Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
@TetaBeata píše: Více
To je blbost, takhle to nestojí.
A na dobrou obchodku je potřeba zhruba stejně bodů jako na gympl. V Praze.
@Kelsey píše: Více
Tak to Krejčí slíbil už někdy v neděli, že to tam dají mezi půlnocí a čtvrtou. Ale je blbost očekávat, že si na středních školách, kde řeší hlavně maturity, dají noční směnu.
@renap píše: Více
pokud škola měla školní část, tak ta v dipsy není.
@MiM112 píše: Více
On to život většinou spravedlivě roztřídí později - rodiči tlačený průměr sice udělá vysněný gympl, ale pak skončí na genderových studiích (např.). No a inteligentní učeň má velkou šanci stát se vyhledávaným řemeslníkem a dobře víme, kolik si takový člověk dnes vydělá - jsou to násobky platů neužitečných vysokoškoláků. Nehledě na to, že maturitu i vysokou si spousta lidí dodělává později, když cítí tu potřebu. Znám takového vyučeného a rozhodně v životě není míň spokojený, než já. A navíc má tu výhodu, že za sebou svoji práci hned i fyzicky vidí, což mu vlastně trošku závidím ![]()
@renap píše: Více
Rozhodně vše v DIPsy nebylo a navíc co bylo se objevilo až v neděli.
Naše „nahlížení do spisu“ proběhlo v pátek naprosto perfektně. Ředitel připraven sdělil Cermat, školní zkoušku bonifikace, pořadí a chodily i děti.
Od pátku tedy pro někoho relativní klid. Ti co pořadí nic moc navštívili další školy dle priorit a tam byli většinou stejně informačně vstřícní, takže většinově klid a již jen čekání na středu.
Děti si mezi s sebou info postupně rozšířily a spousta z nich byla za tuto možnost ráda.
@jkra-gratuluju k přijetí.
Na naší škole také žádné info, no holt to už vydržíme
@lucypaja píše: Více
My to ještě nemáme černé na bílém, ale dedukujeme:).
@Fiba71 píše: Více
U dcery ve třídě pořád nikdo nic neví. Jen tedy ona. A taky už jí někdo předhodil, že to „třeba ve středu otevře a nebude tam“ ![]()
Nemyslím, že jsou až tak nepřející, spíš taky chtějí vědět.
@Tristany píše: Více
Dívala jsem se na nějakou nahodile v zimě a poslední měl asi 62b.
@Francis6 tak oficiálně nic nevíte stejně jako ostatní.
Ono pokud každý za den zopákne že je přijatá po dobu 14 dnů, tak možná se jim není co divit, že někdo utrousí poznámku.
@truelly píše: Více
Jo, kluk mi právě oznámil, že nejdou s klukama ze třídy spát a čekají.