Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky,
Jany trávíme volný čas v bazénu, tak to jde…
Na popo se ráda přijdu kouknout, ale spíš až v září, až bude zase Kája ve škole. Teď sice do Příbrami jezdím, ale jen když něco mám, Kája má prázdniny, tak jsme spíš doma.
Bodlinko , s kondicema jsem už skončila a v úterý jsem poprvé jela s naším autem. Takže už jsem zase (po hodně letech) řidič. ![]()
Srazík bych ráda, akorát jsem dost závislá na tom, jak manža pracuje. Třeba příští týden by to šlo v úterý, středu a pátek. Další týden má určo ranní ve čtvrtek, ale víc nevím. ![]()
Jany
zítra na 3. polikliniku jdu, tak tam nakouknu. Díky moc za tip.
Sraz … no, příští týden v úterý v šest by to mělo teoreticky jít - Petr má ranní takže by měl být doma a Matýska by mohl pohlídat. S tím, že se může něco přihodit a já prostě buď přijdu s kočárem nebo nepřijdu vůbec
Ale tak to asi máme všechny.
Eve , já ti dám další tip, to se ti bude taky líbit, můžeš u toho jen klikat svou malou myškou… ![]()
www.dobrykramek.cz
www.biosfera.cz
www.rozmaryna.cz
Akorát to, co se dává do ledničky, nebo se to kupuje hodně často (cukr, Káje špaldovou kaši…) nakupuju na poldě, nebo v Prajdě. ![]()
Sajso,
a Rozmarýna zasílá? Já myslela, že jen rozváží po Praze. Jirka mi tam chodí kupovat ovoce a zeleninu.
Jany
Eve , máš krááásnou myšku.
![]()
Jany , já si myslím, že i zasílají, aspoň jsem ten dojem z jejich obchůdku získala… Akorát ti nepošlou to, co podléhá zkáze, patří do lednice a tak…
Hm, tak teď jsem se šla pro jistotu znovu kouknout a už je tam jen osobní odběr, nebo rozvoz po Praze. Pražákům závidím, mám 2 kamarádky, které takto nakupují a je to včetně pečiva, kozích pomazánek, prostě vše… ![]()
Já teda do Prahy jezdím občas, takže do Rozmarýny a do Albia pro pečivo občas zajdu, jinak si s Dobrým krámkem, Biosférou a Slunovratem vystačím…
No, a to já většinou právě chci
. Takže ještě jednou, nejdete někdo se mnou do tý zeleniny?
Jany
Teda oni teď mají nové stránky a nejsou tam ceny, ale co jsem byla na těch starých, tak fakt nízké ceny.
Jany
Jany
Já bych i šla, ale díky kojení mám zeleninový a ovocný rozptyl tak malý, že teď se to fakt nevyplatí ![]()
Ale zeptej se mě tak za osm měsíců ![]()
To znám
. Ani mrkev? Já jedla jenom mrkev, to bylo hrozný. Hlavně, že jsem měla nějak dostávat vitamíny. Ještě teď s tím mám problémy. O víkendu tchýně uvařila kapustu (miluju jí). A nepřála bych vám vidět Klárku v noci. Půl hodiny po každým kojení hrůza.
Jany
Jany
Mrkev a okurky salátovky papkám. Ale to je tak všechno ![]()
Já si to přesně říkám - máme se stravovat vyváženě a cpát do sebe vitamíny… hehe a jak asi, když nemůžeme prakticky nic ![]()
Jo a ulítávám na melounech. Nikde jsem nečetla že by vadily. Vyndavám z nich mezích možností pecičky. Aspoň teda. Ale jinak fakt není snad nic co bych snědla bez výčitek svědomí.
Jo a nedávno mámin přítel PRO MĚ přivezl mísu třešní. Krásnejch. Červenejch. Srdcovek. Takovejch těch co je jíte už očima
No, manžel zbaštil celou tu mísu a náááramně mu chutnala
![]()
Eve
úplně tě lituju. Ale nejsi v tom sama. Nejhorší bylo poslouchat ty kecy, a to bys mohla, je to zdravý. Nejhorší byla tchýně a její maminka.
A co broskve a meruňky? Ty by snad taky neměly nic dělat. Těma jsem se ládovala v porodnici.
Jany
Jany , já bych i šla… Teď jsem dodělala salát a jdu za malou do bazénu. Večer kouknu, co mají…
Sajso,
tak se tam mrkni a napiš mi SZ, já to chci objednat dneska večer, oni berou telefony jen v úterý a ve čtvrtek.
Jany