Příbramačky a spol.

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
378
21.9.06 13:49

Ahojky Petro a holky,
my se taky budeme těšit na příští týden, ozvi se kdy a v kolik :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
378
28.9.06 22:00

Halóóó holky,
kde jste všechny?
Chtěla jsem se zeptat, zda chodíte do Matyldy? :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
444
29.9.06 22:32

Ahoj Valentýnko .

Tak jsem to tady dočetla. Vůbec mi nechodilo upozornění na mail.
Doufám, že už je Fanoušek v pořádku. A rohlík je bezva. Alespoň se ti částečně uleví.
My dneska byly s Káťou u ortopeda - vtáčí nožičky a důvod - má je ploché, takže námdělají vložky do botek. Jsem z toho trošku přešlá.

Rády bychom vás, ale i ostatní viděly. Příští týden mají přijet naši, takže bude i volno na nějaké odpolednovečerní posezení.

Jinak kdykoliv budete mít náladu, tak pošlete SMS - můžem přijet nebo jít na hřiště.

Bodlinko - budeš zase chodit na AJ?

Zatím Ahoj Gabka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
378
30.9.06 13:27

Příbram

Ahojky Gabko :D

• to mne mrzí, že bude muset Kačenka mít v botičkách ortopedické vložky. Ale to se určitě brzo spraví :wink:

Teď jsme trochu marodili, nejdřív měl horečky a průjem, no a pak rýmu :cry: Ale už je to v pohodě, ještě trošku jen pochrchlává, ale to už snad taky brzo přejde. Příští týden bychom se tedy mohli vidět a pokecat :wink: Dopoledne kdykoliv a odpoledne jedině ve středu. Tak dej vědět, kdy se vám to hodí. Budeme se těšit :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
378
4.10.06 14:05

POZVÁNKA

Ahojky všechny maminy z Příbrami a okolí :D

Chci vás tímto pozvat na první hodinu orientálního tance, která se koná ve čtvrtek 12.10. od 10 hod. v Matyldě . Děti vám, stejně jako mně :wink: , budou pohlídány v herně Matyldy. Vstupné je 60Kč (a to již vč. poplatku za vstup do herny, který je 30 Kč. Takže žádné peníze navíc). 8)
Pojďte se tedy podívat a vyzkoušet to :D . Uvidíte, co a jak a zkusíte si, jestli vás to bude bavit :D.
Hlavně to prosím vás nezavrhujte kvůli postavě či kvůli strachu :cry: . O tom to přece vůbec není. Je to o tom - příjemně se uvolnit, protáhnout si tělo, uvolnit záda a pánev, něco nového se dozvědět a naučit, poklábosit s kamarádkami :D
Budu moc ráda, když přijdete. Těším se na vás :wink:
P.S. Pokud chcete jakékoliv bližší údaje, tak klidně zavolejte 607 185 188 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
132
4.10.06 14:18

Ahoj Valentýnko,

vypadá to zajímavě :D . Škoda, že budu zrovna v Praze. Bude to pravidelně? Co si mám vzít na sebe? Jak dlouho to potrvá? To je otázek, co?

Jany

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
378
4.10.06 14:29

Tance

Ahojky Jany
Tance budou pravidelně, každý čtvrtek od 10 hod., takže tě moc ráda uvidím na druhé hodině :wink:
Co na sebe? Hlavně něco pohodlného, aby ses v tom cítila dobře 8) Nejlepší by bylo tričko (ne ale moc volné :D ) či podprsenkový top (nevím ale, jestli už budou topit :wink: ). Pak buď teplákové kalhoty či dlouhou sukni. A hlavně PONOŽKY či piškoty (bez špičky) . Tančit se má sice správně na boso, ale bohužel podlaha je v tomto období už dost studená :D .
No a vodu či něco na pití 8)
P.S. Jo a potrvá to hodinku (v případě zájmu možno i o trochu déle).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
378
4.10.06 22:17

Ahojky holky :D ,
nevíte některá o prodejně s dřevěnými hračkami v Příbrami či okolí? :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
186
9.10.06 19:39

Ahoj Valentýnko,

pár dřevěných hraček mají v Klárce. Také jsem pátrala a na nic jinýho tady nepřišla.
Jestli sháníš ten vláček, mám tě v paměti. :lol: Ale zatím nebyl. Mamča to bude hlídat.

Mějte se.

Petra

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
173
25.10.06 15:11

Ahoj Příbamačky,
tedy, my jsme krásně v té diskusi zapadly :oops:

Takže mi to nedá a musím napsat můj emiminovský zážitek dne :D

Jdu si to takhle Pražskou ulicí a potkám Evewolf s Matyáškem. A místo toho úplně maličkatého miminka na mě s kočárku kouká už pěkný chlapík!! :D

Pokračuji ve své cestě Pražskou a potkám Valentýnku s Fanouškem :D

No a nakonec v cíli cesty na Aj pro naše prcky máme hodinu s GabikouD a její Kačenkou a bbettkou s Bětuškou.

Prostě taková emiminovská parta :D

A jak se mají ostatní?

Jany - jak pak jde studium?
Sajso - a jak se daří vám?.....

Mějte se krásně pa
Bohunka a verunka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
132
26.10.06 13:34

Ahoj holky,

my se máme moc dobře. Klárka už začala chodit a je s ní strašná sranda. Studium jde samo, ani nevím, že něco studuju :D . Ba ne, už budu dělat nějaké zkoušky, jsem na to docela zvědavá. Jirka je v roli maminky skvělej, všechno v pohodě zvládá, ani se mu vždycky nechce zpátky do práce.

Valentýnko, chtěla jsem chodit na ty břišní tance, ale prvně jsem měla školu, pak byla Klárka nemocná, teď nám to nevyšlo a příště bude změněnej čas a já to prostě nemůžu stihnout, protože Klárka bude obědvat strašně brzo. :( :( :(

Jany

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6954
26.10.06 13:47

Ahoj holky,

tak po dlouhé době nakukuju…

Bodlinko máme se celkem dobře, jen nějak nic nestíhám. Nebo spíš toho musím stihnout tolik, že mi na nic jiného nezbývá energie… Pořád chodím po doktorech, krom UTZ a genetiky mám vše buď pozitivní, nebo hraniční (protilátky, cukr, anemii…) takže dopoledne mám zabité a odpoledne mám Káju a nejraději jedeme domů (teda já… :lol: ), s kočárem mě jezdit moc neužije, už je přeci jen těžká a byť jezdím autem, ani to pašování do auta z auta není úplně ideální. Takže jen můžu, relaxuju s nohama nahoře, ale chtělo by to víc… :wink: :lol: Manžel pořád v práci, už se těším, až se mu vrátí kolegyně a trochu mi pomůže… :roll: Ale jinak mimčo roste pěkně, je to čilouš a na 3D nám nechtěl ukázat obličej, takže nejspíš nějaký tajný agent. Váhový odhad minulý týden 1380 g, přijde mi trochu menší, než je průměr, ale nevadí, něco ještě přibere, nemusí být macík… :D A jak se máte vy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
186
19.11.06 19:31

ahoj holky,

jdu nás vyhrabat ze spodních řad.

Jak se pořád máte a co je nového? :wink:

My od minulé neděle nemocné. Po čtyřech dnech teplot se dostavila rýma a kašel. Už aby to bylo za námi, jen doma je to otrava (však to znáte…).

Jinak jsme už měsíc bez dudáku co byl na noc. Bála jsem se toho, ale dokázala to Bětula i bez slziček. Přišla totiž víla a dala je miminkům a Bětušce přinesla za dudáky dáreček. Už si ani nevzpomene. Hurááá, další boj vybojován. :D
Teď už jen usínání samotné v postýlce.

Mějte se. Přejeme hodně zdravíčka.

Papa Petra a Bětuška

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
186
21.11.06 22:36

Holky,

chodíte sem ještě vůbec nebo jste se přestěhovaly?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
132
23.11.06 13:48

Ahoj holky,

tak zase po dlouhé době…

bbetko, řekla bych, že jsme prostě líné :roll: .

U nás novoty… Je mi pořád šoufl, nic se mi nechce, nemám chuť k jídlu… Co to asi může být? Termín 2.7.2007 - teď teprve koukám, že je to hezké datum :-).

Klárka mi nechce večer usínat, co usínat, vůbec beze mě nechce spát, jak se hnu, hned to ví. Už plánuju přestat kojit, odjedu někam na víkend a snad to s ní Jirka nějak zvládne a až se vrátím, budu tu mít samousínající dítě, hahaha. Už to vidím. Holky poraďte, jak na ní???

Trochu to tu rozjedem, ne? Pište…

Jany

PS: Bodlinko, nechceš někdy zajít, musím už vyrovnat ten dluh. Třeba až bude hnusně, tak zajděte k nám, aspoň obě vyplníme odpoledne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová