice?

Ahojky :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
132
17.9.06 22:40

Valentýnko,

to objednávám přímo z biofarmy. Odkaz je v minulým příspěvku.

Jany

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
186
18.9.06 13:46

Ahoj holky,

taky se po dlouhý době hlásíme.

Valentýnko my teď taky bojujeme s průjmem, ale jsme na tom lépe. Bez teplot. Asi zajdi k doktorce ať vám udělají výtěr. My byly v pátek, ale na výtěr bylo už pozdě a Dr. říkala, když nemáme teploty je to asi dietetická chyba. :cry: Jinak přísná dieta. První den jen rýže s mrkví, můžeš i kuřecí maso. Dál banán a ten se musí mačkat, nemají ho kousat. Sunar Alidiar nám naštěstí chutná, pak máme problém přejít na normální :lol: Smecta Bětce moc nepomohla, tak máme Hylak. Tak asi tak. Pak pomalu na normální jídlo. My jsme dnes zkusily brambory a piškoty (ty nemůžete, co?). A pár lžiček bílýho jogurtu. Snad budeme už OK. A jak válčíte vy? Doufám, že jste na tom už lépe.

Mějte se krásně.

Papa Petra

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
378
18.9.06 22:08

Ahojky Petro,
tak dneska už jsme konečně bez teplot :D . Ty přes 39C mne dost vylekali, tak jsem vzala malého na pohotovost. Naštěstí tam byla hodná doktorka a vše nám tak nějak vysvětlila. Výtěr nám taky nedělali, protože když nikdo z rodiny není řezník nebo se nepohybuje v potravinářství, tak je prý zbytečné :?: No každopádně, průjem měl o 106, zadeček ho bolel a bříško ještě víc :cry: Bylo mi ho strašně líto. Smectu baští od včerejška, půl pytlíčku denně. Vždy tak po 3 lžičkách. Víc nechce, ale díky aspoň za ně. Zbaští (sice nerad) 3 lžičky, a pak dostane rozmačkaný banán, přesnídávku (domácí) anebo - a teď dobře poslouchej, tedy vlastně čti :! - ROHLÍK. Jo, jo, vidíš dobře :) , už 28. den baští lepek (nejčastěji rohlík, ale jak mu chutná, ani sýr k němu nechce :) ). Sice měl ze začátku dost bolení bříška a trochu ekzem, ale teď si říkám, že to mohlo být i předzvěst té střevní chřipky :?: . Každopádně jdeme ve středu ráno na imuno na krevní testy, ohledně potravinové alergie. Výsledky prý budou až za 14 dní, a pak se uvidí. Podle toho, jak mu ten rohlík chutná, a jak je u toho šťastný, tak myslím, že už máme po bezlepkové dietě a bude už fajn 8) .
Zítra už půjdeme na chvilku kolem baráku, vyvětrat se.
Jinak už jsme vás dlouho neviděli, jak se máte holky. Nevyrazíme na procházku, až budou děti v pohodě?
Maruška

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
186
19.9.06 21:39

Ahojky,

Maruško, to jsem ráda, že je vám lépe. My jsme také celkem OK, jen musíme pomalu s ostatním jídlem, ať do toho nespadneme znovu. Je mi jí tak líto, když prosí o rajče nebo jogurt…
Gratuluju k ROHLÍKU :lol: Snad už budete v pořádku. A jak to vypadá se srdíčkem, kdy jdete na další vyšetření?
My ven chodíme, tak se příští týden ozvi a můžeme vyrazit.

Bohunko, moc ráda jsem vás viděla. Bětka když zvedá klacík, tak říká: „s Verunkou“ :D Příští týden se snad zase na Nováku sejdeme. Tento týden se tam už nedostaneme.

Mějte se.

Petra

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
132
19.9.06 22:02

Holky, dneska jsem to nestihla objednat, takže jestli něco budete chtít, tak máte šanci do čtvrtka :D .

Jany

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
378
19.9.06 22:12

Petro,
se srdíčkem jsme byli v Motole v půlce léta. Bohužel se to zastavilo (to zarůstání), takže to protéká a dle primářky ho operace nemine. Říkala ale, že vzhledem k tomu, že je to kluk, tak se nemusí tolik spěchat. Že by to prý přicházelo v úvahu kolem šestého roku. Moc to ale nechápu. Nejdřív nás straší, že do tří měsíců (věku) a teď v šesti letech. Vím, že je každý den k dobru dobrý, že bude malej odolnější a chápavější, ale mám prostě strach. V listopadu jdeme na kontrolu ještě tady v Příbrami, no a na jaře zase do Motola.

Pozdravuj od nás Bětušku a že jí přejeme hodně hodně a hodně zdravíčka, štěstíčka, lásky, spokojenosti, dárků, jogurtů a rajčátek - k jejím krásným 2. kulatinám :D

A na příští týden se určitě domluvíme, tento týden máme dost nabito, ale příští týden už je to volnější :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
186
20.9.06 20:59

Ahoj holky,

Valentýnko děkujeme za přání. Slavili jsme sice bez dortu, ale spokojenost byla i tak :wink: Budeme se těšit příští týden.

Můžeme vyrazit na Novák, nechcete se holky taky přidat?

Zítra jedeme na chalupu, na net dostanu nejdřív v neděli. Tak se pak můžeme domluvit.

Papa Petra

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová