Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj,
tedy Jany
, chudáčku. Já na tebe myslela, kdo tam přijde, když ne my.
No, máme za necelých 14 dní odjíždět na Šumavu, tak se snad vykurýrujeme.
A jak se všichni máte? Co nového?
Já byla s Veru na pár dní v Českém ráji a musím napsat, že to bylo úžasné.
Bohunka
Ahoj holky,
moc se omlouvám, hlavně Jany. Je mi líto, žes tam byla sama. O víkendu jsem se nedostala na PC, tak jsem nevěděla, jestli to platí. Snad jindy, polepším se.
Verunce od Bodlinky přejeme brzké uzdravení. Holky už jsme vás neviděly, ani nepamatuju.
Mějte se.
Petra
Ahoj,
tak jsme se o víkendu vrátily za šumavy, počasí nám tedy dalo zabrat
Dokonce jsme si přivezly zase rýmu. Ale jinak se nám moc líbilo, koupili jsme krosnu, tak jsem mohla veru nosit na túry atd. Jinak tam tedy ještě chytla klíštátko
Teda já ho vůbec neuměla vyndat
, ještě že nám pomohla paní recepční z hotelu. Doufám, že z toho nic nebude.
A co vy? Jak se všechny máte?
Pište , pište.....
pa Bohunka a verča
Ahojky,
dík Bodlinko, žes napsala, třeba se to zase rozjede ![]()
Klárce už byl rok, tak jsme to v neděli slavili. Dostala bezva krosničku, tak se chystáme taky výletovat. Jinak už jezdíme společně na kole, koupili jsme jí tu nejdražší helmu, kterou měli, protože všechny ostatní jí byly velký
.
A představte si, chodíme na nočník
. Kakáme už skoro jen do nočníku a občas i čuráme.
Dneska jsme byli plavat, začal nový kurz, trochu jsem se toho bála, přes prázdniny skoro neviděla vodu, ale bylo to bezva, moc se jí to líbilo. Akorát když jsme odcházely, tak mi tam slítla z lavičky, tak z toho bude asi pěkná modřina. Ale dobrý nic jí není, jen si trochu pobrečela.
Já už se pomalu chystám do školy, 19. září mi to začíná, je to kurz oceňování nemovitostí, je to vždycky pět dní v měsíci, Jirka už se těší na otcovskou dovolenou
.
Holky, mějte se fajn a pište
Jany a Klárka
Ahoj ,
Jany - teda to jsou novinky!!Klárka je šikulka s tím nočníkem ![]()
Celkem ti závidím tu školu, protože já bych se tak vzdělávala,ale v mém oboru nic dálkově bez předchozí praxe není možné
Tak zase jen ta jazykovka, ale aspoň to.
Teda počásko se je teď zase príma, co? Kam se chodíte procházkovat? My dopo většinou jen nákupy a na písek kousek od nás a odpo rutinně Novák ![]()
A ještě Jany, pamatuji, že Jarda říkal, že chcete pak hned druhé mimi, tak na kdy ho plánujete ?
A bbettka - co vy s tím druhým mimčem? Vím, že se to nějak směrovalo k " po prázdninách..".
Odpustě mi mou zvědavost ![]()
Bohunka
Ahojky,
nám se to taky směřuje „po prázdninách“. Já bych teda chtěla, aby byly děcka dva roky od sebe, ale jak se podaří, tak se podaří
.
Odpoledne chodíte Novákovat, jo? Tak to já se někdy příští týden stavím, má snad být hezky.
Dobrou,
Jany
Ahoj,
fíhá, tak to tu bude najednou těhulek ![]()
Mě to teda dost dlouho drželo, že jako rozhodně nee, nejdřív nějaká seberealizace a pak se uvidí. No teď se k tomu přidává o tatínek, který rozhodně nechce a " druhý nikdy" ( chce se bavit.....
)
Ale pst, kdyby se to dozvěděl, to bych si zase vyslechla.
Když jsem na emiminu, tak vždycky provokuje - to jste tam, silný, co, to držíte jedna při druhé proti chlapům..... ![]()
Ale včera jsem viděla nááádherné čerstvoučké mimi v lékárně a někdy bych to zažít ještě chtěla
Třeba nám tatínek jednou dospěje ![]()
A ten Novák, když bývá hezky, jsme tak fakt naložené pořád, tak stačí napsat ![]()
pa
Bohunka
Evewolf,
prohlížela jsem Matýskovo stránky a koukám, že balíš do bavlnky
. Jak jsi spokojená? Hlavně mě zajímá, jaké jsou flísáčky?
Jany
Bodlinko,
nebudeš dneska na Nováku? Zašla bych tam taky. V kolik tam býváte?
Jany
Ahoj Jany,
nevím, jak se dnes počasí vyvine.....ale když bude nějak příznivě, jsme tam. Ale Veru zase denska nemohla po obědě zabrat, usla teprve před půl hodinkou, tak to vy tam určo nebudete, až mi se tam dostaneme ![]()
Jany
Teprve začínám … zatím OneSizy na zkoušku. V pondělí přijdou ImseVimse. Fleesáčky jsou super! Jenom jsem objednala malý, tak si holt počkám na další. Až budou nějaké zkušenosti, určitě se podělím ![]()
Eve,
myslíš, že bych se na ty flísovky mohla někdy podívat? Chtěla bych si je ošahat.
Jany
PS: kdybys chtěla ještě něco od popolin, tak mysli na mě
.
Ahoj Jany,
tak mi byly až v šest
.
Zdravím Evewolf, byla jsem se podívat na ty stránky Matyáška a jsou vážné krásné, Matyášek je nádherný.Mám teď takovou mimi-náladu. ![]()
Bohunka
Ahoj holčiny,
Bodlinko, my jsme tam nakonec nebyly. Jirka měl původně někam jet, ale pořád to měnil a nakonec byl s náma, takže jsme se jeli projet na kole. Ale tenhle týden už se snad domluvíme, ne?
Jany