Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Systém by prý měl zvládnout až 200 tisíc lidí najednou, říká šef cermatu. To je jedno větší město, ne?
Kdo si myslí, že jim dipsy zítra ráno spadne, ať se přihlásí 😂
Hehe, koukám do diskuze na fejsu a zdá se, že ty percentily, o kterých jsme se tady kolik stránek dohadovali, budou spíš generátor náhodných čísel. ![]()
@1Pears1 píše: Více
Pokud budu ponocovat, tak ne záměrně, ale prostě jak jsem nervózní, mám problém usnout, převaluju se z levého boku na pravý a obráceně, vzdychám, počítám ovce…a nic
Usnu půl hoďky před zazvoněním budíku, klasika, a hlavu mám jak škopek po celý den. Syn bude spát jak mimino.
@Francis6 píše: Více
U nás ne. Zítra mají den „hájení“, jak tomu učitelé říkají, když je nechávají vegetit. Ale pak jim taky začne sada testů od pondělí. V některých předmětech mají málo známek, takže začnou dohánět. Pak mají výlety, divadlo, exkurze atd. v červnu.
@Francis6 píše: Více
Videla bych to spíš na tu třetí hodinu ráno. Chtějí cituji ředitele. cermatu : „plynulý náběh, jak se budou lidi postupně probouzet.“…
když to dají o půlnoci, vrhne se na to cela republika ![]()
@veria přesně. To bych byla poprvé fakt naštvaná. Jako nespat a oni to tam nedat
![]()
@Kelsey píše: Více
To je super. Mně odjíždí dítě na týden na mistrovství světa do Chorvatska a pak už 18.6. odjíždíme na dovolenou. Ve škole to zatím neví, známek má dost, ale absence mnoho:- a tak to vidím na komisionálky.
@Veveří píše: Více
Mám to stejně. Cíleně ne. Ale jednak mimořádně tvrdě nezaberu. Pak tady někdo strašně chrápe po práci. To se nedá. Dcera je v tomhle moje kopie. Takže ta pořádně neusne. Zatím si čte a dívá se na televizi.
@veria píše: Více
Jo, to tak stejne dopadne. Snad to pujde zobrazit jen s tim přiděleným registračním číslem, jak psala jkra. To bych pak mohla stihnout kouknout s dítětem brzy rano, nez odjede na sraz. Muz je bohuzel pryc a je to pres jeho bank. iD. ![]()
OK. Počkám s mobilem v posteli a náhodným kontrolou na info zde, že to tam je
Pak se zvednu
Teoreticky by měla přijít zprava do e-mailu předpokládám, že je něco vloženo do Dipsy.
Příspěvek upraven 14.05.24 v 21:59
@Niemeyer píše: Více
Lidi zacnou usinat az nad ranem. A probouzet se odpoledne. ![]()
@kocourGarfield píše: Více
Jj, kdo budete drzet hlidku, dejte vedet. Diky! ![]()
@AvajBr píše: Více
Tak ony to budou mit i skoly na svych strankach, ale asi az po osme.